Antonio Cassano a mai nap a Studio Sportnak adott nyilatkozatában beszélt többek között a visszatéréséről és a Scudettóról is.

“Féltem, hogy meg fogok halni, és többször azt gondoltam, hogy nem játszhatok többet. Viszont most már felépültem és kész vagyok játszani, akár már a Fiorentina ellen. Különösen a műtét előtt négy nappal féltem, de nem magamat féltettem, hanem a családomat, a feleségemet és a fiamat. Nagyon jó érzéssel töltött el amikor a Barcelona, a Real Madrid, Mourinho, Capello, Del Neri, Iniesta és még sokan felhívtak és támogattak engem. Akkor megértettem, hogy először emberileg majd focistaként néznek rám az emberek. Szeretnék köszönetet mondani Silvio Berlusconi elnök úrnak, lányának Barbarának, a csapattársaimnak és Galliani úrnak is, akik a nehéz időkben napi 2-3 alkalommal is meglátogattak. Köszönöm Dr. Tavaninek aki megmentette az életemet. Prandelli úr pedig végig ki állt mellettem, és mindig azt mondta hogy az utolsó pillanatig számít rám a válogatottban” – mondta Cassano.

Ezt követően a csatár arról beszélt, hogy legalább annyi ellensége van, mint volt. “Ahogy elrontok pár passzt, visszatérnek. Nem érdekel, ha kifütyülnek, örömet akarok szerezni a szurkolóknak, akik szeretnek. “

Cassano így folytatta:  “Itt az ideje hogy visszatérjek. Scudetto? A Milan fogja megnyerni a bajnokságot. Ha a Juventus minden mérkőzést meg fog nyerni, akkor mi is. Gratulálunk nekik, de mi fogunk győzni!” – mondta.

Cassano még 2011 októberében az AS Roma elleni mérkőzést követően a repülőgépen lett rosszul – beszéd és látási problémákra panaszkodott – és az orvosok kiderítették, hogy kisebb szívbetegség okozta a tüneteket.

Antonio Cassano akár már a Fiorentina elleni mérkőzésen is játszhat. Tagja Allegri keretének.

14 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Annyit köszöngetett egy nyilatkozat alatt, hogy mostmár én is megköszönném ha csúcsformába lendülne és hintene még egy pár gólpaszt Ibrának.
  Nagyon hiányzott a kreativitása a csapatból, főleg a rázós meccseken ahol csak gurigázunk ide oda.

 2. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Cassano a kedvencem lett ebben a Milanban.
  Az “ellenséges” részt viszont nem értem. Maximum Genovában haragudhatnak rá, de én úgy veszem ki a szavaiból, h a mi táborunkra gondolt. (Vagy a válogatottra??)
  Mourinho előtt ismét le a kalappal. Jó olvasni, hogy így tisztelik egymást az ellenfelek.

  Nagyon kell már Antonio a csapatba, mert nagyon kellenek a győzelmek! Nyolc meccset kell behúznunk, nincs mese! De a merda ellen piszok nehéz lesz, ezért remélem a juve bukni fog! Lesz rá 4 alkalma is: Lazio, Palermo, Novarra, Roma (esélysorrendben).

 3. Ő világklasszis!!! Sajnos a mai Milan keretében rajta kívül csak Ibra,T.Silva,és Nesta az! Mocskos nehéz lesz még a vége! Félek nagyon a hátralévő meccsektől. A Lazio elleni ruha után azt írtam,h nem fogunk nyerni semmit az idén,remélem nem lesz igazam. Én most is azt mondom,h ilyen játékosokkal mint Antonini,Abate,Urby,Ambro,See,Robinho,Bonera,Mesbah,Zambrotta vagy nem,vagy már nem lehet az európai porondon sikereket elérni! Remélem VÉGRE Berlu is kinyitja a brifkót szezon végén,és vesz 1 csatárt,2-3 középpályást,1 klasszis irányítót,és 2 valamire való szélső védőt,akik emberhez tudnak beadni nem a vakvilágba!!! Szerintem csak így lehet esélyünk a BL-re jövőre! Forza Milan!!!

 4. Nagyon örülök,hogy Cassano ismét felépült és lehet,hogy becseréli Allegri a fiorentina ellen a meccs végén.Remélem ugyan olyan jól fog majd játszani mint játszott a sérülés ellőtt is.A bajnokság vége felé nagyon kell egy jó formában lévő Cassano,hogy rúgjon gólokat illetve adjon gólpasszokat.Üdv ismét csak a csapatban Antonio!Forza Milan!:)

 5. Mikor ide került sokan ellenszenvesek voltak vele itt a fórumon, de most ahogy látom eltűntek ezek az érzések az emberekből.
  Remélem jól látom és nem az van, hogy az ilyen hozzászólások törölve vannak…

  Ma biztos látunk Tőle valami finomságot a pályán ha beengedi a mester!

  FORZA FANTANTONIO!