2022. szeptember 25., vasárnap

Hivatalos: Aubameyang a Saint Etienne játékosa

-

A klub hivatalos oldalán jelentette be, hogy eladta Pierre Aubameyang játékjogát a francia Saint Etienne csapatának.

A játékos eddig kölcsönben szerepelt Franciaországban. Pár hete már lehetett arról olvasni, hogy a franciák szeretnék végleg megszerezni. A transfermarkt.de oldal szerint a vételár 1.8 millió euró.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

   • és mégis, melyikből lett klasszis?
    Matri idén megállja a helyét a Juvéban, de semmi extra. kiöregedett Toni,Del Piero, Iaquinta közt nem annyira nehéz..
    Borriellonak volt 1 jó szezonja Genoaban és ennyi. középcsapatban jó, de egy komolyabb csapatban padozik. MÉG a Rómába sem fért be..
    Astori klasszis egy Cagliariban?! nem hiszem..
    Gourcuff is ha annyira nagy spíler lenne, illetve KLASSZIS, akkor nem a Lyonba igazolt volna a Bordeaux után, hanem Angliából valaki kicsengette volna érte a nagy pénzt.
    ezek a játékosok messze vannak a klasszisztól.
    Az itt említett focista, Pierre Aubameyang meg közel sincs klasszishoz, de még a nagy tehetség jelzőt se lehet odatenni. max egy jó középcsapat, gólerős csatára lesz, akit majd leigazol a lyon,marseilles (ESETLEG) 4 év múlva, HA legalább 2x gólkirály lesz…

 1. Aubameyang nem akkora szám, hogy sírni kelljen utána. Kétségtelen, hogy nem ügyetlen a srác, de semmi esély nincs arra, hogy Ibra-pótlék, netán utód válna belőle. Idén egészen jó mutatói vannak a bajnokságban, hiszen 6 gólt lőtt mellette ugyanennyi gólpasszt adott, de valószínűleg nem véletlen, hogy ennyiért adtuk oda.
  Az Aubameyangok közül pedig ha jól emlékszem Willy talált be, nem pedig Pierre, de lehet, hogy én tudom rosszul. Mindegy, az a lényeg, hogy egyikből sem lesz klasszis.

 2. Nem az a baj, hogy eladtuk ezt a fiút, hanem az , hogy ezer éve senkit nem hoztunk fel a primaverából. Előbb kölcsön adjuk úgynevezett tehetségeinket, majd eladjuk őket. Ez a híres milanellói utánpótlásiskolánk. Így azután marad évek óta a csodavárás az igazolásokkal kapcsolatban, amire viszont egyre kevesebb a pénze a tulajdonosnak.
  Vagy komolyan kell venni az utánpótlásnevelést, vagy el kell adni a klubot egy arabnak, vagy annak a gazdag albánnak. A BL-nyerésre így sose lesz esélyünk.

 3. Nem hiszem, h akkora veszteség ért minket. Mint ahogy Matri, Boriello, Gourcuff, Astori sem voltak azok (bár Boriellot kifejezetten megkedveltem, viszont mégis csak Ibra jött helyette.)

  Milanról lévén szó, nekünk első sorban a kész játékosokra van szükségünk. Jobban aggaszt, h még mindig tökölődünk a Tevez-ügyön:

  “Olasz lapértesülés szerint az AC Milan mellett már az Internazionale is le akarja igazolni Carlos Tevezt, a Manchester City argentin labdarúgóját. Marco Branco, az Inter sportigazgatója, aki a napokban találkozott a szigetországi klub illetékeseivel, kijelentette, hogy akár a 25 millió eurós vételárat is kifizetik, hogy megszerezzék a válogatott csatárt. Ezzel a kék-feketék előnybe kerültek az AC Milannal szemben, mert Silvio Berlusconi klubja csak elővásárlási joggal, kölcsönbe venné a játékost.”
  (Zarate-t már küldik is) – nb1.hu

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS