A Milan Primavera idegenben 6-1 arányban legyőzte a Hellas Verona csapatát a Campionato Nazionale Primavera bajnokság 22. fordulójában.

Aldo Dolcetti legénysége fölényes 6-1-es sikert aratott a Hellas Verona felett. A találkozó elején a házigazdák szerezték meg a vezetést Andreis révén, azonban a 29. percben David Speziale kiegyenlített.

Ezt követően Gianmario Comi a 34. percben megszerezte a vezetést, az első félidő hajrájában a 40. percben Umunegbu, három perccel később pedig Comi volt eredményes. A második félidőben – az 54. percben – Innocenti értékesített egy büntetőt. Majd a 77. percben Bertoni fantasztikus szabadrúgásgóljával alakult ki a 6-1-es végeredmény.

HELLAS VERONA  –  MILAN PRIMAVERA 1-6

Időpont: 2012.03.24.
Gólszerzők: Andreis (15.) ill. Speziale (29.), Comi (34., 43.), Umunegbu (40.), Innocenti (54.), Bertoni (77.)

A kezdőcsapatok:

HELLAS VERONA: Da Vià, Gelain (Saggioro 71.), Nyamekeh (Piccoli 45.), Andreis, Fornasier, Dal Compare, Dimitrio, Badu, Spagnoli, Alba, Formigoni (Bertasi 45.).

Cserék: Hu, Negri, Bennati, Morra.

MILAN: Piscitelli, De Sciglio, Desole, Baldan, Bertoni, Ely, Calvano (Roggia 65.), Innocenti, Comi (Prosenik 45.), Umunegbu, Speziale.

Cserék: Narduzzo, Rondanini, Speranza, Pinato.

14 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Hát igen ! Szépek ezek az eredmények, de idejét nem tudom mikor támaszkodott utoljára a nagycsapat a primaverából jött játékosokra. Paloschi, Merkel, Strasser, Astori stb. lassan nyugdíjba mennek örök tehetségként. Csak reménykedjünk, hogy Comi nem ilyen. Valahogy ezt a Barcelona kicsit hatékonyabban csinálja. Nem kell nekem Messi se, beérném én már egy olyan ügyes, jómozgású, saját neveléssel is, mint Iniesta.