Olasz lapértesülések szerint Leandro Damiao, a brazil élvonalban szereplő Internacional támadója szeretné Olaszországban folytatni pályafutását.

A fiatal Leandro Damiao kiváló teljesítményével felkeltette az európai TOP-csapatok figyelmét. Hetekkel ezelőtt a brazil Internacional vezetősége bejelentette, több klub is érdeklődik a Damiao iránt.

A beszámolók szerint a Milan szeretné pótolni Alexandre Patót – aki a közelmúltban számtalan alkalommal volt sérült. Az angol Manchester United korábban már 22 millió eurós ajánlatot tett a brazil válogatott csatárért.

Leandro Damiao a mai nap adott nyilatkozatában elismerte, szeretne Olaszországban játszani. “A Premier League fantasztikus bajnokság, igazából a kedvencem. De jobban szeretnék Olaszországban játszani, mert kiváló játékosok szerepelnek ott, olyanok mint Ibrahimovic vagy Cavani. Meggyőződésem, hogy az AC Milan fogja megnyerni a bajnokságot.”

Novemberben a Sky Italia azt jelentette, hogy a Juventus tett Damiaóért egy 20 millió eurós ajánlatot, de a felek nem jutottak dűlőre.  Akkor állítólag a Dinamo Kijev vezetői “fúrták meg” a bizniszt, akik azt ígérték, júniusban emelnek a Juventus ajánlatán. A játékos ügynöke akkor azt mondta: ” Nyilvánvalóan érdekel minket a Juve, de nem beszélhetek a pénzről, mivel az a klubokra tartozik. Rajtuk áll, hogy megállapodjunk.” Az Internacional állítólag 30 millió eurót szeretne kapni a csatárért.

Damiao szerződése 2016 nyarán jár le a brazil Internacionalnál.

16 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Igen!.. Ez a dilemma!
   Pato jobb nála, de sérülékenyebb is! Ha eladjuk Patot,, és abbol a pénzböl jön ő, akkor az vajon előre, vagy hátra lépés lenne?
   Mert ugye csak a tündérmesékbe van az, hogy egy játékos árát 100% ig visszaofrgatjuk játékosokba!..

 1. Pato-t mindenféleképp pótolni kell. Azt a pénzt, amit érte kapunk, egy jó csatárra kell költeni mese nincs. Mindenki örült volna neki, ha Pato marad, de ez szerintem már sok mindenkinél megváltozott. Rengeteget sérült, mire végre felépül, nagyon rossz formában játszik és újra lesérül. Így nem tud hasznára lenni a csapatnak és így feleslegesen foglal el egy helyet a keretben.
  Damiao vagy lenne még itt sok más lehetőség. A lényeg az, hogy kell egy jó és beszámítható csatár, akire 25-30 milliót is hajlandóak lennénk áldozni.

 2. 10millió eurónál többet nem szabad adnunk egy Brazíliában játszó játékosért, szerintem!
  lutri!
  Meg kell állítani ezt a trendet, hogy a sok cselkirály 1-2 jól összevágott youteubos videó után 30-40milliókat érjen! ezt hogy lehet? nem vesszük meg őket! 🙂
  Ganso-ért is 40milliót kértek, szerintem ma már a feléért örülnének…

 3. A Juventusnak nincsenek és nem is voltak jó brazil focistái, ezért jöjjön a Milanhoz, majd Silva, Robinho segít neki a beilleszkedésben. Igen szándékosan nem írtam Pato nevét, mert szerintem ő nyáron már nem Milanelloban fogja megkezdeni az edzéseket, és én személy szerint nem nagyon bánkódnék, ha elmenne, mert az neki, a Milannak és új klubjának is jobb lenne. Egyrészt nem lenne annyit sérült, a Milan nem fizetné feleslegesen a fizetését, és új csapatának is nagy hasznára lenne. Ami Damiaot illeti szerintem lenne olyan jó, mint Pato, és eddig még brazil játékossal nem nagyon fürödtünk be.

 4. De pl:miert ne hajthatnank ra Neymar-ra?….
  Allitolag nagy csapat vagyunk;vilag leg eredmenyesebb klubbja…bajnokokkal meg ilyesmi…
  Bizonyitsuk be,hogy van hitelünk meg….
  Szerintem ö nagyon jo.A legjobb csapatok akarjak….akkor gyerünk….
  Vele lehetnenk meg jobbak…

  • Lehet, hogy eredményes csapat vagyunk, de az olasz adórendszer nem teszi lehetővé, hogy az olasz klubok euró százmilliókat dobjanak ki az ablakon. Gondolom azt meg a vezetők közül senki nem akarja, hogy sok-sok milliónyi hitelt kelljen visszatörleszteni, mert a félházas stadionokkal nem jut akkora bevételhez a csapat, mint mondjuk Angliában vagy Spanyolországban, ahol a mezeladások is jelentős hányadát képezik a bevételeknek.