2022. október 07., péntek

Zambrotta New Yorkba készül?

-

 

Az AC Milan világbajnok válogatott védőjét az MLS egyik sztárklubja csábítja.

Amerikai sajtóforrások szerint a 35 éves Gianluca Zambrotta az idény végén írhat alá, egy éves szerződést a New York Red Bullshoz. A felek már fel is vették a kapcsolatot egymással. A Milannál júniusban jár le a védő szerződése.

A 98-szoros válogatott Zambrotta 2008 óta 84 bajnoki mérkőzésen 2 gólt jegyzett a Milanban. Előtte megfordult a Barcelonában és a Juventusban is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ha van esze,eligazol oda. Legalább nem égeti le magát,mint sok vele egyívású sztár,aki még mindig azt hiszi bírja a legmagasabb szintet. Elbohóckodik még ott 1-2 szezont,utána meg a családjának él. Ez a profi élet rendje. Mindig tetszett a játéka! Viszlát Luca!!!

  • Bohóckodás alatt mit értesz?
   Nem hinném, hogy levezettetni szeretnének vele az MLS-ben.
   Én nem asszociálnám az MNLS-t a cirkusszal, ahol bohóckodnak a játékosok, hisz, ha megnézed a 2010-es VB-t, jól látható, hogy Angliát megelőzve jutottak tovább csoportelsőként. Persze ehhez biztos kellett kis szerencse is, de akkor is.
   Egyre több nagy-múltú sztár játszik az MLS-ben, ami engem arra enged következtetni, hogy az Amerikaiak nagyon jó úton haladnak afelé, hogy felérjenek a nagyokhoz!
   A jelenlegi Milan keretet nézve, pedig nem igazán tartom ezt annyira jó biznisznek… Félek nagy szükségünk lenne még rá jövőre is!

   • A “bohóckodást” arra értettem,hogy nem lenézni akarom az MLS-t,de szerintem nem lehet egy lapra tenni a SERIE-A-val. 35 évesen már nem harap az ember úgy,mint a 20-as éveiben. Abban viszont tökéletesen egyet értek Veled,(ismerve az utóbbi évek igazolásait,szarból várat szindróma,2-3 kivétellel) hogy elférne Ő még a padra!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS