Serginho, a Milan korábbi brazil legendája szerint a nyári átigazolási időszakban Alexandre Pato és Robinho is maradni fog, mivel hozzátartoznak a Milan jövőjéhez.

Serginho 1999 és 2008 között játszott a Milanban, és a nyolc év alatt nyert egy olasz bajnokságot, egy Olasz kupát, két Bajnokok Ligáját, illetve egy klubvilágbajnokságot. Jelenleg tanácsadóként, és játékosmegfigyelőként (a brazil bajnokságban) dolgozik a piros-feketéknél.

“Robinho része a vezetőség jövőbeli tervében, így kevés az esély arra hogy más csapatokkal tárgyaljon. Pato? Úgy gondolom, hogy nem áll a Milan szándékában eladni őt, mivel nagyon fontos tagja a csapatnak. Patót sok európai klub is szerette volna megszerezni, de maradni akart. A nyáron Pato és Robinho sem fog távozni” – mondta Serginho.

A Milan már közel 2 éve szeretné megszerezni a Santos fiatal játékosát, Paulo Henrique Gansót. Serginho megerősítette ezt: “jelenleg semmi konkrétumot nem tudok mondani, de a Milan érdeklődik iránta. Ganso a mai labdarúgásban más stílust képvisel. A brazil ára túl magas, és a Santos nem akarja eladni – de a Milan a nyáron meg fog próbálkozni a megszerzésével” – fejezte be.

13 hozzászólás a bejegyzéshez

    • Hát én meg nem örülök hogy Pato marad. Majd ugyan az lesz a következő szezonban mint most. A bajnokság 70°-át végigüli sérülés miatt. Amikor pályára lép,a játéka nemér semmit mert nincs100°-os formában. Nem értem miért kell megtartani,minek kell ő nekünk,hisz nincs semmi hasznára a csapatnak,csak a drága fizetést ölik bele a semmiért. Most kellene eladni,amíg van olyan bolond aki pénzt ad érte.

  1. GANSO szep alom!!!!!!!!!!! NAGYON JO LENNE HA??????????????????? DE MEG MINDIG VAN HA!!!!!!!!!!!!!!! PATO. Mindenki latta ezt az evet!!!! SZERINTEM NE FORSZIROZZUK TOVABB!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROBIKA-val vegyes erzeseim vannak! Azok is indulatbol tehat nem irom le pont a vege! VAN EGGY KOLLEGANK FIGYELI A KAROMKODASAIMAT UGYHOGY JOLNEVELT LESZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Neymar Lucas Ganso.
    Roppant fiatal játékosok.És állítom nektek h a 2014-es VB-ig nem is mennek el braziliából.Ott tudjak hozni azt a szintet amivel brazilia otthon megnyerheti a VB-t.2év gyorsan el fog telni.És nem kockáztatják meg h egy estleges akár balul is elsülhető európai kaland bármely játékos részéről veszélyeztesse selecao VB reményeit főleg otthon

  3. Kicsit erős volt Serginho és a “korábbi brazil legenda” kapcsolat. Az idő sok mindent megszépít, de nem ennyire.
    Ha megfigyelő,akkor nem azokat a sztárokat kellene ajánlani, akikről mindenki tudja, hogy nagyon jók, hanem éppen azokat, akikből nagy tehetség/sztár lehet. Volt már olyan tudomásotok szerint, akit az ő tanácsára igazoltunk le?