2022. szeptember 25., vasárnap

Barcelona-Milan 2-2 (1-1)

-

Bajnokok Ligája H csoport, 1. forduló

Nou Camp, Barcelona 89.861 néző

Barcelona-Milan 2-2 (1-1)

Vezette: Atkinson (ENG)

Gól: Pedro 36., Villa 50.  illetve Pato 1. , Thiago Silva 90+2

Barcelona: Valdes; D Alves, Mascherano, Busquets, Abidal; Keita (Puyol 67), Xavi, Iniesta (Fabregas 39); Villa (Afellay 83), Messi, Pedro

Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Nocerino, Van Bommel (Aquilani 77), Seedorf; Boateng (Ambrosini 33); Cassano (Emanuelson 61), Pato

 

A mérkőzés statisztikái

goal

gazzetta

lineups

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

32 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Örülök ennek az eredménynek, hogy a Barcelona otthonában képesek voltunk pontot rabolni. Persze ez még csak csoportkör, de akkor is jó érzés a barcával idegenben leikszelni. 🙂 Pato első gólja káprázatos volt, ahogy megindult és faképnél hagyott minden védőt és középpályást akit csak lehetett.

 2. Ez egy nagyon jó eredmény! Nem voltunk sehol se, a Barca uralta a meccset. Sokat kell még fejlődni. Érezhető volt egy Pirló kaliberű játékos hiánya a középpályán! Mindent összevetve örülök a 2-2nek, többnyire jól végekeztünk. Nesta a meccs legjobbja, Tiago a csapat motorja, Pato meg a szive!

  Forza Milan!!!

 3. A Barcelona ellen a világ bármalyik csapatának bravúr az X a Camp Nou-ban!

  Ők sajnos most vitathatatlanul a legjobbak!! Ezértn agy dolog ez a mai eredmény !!! Milan SZÍV! Lehetőségünk van végre a csoportelsőségre, amivel élni kell!!
  Annyira szeretem ezt a csapatot!!! basszus 23-éve

  ő

 4. ÓÓÓÓÓriási nagy meccset láthattunk! Szinte hihetetlen.
  Még el se kezdtem nézni rendesen a mecset és Pato gólt lőőőő 😀 😀 😀 Ez volt a BL történelem 5. leggyorsabb gólja. Gyönyörű volt ahogy kiugrott és mindenkit maga mögött hagyott…majd adott egy kötényt a kapusnak…. egyszerűen fenomenális. Aztán ugyanezt Pato megcsinálta még 2x. Sajnos a gól már nem jött össze neki, meg Boatengnek se.
  Viszont… amire számitani lehetett, hogy a Barca középpályája kicsinál bennünket. Ezen a meccsen egyszerűen nem volt középpályánk.
  Volt egy kapusunk, ABBIATI aki végig hiba nélkül védte a kapunkat. Le a kalappal előtte.
  Volt egy hátvédsorunk. Istenem a VILÁG LEGJOBB hátvédsora a miénk!!! Szinte hiba nélkül védekeztünk óriási nyomás alatt, szinte 90 percen keresztül. Jól álltuk a sarat.
  Egyetlen hiba szegény Abate nevéhez fűződik. Végig szuper volt.. de a gólnál egy kicsit azt hiszem elszámolta magát. Azt hitte maga mögött tudja tartani Messi-t, de hát ő meg a világ egyik leggyorsabb játékosa, és simán megkerülte majd sikerült épphogy belepöckölnie a labdába, ami aztán elkerült Pedro elé…..
  Nesta!!!! Egy isten.. remélem akik a lazio elleni meccs után el akarták kergetni, most mélyen magukba néznek. Egyszerűen ha ő nincs… darabokra szaggatnak minket. Messze ő volt a meccs legjobbja!
  A második Barca gólról se nagyon tehet senki…. Abbiati nem védhette. Profi szabadrúgás volt David Villától…. szép volt és védhetetlen.
  Volt egy Pato-nk elől.. sajnos teljes magányában…
  Amink nem volt .. az a középpálya! a szuper védelmünktől a szuper csatárunkig egyszerűen nem tudott eljutni a labad… nem volt ami összekapcsolta volna a kettőt. Állitom… ha van nálunk egy ,,Kaká,, és egy ,,Pirlo,, és gyakrabban jutunk el az ellenfél kapujáig, akkor ma győzelmet ünnepelhettünk volna a Nou Camp-ban, mert a Barcelona védelme egyszerűen semmit se ér. Egy nagy buborék… azon a fronton simán verhettük volna a Barcát.. És vertük is.
  De a középpályájuk messze a legjobb a világon. Ott 10-0-ra elvertek minket.

  Na de látjuk hol vagyunk jók és láhatjuk hol vannak a hiányosságok. A középpályánkra emberek kellenek. Legalább +1 ember, aki képes irányitani a támadásainkat. Mert ezen egyszer csúnyán el fogunk vérezni. Hála istennek a Barcelona pontosan olyan focit játszik, ami a Milan-nak bejön. Csak kell az az egy ember oda.. de nagyon….. ha megoldjuk a problémákat a középpályán, újra felülhetünk a világ trónjára.

  nagyon elégedett voltam Abbiatival, és a tejes védelmünkkel…. V.Bommel hozta amit neki kellett. Nocerino a legkellemesebb meglepetés már a Lazio elleni meccs óta is. Seedorf egyszerűen nélkülözhetetlen.. de sajnos már nem bír…a 70. perctől már csak kocogott… elfogyott az ereje. Pato sebessége.. nincs rá szó. öröm volt látni mennyire nem bir vele a Barca védelem.
  Egyedüli ember aki sajnos csalódás volt…. az Cassano… 🙁 Sajnáltam nézni mennyire szenved a pályán… szinte egyetlen megmozdulására se tudnám azt modnani hogy jó volt…. Szeretem Cassano-t, de ez nem az ő meccse volt…. remélem legközelebb újra villogni fog.

  jah és amit meg kell emlitenem az a biró. Végre már egy olyan meccset láthattam, ahol a bírók nem fújnak össze vissza és nem rontják el az egész meccset.

  A labdabirtoklásban nyújtott 70-30% nem éppen imponáló, épp a forditottjához vagyunk szokva…. Az hogy a Barca több mint 20x próbálkozott lövésekkel, mi meg csak kb 5x szintén nem valami szép dolog….. DE az eredmény a lényeg és az több mint amit vártam!
  Őszintén szólva nem vártam hogy nyerünk, és azt se hittem volna hogy 2-2-es döntetlen érünk el. A legjobb eredmény amit elhittem volna az 0-0 döntetlen.
  Én már azzal is megelégedtem volna, ha 2-1-re veszitünk, mert Pato gólja és az a tökéletes védekezés amit produkáltunk, mindenért kárpótolt…. de így hogy a végén Thiago kiegyenlitett tökéletessé tette az estémet!

  HAJRÁ MILAN! Igy kell ezt csinálni!

  • Azért Abatéval ne légy ennyire szigorú, mert a gólnál Nesta és Nocerino hibázott, hiszen Bommel kísérte Messit, akire kilépett Nocerino (ő csak egy felet lépett) és Nesta, de nem vették komolyan az argentint és kettőjük közt tolta meg a lasztit, szépen le is lépte őket, pedig Nesta rajta volt, de nem volt elég erőszakos és nem szorította ki Messit, aki már teljes sebességgel érkezett Abate vonalába és hiába gyors Ignacio Messi lendületből érkezett és nincs a földön olyan ember, aki 9 méteren fel tudja venni Lio tempóját.

   Ha Nesta kicsit erőszakosabb és gyötri egy kicsit Messit, Nocerino pedig nem csak egy felet lép a támadó felé, akkor Abate simán levadássza a labdát. Ezért ezt a gól inkább Nesta és Nocerino számlájára írhatjuk. Sajnos!

   Ja! És ez volt az egyetlen szituáció, amikor a jobb oldalunkról tudták begyötörni a labdát.

   Nesta témában tökéletesen egyet értek a fentebb említetteket kivéve. Akik leírták a Lazio elleni meccs után, azok remélem egy kicsit szégyenlik magukat a sok Nesta fikázó ékesszólás miatt. Kritizálják a kora miatt, a megkopott gyorsasága miatt, de azt a rutint amivel ő rendelkezik, azt felbecsülhetetlen. Hány olyan védőt láttunk az elmúlt 3-4 évben, aki miatt Messi dühében ököllel verte a földet????????????????? A tanár úr úgy levette a pályáról, mint eddig senki, pedig nem egy gyalog kakukk!

   Villa szabadrúgása a no comment kategória! Beverte, mint betyár a babot!

   Patoról sem szeretnék mondani semmit, mert már nagyon sokszor leírtam, hogy mekkora géniusznak tartom, csak mostanában nem szeret passzolni.

   Nocerinonak nagyon örülök, mert már a Lazio ellen is remek volt. Remélem egyre jobb lesz.

   Bommel még mindig megoldja azt, amit kell.

   Az öregekkel kapcsolatban nem is írok semmit, mert szerintem szinte mindenkinek ugyanaz a véleménye róluk. Jók, csak a kondi nem az igazi.

   Cassano számomra is csalódás volt, de a labdákkal sem őt keresték, hanem Patot és labda nélkül nehéz bármit is mutatni, ráadásul ez a mindenféle kreativitást ,mellőző előre ívelgetés nem Antonio játéka. Ha többet lett volna nálunk a labda és a földön játszunk (persze ehhez az is kellett volna, hogy 3-nál többet tudjunk egymás után passzolni) akkor Cassano is biztosan jobban szerepelt volna.

   A két csapat középpályája közt a legszembetűnőbb különbség az a technikai tudás volt. Leginkább a labdakezelésre gondolok és ezen belül is arra, hogy a Barca játékosok gyors, erős passzai 1 cm-re sem pattantak el a fogadó játékos lábától és nem tudtak labdát veszíteni. Ellenben nálunk el sem jutott a passz a fogadó játékoshoz. Ezt a labdajáratást még mindig nem sikerült magunkévá tenni. Nocerino azonban ezt próbálja meg játszani, csak a csapattársak erre nincsenek felkészülve és volt pár szitu már a Lazio ellen is, hogy Nocerino egy védővel a nyakán megkapta a labdát szélen és azzal a lendülettel betolta a lasztit középre és lefordult a védőjéről, de a játékos, akinek a passzt kellett volna fogadni vagy nem számított rá és elvesztette vagy megkapta és leállt vele forgolódni és utána veszítette el.

   A Barca védelméről annyit, hogy a visszavágón nem lesz ilyen könnyű dolgunk, mert addigra már biztosan felépül Piqué és Puyol is a kezdőben lesz, ami kicsitt másképp néz ki, mint egy Mascherano, Busquets belső védő páros.

   Összességében elégedett vagyok a végeredménnyel, de a statisztikákkal nem, mert mi annyiszor lőttünk összesen kapura, mint ahányszor a Barca eltalálta a miénket (Milan 5 lövés, 2 kapura, Barca 20 lövés, 7 kapura). Nagyon hiányoltam a távoli lövéseket is. Ami volt, azok meg 8 méterre elkerülték a kaput.

   Kell egy támadó/irányító kp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • különben nem bántom Abate-t. Amikor legelőször pályára lépett a Milanban, nagyon nem szerettem… láttam, hogy gyors de semmi több… forró fejű volt és sokat szabálytalankodott. De ahogy teltek az évek, azt láttam, hogy ez a srác meccsről meccsre jobb és jobb teljesitményt nyújt. Óriási akarat van benne és fejlődik…. mostanra már az egyik kedvenc játékosom és nem adnám oda senkiért. A barca ellenei meccsen is kiváló, hibátlan teljesitményt nyujtott…. lassan klasszis hátvéd lesz belőle. Abban igazad van, hogy Abate-nak álló helyzetből nehéz lett volna lefutnia a lendülettel érkező Messi-t. Ő egyszerűen elindult még a 16-oson kivülről, elfutott Nocerino-Nesta páros között, megkerülte Abaté-t, beadta a labdát… aztán Silva már nem érte el, Zambrotta meg valahogy nem futott vissza Pedroval…. Szvl nem Abate-t bántom… csak őt vettem, ki mert ő volt a legközelebb a mentéshez…. ennyi bele fér, aztán hogy hogyan lett belőle gól… Azt hiszem ennél a gólnál Messinek sikerült megbolonditania a teljes védelmünket. Inkább az ő érdeme, mint a mi hibánk. Ezután már jobban odafigyeltünk Messi minden mozdulatára… és tökéletesen eliminálva lett.

 5. Sajna nem láttam a gólokat, csak Pedro-ét, ott Zambrotta sajna lemaradt, Abate küzdött ahogy tudott, de Messi be tudta adni…

  Viszont nem értem, hogy Boateng sérülése (vagy mi történt vele) után Ambrosinit cserélte be Allegri… Miért? Ott van Emanuelson meg Aquilani.. Miért Ambro??

  • ezt én sem értem… és miután beállt, 2 percre kaptuk is a gólt… igaz nem az ő hibájából, de addig stabilak voltunk… rengetek eladott labdája volt… nem tudta átvenni se… folyamatosan kiabált, szóval szerintem se ő volt a legjobb megoldás Boa cseréjének… és miután ő lement, azután jött a még nagyobb nyomás. De ami a legfontosabb, hogy a jelenlegi legjobb formában lévő csapat otthonában kitudtuk harcolni a döntetlent:) és ez tiszteletreméltó:) CSAK IS A MILAAAAAN

 6. Én kb. három percet nem néztem meg a mecsből és lemaradta Pato és Silva góljáról.
  A 90. percben úgy gondoltam nem vagyok kíváncsi a Baca örömünnepére és így lemaradta a csodáról.
  Mert, hogy ez csoda, kibírni a Barca ellen kilencven percet szinte hiba nélkül és lőni nekik 2 gólt.

  Először azt hittem elírás a 2:2.
  Forza MIlan

 7. Erősebb csapat a Barcelona,ez nem vitás,viszont a miénk a jobb!Egymást segítve,szívvel-lélekkel küzdöttek a fiúk,le a kalappal!Remélem a kopasz is látta,hol kell rendbe tenni még a keretet és ha meg is csinálja,akkor aztán irány a csúcs!
  See mekkora játékos!Sajnálom,hogy kiöregedett,de még mindig élmény nézni mit művel az ellenfelekkel,persze amíg bírja.
  Nem tudom ti hogy vagytok vele,de amikor Nocerino kiharcolta a szögletet,tudtam,hogy gól lesz!Az első szögletünknél Nesta nem találta el jól a labdát,de már az is veszélyes volt.Az egyenlítésnél kedvem lett volna elrohanni a Nou campba és ráugrani a kupac tetejére!:D
  Éljen a MILAN szív!

 8. Mindenki dicséri a védelmünket ami tényleg fantaasztikus volt tegnap este, de tavaly sem a védelmen múlott az hogy kiestünk a Tottenham ellen, hiszen két meccsen rúgtak egy gólt nekünk, mi pedig egyet sem . A szomorú az hogy a középpályánk nem mutat fejlődést a második félidőben nem volt egy normális labdakihozatalunk. A 90 perces elég jó védekezés a csapat érdeme az tény, de a két gólt nem a csapat hozta össze, hanem a két brazil egyéni megmozdulása és zsenialitása. A csoportból biztos kell legyen a továbbjutás, de akik elődüntőt meg hasonlókat vizionálnak szerintem tévednek, még ha jön is télen egy irányitó nem fog egyik napról a másikra csodát tenni. A legjobb 8 közé jutásra lehet esély de nem ezzel a középpályával aminek momantuma nem volt tegnap. Meg lehet kövezni azért amit mondok de ez Barca tegnap nem játszott 100 %-on, csak meddő adogatást folytattak,azt képzelhették hogy nert ügyük van. Ez nem von le a Milan érdemeiből semmitcsak jó reálisan látjuk a helyzetünket. egyébként meg Forza Milan

 9. Papíron a legnehezebb meccsünket lehoztuk x-re,a csapatjátékot leszámítva(ami a lényeg lenne)elégedettek lehetünk,ha hozzuk a meccseinket akkor a csoport is meg van,most már mi vagyunk előnyben.Ami nagyon aggasztó az a középpályánk,ilyen meccseken több bizalmat adnék Urby-nak,már a gyorsasága miatt is.Hátul a Nesta-T.Silva kettős megint tanítani való focit mutatott,Boatenget sajnálom,ha fenn marad talán másképp alakul,Pato-ról csak annyit köszönjük,hogy rá hozta a frászt a spanyolokra megérdemlik,mielőtt nagyon elbíznák magukat,Ibra hiányzott ezen a meccsen melőle nagyon.Mindent összevetve remélem hogy formába lendülünk minél hamarabb,és a szép játék is megjön,azért ne felejtsük,hogy az inter,juve,lazio után a barca sem tudott győzni ellenünk ezzel az idény eleji formánkal,nem lesz itt gond ha már több meccs lesz bennünk.FORZA MILAN!!!

 10. Szerintem nem volt teljesen érdemtelen ez a döntetlen… Jó persze szerencse is volt, de ott a Barca már kiengedett, ami megbosszulta magát… Egyébként pedig elég szépen védekezett a társaság. Kaptung egy gólt, ahol hibázott a védelem, meg egy gólt, amit nem lehetett védeni. Tyűűű de eltalálta Villa… Na mindegy. Egyértelműen arra volt ez kitalálva, hogy védekezzünk, és mi mást csináltunk volna a Barca otthonában? Ezt a feladatot elég jól megoldottuk. JA ÉS NEM RÚGTUK KÖZBEN SZARRÁ A BARCA JÁTÉKOSAIT!!!! Meddő labdabirtoklással nem mennek semmire. Azon kívül Pato lőhetett volna még kettőt kontrából, vállalhatta volna őket, szerintem Valdest simán megverte volna… Kár hogy nem próbálta meg. (Bár nem tudom mi lett volna ha mondjuk a Milan elmegy 3-0-ra… nem kell rángatni az oroszlán bajszát…) Aztán a Barca elment 2-1-re, megérdemelten, egyértelmű fölényben játszott. (mikor nem?) Majd azt hitték ez elég és kiengedtek. A Milan meg felhozta Aquilanit, meg Emmanuelsont (tkp-k) és megpróbáltak kiegyenlíteni, ami sikerült. Ennyi. Persze kellett hozzá szerencse is, de az a szöglet nem volt csúnya na. Seedorf nagyon jó volt amúgy is, csak kicsit lassú sajnos.

  Abbiati: jól védett, a gólokról nem igazán tehetett
  Abate: Messi ellen egy hiba, talán belefér, egyébként egy vadállat volt, az utolsó percekben hogy megérkezett Puyolra???:D Ez a mentalitás kérem szépen. A küzdés benne van, játékban egyre jobb.
  Nesta: tanári volt. mint általában. A 11 gyanús szitu nem tudom az volt-e. én labdának láttam (mi másnak?) de lehet volt ott egy messiláb is, sosem tudjuk meg…
  Thiago Silva: A legjobb belső védő a világon. Hozta is amit kell.
  Zambrotta: sokat bohóckodott, nem mindig volt elég magabiztos. (szerintem pedrot is neki kellett volna fognia a gól előtt, nem?) Számomra egyértelműen a védelmünk leggyengébbje volt, de ezzel együtt is elég magas színvonalon játszott.

  A védelem nagyon jó a Milannal… még taiwo jön a következő meccsen…

  MvB: nem állították ki:D a sárgáját meg pofázásért kapta. Ez is mutatja, hogy nem rúgták szét a Barcát. Ehelyett okosan védekeztek. Szükség volt rá ott középen, mint ahogy arra is hogy lejöjjön.
  KP Boateng: Nem is értem mi történt vele, majd kiderül, amíg ő fent volt sokkal biztosabbak voltunk, mint Ambrosinivel. Kár hogy le kellett cserélni.
  Ambrosini: Egyszerűen kinőtt ő már ebből. Egy 2 méteres passzt vegyünk már át könyörgöm. Lassú, szerintem a csapat legrosszabbja volt.
  Nocerino: Gattuso 2.0, fejlesztések: processzor legalább kétszer olyan gyors. memória bővítés, nehezebben fagy le, nem borul el. Viszont gyorsabb, hatékony és nagyon lelkes. Az egyik kedvenc idei igazolásunk. Ja és passzolni is jobban tud mint Gatta
  Seedorf: még most is behaltam néha az öregen, hogy miket csinált. Elég jó meccse volt egyébként, sok minden bejött neki (főleg itt a cselekre gondolok) Viszont a beadásig, kiugratásig nem túl gyakran jutott el, ami baj. És ami a sebességhiány miatt van. Ettől függetlenül ő volt a legjobb megoldás és nem volt rossz. A szöglet beadását külön köszönjük!
  Cassano: Valaki látta hogy labdába ér? Hozta azt a formát, amit még egyszer nem akarok látni!
  Pato: Tipikus bl formája. Egy állat. Remélem idén nem sérül le és tud hozni végre egy rendes szezont. Sok veszélyt jelentett a Barcára. Igazából egyedül ő. Viszont a Barca gyengéjét mutatja, hogy Pato egyedül is átment rajtuk egy-kétszer. Kár hogy nem vállalt többet.
  Emmanuelson: Nem igazán láttam hogy labdába ért volna…:S De NAGYON ÖRÜLÖK HOGY VÉGRE A PÁLYÁN LÁTTAM. Egy darab támadó kp, akit mindig csak jegelünk, és védekezni is jól tud, vagy akár védőként is jó. Nem kellene ennyire padoztatni. Több lehetőséget neki mester!
  Aquilani: Egyértelműen támadóbb lett a Milan tőle. (naná mivel védekezni nem éppen jól tud) örültem hogy feljött, mert kellett a döntetlenhez. Volt már jobb meccse is, de nem vártam hogy ő lesz az aki egyedül átviszi a labdát a Barca középpályáján…

  Allegri: Nem értettem miért Ambro jött fel Boateng helyett. Már akkor Emmanuelsont hoztam volna fel. Viszont a másik két csere tetszett. Összességében nagyon elégedett vagyok az edzőnk munkájával.

  Én örültem hogy Ibra kimaradt, mert éreztem, hogy így Pato ficánkolni fog. Bár Cassano teljesítményét Ibra is simán hozta volna, ne adj Isten megtörte volna a jeget és rúgott volna gólt is… A csapat küzdött ahogy bírt. A végén szerzett gól is ezt mutatja. A meccs nagy részében védekeztünk igen. Ez nem azt jelenti, hogy nem akartunk nyerni, hanem hogy ezt a taktikát választottuk egy totális letámadó, teljes csapattal folyamatosan támadó csapat ellen. baj? akkor én kérek elnézést. A Milan valóban védekezett és kontrára építette a támadásokat (amit amugy eléggé gyakorolni kellene még… mert ezek a felrúgások mindennek mondhatóak csak indításnak nem…) viszont mindezt úgy csinálta, hogy nem volt kiállítás. Egy két sárga becsúszott, de igazán durva szabálytalanság nem volt. Viszont a Barca 7 kapura menő lövést adott le összesen. Ebből kettő bement, na bumm. Viszont szereztünk mi is két gólt BARCELONÁBAN és egy pontot. Véleményem szerint nagyszerű teljesítmény a csapattól, pláne ha figyelembe vesszük, hogy hiányzott Taiwo, és még nagyon nem szokott össze ez a gárda. Szóval aki szerint nem érdemelte meg a Milan, annak csak annyit tudok mondani, hogy valószínűleg elaludt úgy mint a Barca a saját játékától… A labdabirtoklás nem minden.

  mire számítottunk? Hogy a Milan 3 vkp-vel majd kitámad, mint a Real? Nem megfelelő a keret egy ilyen típusú játékhoz. Ellenben két csatárral állt fel a csapat (bár az egyik mintha ott se lett volna), nem bunkerfoci volt, hanem kemény (DE NEM DURVA) védekezés és kontrázgatás. Szerintem a Barcelona ellen idegenben ez teljesen elegendő… Pláne ha sikerül 2 gólt és egy pontot is szerezni.
  Egyébként nem ez volt minden idők legjobban akaró és küzdő Barcelonája… Egyedül Messin láttam hogy néha begizdul, a többiek ellébecoltak… Bár ha folyton a nyakadban lihegnek a védők én se akarnék nagyon játszani, amit megint csak a Milan javára lehet írni. Messi meg félelmetes. Kár hogy Boateng lejött, ő már a gól előtt, mikor elindult oldalra leütközte volna. Talán.
  Remélem Iniesta minél előbb felépül, izomszakadás nem vicces. Én azt hittem csak hányt egyet, aztán meg szarul lett…

  Nem igaz hogy nem volt momentuma sem a középpályának. Csak nem a támadás terén. A középpályánk ugyanis védekezett… Egyébként meg egy irányító simán csodát tehet, mert megnyitja a kaput a támadások felé. Az első gól tényleg csak Pato érdeme, de a második egyáltalán nem. Thiago Silva jól fejelte ez igaz. Viszont a csapat állandóan gyakorolja a szögleteket (ami rohadt jó hír végre) Seedorf meg azért odatette azt a labdát Silva fejére.

 11. Üdv!
  Pato kiugrása a 12. percben az les volt? Sajnos csak a neten láttam és elég rossz minőségben. A labdabirtoklási arány ellenére nem voltak óriási helyzeteik, viszont szomorú hogy középpályánk tegnap sem volt támadásban. A döntetlen jó eredmény, ebből még csoport elsőség is lehet. Remélem!

 12. egyetértek veled Swyteck!
  nagyon értékes pontot szereztünk!!!
  de…..
  a kilencvenes évek eleje óta vagyok Milan drukker és ilyen alárendelt szerepet még egyik csapatunk sem játszott senki ellen…szörnyű volt(tudom ez nem fog sok embernek itt tetszeni)
  a védelem fantasztikusan jó volt mert hihetetlen nagy nyomás volt rajta!!!!
  Pato egy isten!!
  De a középpálya(ami a mai foci legfontosabb része)az gyenge..
  És még mindig Ambrosinikkel próbálkozunk ….hihetetlen..
  Elcsesztük az átigazolási szezont,télen nem hiszem,hogy egy sztárt ide tudunk hozni..
  erre a középpályára kell egy nagy kvalitású irányító(ami nagyon drága lesz)és az “öregeket”kipaterolni sürgősen…és egy évet megint várni kell…..

 13. Hhmm! Az egyik szemem nevet,a másik sir. Nevet,mert ha az eredményt nézzük csodálatos! Sőtt,egy csoda! Nesta vezérletével elhoztunk egy pontot,ez tény! De az is,hogy macska-egér harc volt ez sajnos. Mintha nem is lett volna középpályánk! Nincs irányitónk,nincs aki összeszedje a lasztit! Három éve ez megy,és mégsem oldja meg a vezetőség! Persze örülök a 2-2-nek,de majd biztos jön a vezetőség is ezzel. Már hallom a kopasz szavait,h milyen jók voltunk,szervezettek,a télen hozunk egy Mister K-t stb. Igérgetni tud,csak látnék is már belőle valamit,mert ez a Milan sajnos tényleg csak esetleg a legjobb 8 közé várható! 🙁

 14. Sajnos a Barcelona-val szinte mindenki alárendelt szerepet játszik, és ebből kell valamit kihoznia, nekünk sikerült, és nagyon örülök neki hogy a világ legjobb csapatával 2-2 lett az eredmény, nekem ez óriási dolog: Pato, Thiago.Silva, Nesta elképesztő volt, csak gratulálni tudok a fiúknak. Ha valaki tud valamit Kevin Prince Boateng-ről, irjatok..köszönöm
  Forza Milan !

 15. Ha a Real Madirdnak is lenne egy ilyen védelme, vagy nekünk egy olyan középpálya és támadó sorunk lenne az a lendület simán nyertük volna a meccset!! Rossz olvasni hogy így meg úgy a Barca a legjobb jelenleg, meg simán nyerni fognak… meg 10es oddst adni ránk nevetséges!! Nem véletlen vagyunk mi az egyik legjobb és a legsikeresebb klub!!
  Abate bealudt az első gólnál, az az egy hiba volt a védelemben, ki is használták, nem tudtak nagyobb gólhelyzetet kialakítani!! Cassano meg nagyon gyenge volt, miatta kaptuk a második gólt, feleslegesen szabálytalankodott. Persze NESTA nélkül 5-2 lett volna kb…!! És ne feledkezzünk meg a hiányzókról 8 játékos hiányzik…

 16. Szenzációs eredmény. A Barcelona hazai pályán mindig erős,de mi megmutattuk hogy mindenhol mindig megálljuk a helyünket. Kikell hogy emeljem Nesta és Silva zseniális játékát,főleg a 2ik félidőben. Az ő pazar játékuk nélkül kitömött volna a minket a Barca. Azért egykis üröm az örömben: Cassanó játéka egyenlő volt egy nagyrakás kakival. Akár a pályán sem lett volna. Inkább inzaghi-t nevezték volna játékra,sokkal hasznosabb lett volna a csapatnak. Cassanótol a 2 hülye fintorán kivül nem láttam mást,remélem a következő bl meccsen már nemlessz a kezdőben. Ő több kár a milánnak mint haszon. De mindennek ellenére dicséret a fiuknak. Forza Milan

 17. bár örültem neki, el kell ismerni a döntetlen nem megérdemelt…Pato a gólján kivül nem sokat tett az asztalra pedig lehettek volna még helyzetei…asszem mikor lejött Boateng, See ment a helyére…ambro meg hátra…na akkor változott meg a kép, akkor lettünk sebezhetőbbek a középpályán….habár ott a barca ellen mindenki az…Ambrot rossz volt nézni,ő kiabál mással mikor már régen Bari-ban kellene lennie…a védelem mint mindig:tökéletes….csak az a középpálya…az az Istenverte középpálya…ahh…sokat kell hogy még fejlődnünk, nagyon sokat…hiszen mi a Milan vagyunk…a Milan pedig mindig, ismétlen Mindig a legjobb akar lenni…tehát a legjobbakhoz is kell hasonlítani magunkat…tőlük még sajnos messze vagyunk…ennyi…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS