Mathieu Flamini elmondása szerint teljesen egészséges, de ennek ellenére Massimiliano Allegri nem számol a játékával.

Flamininak még a szezon felkészülési időszakában, egy Juventus elleni mérkőzésen sérült meg a térde, ezért ebben az idényben még egyetlen hivatalos mérkőzésen sem lépett pályára. A francia középpályás évi fizetése 4.5 millió euró, és a szerződése lejár 2012 nyarán.

A játékos elmondása szerint teljesen egészséges, és nem tudja hogy Allegri miért nem játszattatja őt. “Jól érzem magam, már hónapok óta edzek és egészséges vagyok. Azért hogy nem játszok nem én vagyok a hibás. A klubnál nekem senki sem adott magyarázatot erre. Allegri úrral nagyon keveset beszélek. Természetesen tiszteletben tartom az edző választását. A jövőben szeretnék állandóan játéklehetőséghez jutni, és a Bajnokok Ligájában szerepelni” – mondta az újságíróknak.

A várakozások szerint Flamini nyáron elhagyja a csapatot – mivel lejár a szerződése ingyen távozhat. A 28 éves középpályás még 2008-ban igazolt nagy reményekkel a Milanhoz az Arsenaltól.

34 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Na hagyjuk a hülyeséget! Egy kezemen meg tudnám számolni Flamini jó meccseit, abból a közel százból, amit lejátszott. Ez édes kevés! Mehet Isten hírével! Taiwo és Pippo is Allegri döntését igazolta: előbbi egy angol kiesőjelöltnek kellett csak, utóbbi pedig fél óra után megsérült. De persze, Allegrinek kell mennie…

   • Mi köze ahhoz hogy Taiwo kinek kellet?? Alig kapott lehetőséget hogy bizonyítson, mikor nincs egy jó balhátvédünk sem. Pippo többet is játszhatott volna, mikor meg becserélte épp megsérült1 meccs.. Muntari mivel jobb mint Flamini?? Vagy esetleg Aquilani, Ambrosini, Gattuso, mert idén egyikük sem nyújtott maradandót. Szerintem elég sokan inkább Flaminit néztük volna mint az előbb felsorolt játékosokat, pláne ha már ennyit fizetünk neki.., amúgy sem olyan rossz játékos, kiegészítő embernek tökéletes, küzd mindig, és nem is olyan ügyetlen, egy olyan játékosnak mint Flamini nem a játék szépségéről híres, persze vannak kivételek. Egyébként mi jogon hülyézed le a véleményemet?

    • Mi köze hozzá? Talán, hogy nem egy top csapat vitte el, azt bizonyítja, hogy nem alkalmas magasabb célokért küzdő csapatban játszani. Miért nem MU, Arsenal vagy City vitte el? Vagy valamelyik német top klub?
     Mint fentebb is írtam Flaminek bőven volt lehetősége bizonyítani az általad felsorolt játékosok helyett, nem igazán jött össze neki. Továbbra is fenntartom, hogy hülyeség egy alibi játékos mellőzése miatt az edző távozását követelni. Vannak olyan játékosok, akiknek a fontossága, akkor tűnik fel, ha nincs a pályán. Hát Flamini pont nem ilyen. Senkinek eszébe nem jutott az elmúlt fél évben, hogy pont Flamini hiányozna a csapatból a sok sérült közül, és az ő hiánya lenne az oka a Juve előzésének. És igen, Aquilani és Muntari ilyen rövid idő alatt is többet tett hozzá a csapat játékához, mint Flamini több szezon alatt.

     • Elkezdi bőven …. amit játszott ˝bőven˝ akk bizonyított is barátom igazavan Norbinak semmivel sem jobb akár mostanában mindíg kezdő muntarinál sőtt vmivel még harciasabb is mivel ha észrevetted, Muntari elveszti a labdát baszik rá ráhajya a másika és be nem segíteni legtöbb esetben azmeg a másik h nem a labdatartásáról híres…. eztis észre kelett volna h vegye Allegri 1 biztos Capello-val többre jutnánk csak a helyzet az h Allegri befészkelte magát nem azt mondom h rossz edző mert egyből odatette magát csak épp a döntései nem elég megfontoltak és ebből van a sok utólagos sérülés… az mi h berakja Boát mikor lehet 2 nappal azelőtt gyógyult meg aztán bámm nemkell sok a meccsen és ismét sérült ugyanmár… 🙂 meg még egy csomó edzői hiba ha nemlenne ott Tasotti akk még ennyire se hozna jó döntéseket… 🙂 Flamini meg maradjon kiegészítő embernek mert jó labdatartásban paszolásban és küzdésben is nem mellesleg csak 1 szer kell jól eltalálnia messziről a labdát : ) amint már bironyította is … ennyit erről

 1. Allegri beteg ezt komolyan mondom. Valami baj nála. Aki jobb mint Gatta Ambro See az marad Flamini meg mehet. Remélem eltakarítja Berlu Allegrit mert nem észszerű amiket csinál. Flamininek adnék még 1 évet és hátha ősszel ki lehetne venni belőle pénzt, ha jól nyomja. nem értem a Milan játékos politikáját, mondhatnám érthetetlen…

 2. Ha Flaminit erre a szezonra azért tartottuk meg, mert számított rá Allegri, akkor pech, hogy megsérült. Így viszont érthetetlen, miért nem játszatja az edző. (Vagy lehet, hogy erre a kis időre már feleslegesnek tartja?…)

  Ha viszont nem számított a szolgálataira Allegri, akkor meg lehetett volna szabadulni tőle már egy évvel ezelőtt, és akkor kaptunk volna érte néhány milliót. Így volt egy játékosunk, akinek álltuk a brutális fizetését, és semmit sem csinált egész évben.

  Nocerino érkezése nyilván azért (is) történt, mert Flamini megsérült, de pontosan azért gondolom azt, hogy semmiképpen sem számolt vele Allegri, mivel már játszathatná… És a tavalyi szezonja sem arról árulkodik, hogy ne lehetett volna pótolni egy olcsóbb (értsd: kevesebbet kereső) játékossal…

  Tud a vezetőség zseniális dolgokat is művelni, de hülyeségeket is. Flamini milanos karrierjére szerintem egyedül az ügynöke lehet büszke…

  Ha pár év múlva Flamini Milanban eltöltött 4 éve kerül majd szóba, nem fogunk teleírni egy spirál füzetet…

  • Igazad van, ahogy TomWizinek is! Megint olyanok szimpatizálnak csak vele akiknek a foci futásból áll. Ingyen megszereztük, de arra nem gondoltunk,h majd “etetni” is kell. Mocskos jól keresett a teljesítményéhez képest. Sokakkal ellentétben én is azt mondom 100x inkább egy veterán tartanék meg akik 3-4 meccsenként 1x beszáll, mint egy agyast, aki itt üzenget az újságokban….

  • Azér aztisnézd h mennyit játszott… és ha játszott akk h teljesített mert én nem emlékszek olyan meccsre amikor kezdő volt vagy épp csere és a ráfaragtunk volna vagy bármi ilyesmi de igazatok van tényleg see papa meg ambro apa is maradjon a Juve + Gatta … A Juve meg Conte meg had röhögjön rajtunk h milyen idióta gondolkásunk van szánalom… Berlu-nak azlenne a legészszerűbb és a Klubnak is ha eladnák vmi gazad sejk-nem a pi…ba és akkor talán lenne pénz játékosokra és nemkéne sírni h ezt most azért nemtudjuk mert ennyi az annyi meg opciós jogmeg kölcsön meg rimánkodás ezek mennek a vezetőségbe … Berlu meg menjen haza aztán k..zzon erről ennyit ha már szarba hozta a csaptot ezzel és nem törődött vele jéé nem elnök hirtelen őő akar lenni a vki ha ezt akarja akk viszont kvára nyúljon bele a zsebébe mert kiröhögik a p..ába 🙂

   • Az én hozzászólásomban három nevet említettem: Flaminiét, Nocerinoét és Allegriét… Hogy miként sikerült idekeverned Ambrosinit, Seedorfot, az rejtély. Ha az én hozzászólásomra reagálsz, akkor ne keverj ide olyan dolgokat, amiket más írt!

    Én egy szóval sem említettem, hogy az általad megnevezett Ambrosininek, Seedorfnak vagy Gattusonak maradnia kellene… Sőt!

    Egyébként a hozzászólásod lement egy olyan szint alá, ahol az olyan írások vannak, amelyekre én nem kívánok reagálni. Minden jót!

 3. Emlékezetem szerint Flamini játszott jobb bekket és nem is rosszul….
  Nem a világ legnagyobb focistája az tény de ne ő menjen!
  Ambrosini,Gattuso,Nesta,Seedorf,Van Bommel,Yepes,Inzaghi Zambrotta irány az öregfiúk,vagy ahová akarnak.
  Ébredjünk már fel!
  Ha valamit el akarunk érni Európában azt ezekkel a vén emberekkel nem lehet!
  Én személy szerint csalódott leszek ha egy is marad ezek közül….

  Forza Milan

  • Még most sem értem miről beszéltek!? KIEGÉSZÍTŐ EMBER!!!! Tudjátok mit jelent ez??
   Egy ilyen Flamini maradjon aki a sajtónak hisztizik, holott csak a zsebét tömi? Ha olyan jó lenne szerintetek nem játszott volna amikor nagyon kellett 1-1 középpályás??? 4,5 millió volt a fizetése, mennyiért maradna jövőre padozni? 3-4 milláért és csak teng-leng mert büdös neki a kispad? Ha Flamini, Ambro vagy épp Gatta jövőre alap ember, sőt! első számú csere lesz a csapatban-> Nagy célokat nem érhetünk el! De erről szó sincs (remélem)!
   Flamini évek óta itt van de -akár öregek, akár nem- a mellette felsorolt játékosoknak a cipőét nem kötheti be.
   Inkább tartsuk meg Aquillanit, vagy ha lehet inkább igazoljunk minőségi embereket. Van épp elég mellőzött jó játékos 1-1 kő-gazdag clubnál.

   • ha jobban átolvasod írásom:én is azt írtam,hogy nem a világ legjobb focistáaja.
    De kiegészítő embernek maradhatna.a szerződése lejár és újra lehetne vele tárgyalni(az ügynökével),hogy maradjon a klub számára jobb feltételekkel ami még neki is megéri.
    És ha valaki megy akkor először a 35-36 évesek vagy idősebbek akikből jövőre lesz(lenne) 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Rajtunk röhögnek.Nyugdíjas klub!
    Flamini nem egy nagy ász de ezek közül bármelyik védekezőt megfocizza!
    Ne egy 28 évessel kezdjük a “nagytakarítást”!

    • Nagyon igazad van Flamini egy olyan játékos aki képes meghalni a pályán és képes egy mecset végig futni és nagyon jól bejátssza a egész jobboldalt,ha kell akkor még jobbhátvédet is nagyon jól játszik,CA sokszor játszatta jobbhátvéd poszton én szerintem jobb volt mint most Abate én megtartanám.

 4. 4 évvel ezelőtt Gattuso elakart menni ezért lett leigazolva Flamini villámgyorsan. Az eltelt évek alatt a lejáró szerződésű és maradni akaró játékosoknál fizetés csökkentés is volt,. ezért is magas a fizetése. Érdemes lenne megtartani a padra 2 éves szerződéssel és fele fizetéssel, ha nem jó egy év múlva ellehetne adni. A védelem mindkét oldalán is bevethető. Ha a Milan BL győzelemre esélyes csapat akar lenni akkor a középpályások közül Ambrosini, Gattuso,Seedorf és Van Bommel sok. Ha Allegrinek nem kellett el kellett volna adni, ugyanúgy fölösleges volt Inzaghival szerződést hosszabbítani.

 5. Furcsállom a helyzetet, mert emlékeim szerint a nyári felkészülési időszakban a csapat egyik legjobb formában lévő játékosa volt, mielőtt megsérült.
  Csodálkozom, hogy nem került vissza a csapatba, mivel ezek szerint régóta egészséges, és a sok sérült miatt szükség lett volna rá a bajnoki-bl hajrában! Érthetetlen számomra ez!
  Másrészt, miért nem hosszabbítottak vele még 1-2 évet, akkor el is adhatták volna nyáron, így meg ingyen viszi valaki amellett, hogy vígan fizettük minden héten a nem kevés zsebpénzét. Miközben Galliani a spórolásról papol állandóan! Érthetetlen..

 6. Nem értem Allegrit. De biztos jó magyarázata van miért nem játszatja és játszatta Flaminit. Szerintem így is jó a középpályánk, de mivel Flamini nem játszott egy mérkőzésen se idén nincs mihez viszonyítani hogy jobb lenne ha ő játszana valaki helyett. Mindenesetre ha elmegy a fizuja tényleg megmarad s az nem kevés pénz.

 7. Gratulálok.. ehhez csak gratulálni tudok! Na ilyenkor mondom azt hogy kib.sszuk a pénzt az ablakon! Itt van tessék! lehet hogy ingyen szerzünk pár másod osztályú szart… de akikből pénzt is vehetnénk ki…. el engedjük ingyen… nah hol itt a logika? Flamini szerintem nem volt rossz mikor játszott rendszeresen! És azt bele kéne kalkulálni hogy a kp-ról idén elmegy vagy 4-5 öreg! (remélem)

 8. Érdekesen látjátok a gazdasági kérdéseket. 🙂
  Tisztázzuk a helyzetet. Falmininek azért volt magas a fizetése, mert ingyen jött. Kb 10 millát ért, amikor ingyen elhoztuk, s kb 2.5-3 millió lett volna a reális fizetése. 4 évre a 10 millát elosztva 2.5 milla töblet fizetése lett, aminek kb a felét oda is adtuk neki, amiért nem hosszabbított az Ersenallal, s ingyen átjött hozzánk.
  Nyílván, érdemes lett volna eladni 1 éve, még akkor is ha 2-3 millát adnak érte, hiszen, akkor 4.5 milla megmarad a fizetéséből + kapunk érte 2-3 millát is. Így, hoyg semennyit nem játszott, még ingyen is érdemes lett volna eladni, de:
  gondolom, a Milanban mutatott teljesítménye átértékelte őt a piacon, s most már 1-1.5 millánál senki nem adna neki nagyobb fizetést. Ezért ő nem is akart elmenni, gyanítom. Megsérült, pech, ezért nem játszott tavaszig.
  Most tavasszal kezdhettük volna, ám, ha valóban jól játszik, márpedig megnyomta volna azt a pár hónapot, hogy magas fizetést kaphasson valakitől: akkor tutira elmegy tőlünk, ingyen.
  Szerintem azért nem játszott, mert arra játszanak a fejesek, hoy így a kutyának sem kell majd, s hosszabbít velünk, mert kénytelen lesz, olcsóért, mondjuk 2 millás fizetésért.
  Ha meg elmegy, akkor kockáztattunk, nem játszott prá mérkőzésen, s nem jött be. Nem tudhatták, hogy nélküle elmegy a BL meg a bajnokság is, mint ahogyan nem tudhatjuk, vele nem ugyanez történt volna-e. Szóval, ez egy kis hazárdjáték, szerintem, a vezetőség részéről, s én azt tippelem, hogy maradni fog, brutális fizetéscsökkentéssel. Ha meg valaki így is ad neki nagy fizetést, akkor viszklát. Igaz, lenne öregebb is, akit elengedhetnénk, de ár/érték arányban, jelenleg, kevés nála rosszabb játékos van a keretünkben. 4.5 milla egyszerüen ésszerűtlenül magas fizetés Flamininek. Túl volt értékelve, amikor leigazoltuk, s megszívtuk. Van ilyen. Nocerinoval ellenkezője történt. Egyszer így, egyszer úgy.

 9. Én mindig is szerettem Flamini játékát ő pont az-az ember aki meghalt a pályán, első évében Ancelottinál nagyon jól muzsikált és még Leonardonál is, de utána jöttek a sérülések és alig játszott…. Szerintem meg kéne tartani 28 éves csak simán benne van még 4 jó év, a fizujából vissza kéne venni olyan 1-2 millát+szerződésbe betenni h minimum 25 meccsen pályára lépne évente ki nem hagyná, nem olyan hülye. Allegrit nem értem miért nem számol vele, de magát Allegrit se értettem meg eddig és szerintem nem is fogom…:S Szerintem jobban tudná segíteni a csapatot, mint Gattuso, Seedorf,Ambrosini, mert felettük már eljárt az idő, tudásukat nem vitatom de érititek.
  Én Flamininak szorítok , hogy itt maradjon, annyira örültem mikor ide igazolt és ráadásul ingyen és fiatalon 🙂