Nagyjából két nap van hátra az olasz átigazolási piacból, s egyre több név szerepel, mint a Milan lehetséges igazolása. Egymásnak folyamatosan ellentmondó hírek látnak napvilágot, nevek röpködnek, kívülálló számára nehéz elképzelni, hogy tudatos munka folyik Gallianiéknál. Korábban a Milan ügyvezetője azt mondta: augusztus 29-én ír alá a csapat új szerzeménye, a titokzatos Mr.X.  Augusztus 30-án immár bizonyos, hogy ha van is Mr. X.,  az nem hétfőn délelőtt ír(t) alá a csapathoz. Az alábbi összeállításban azokat a játékosokat vettük lajstromba, akiket az elmúlt napokban leginkább “összeboronáltak” a nemzetközi sajtóban a Milannal.


Kaká – a legtöbben talán őt várják, mióta a titkos reménység, a vélhetően, igazi Mr. X., a spanyol Cesc Fabregas nem a Milant, hanem a világ jelenlegi legjobb csapatát, a Barcelonát választotta.  A 29 éves, olasz útlevéllel is rendelkező Kaká az elmúlt 2 évben nem tudott stabil kezdőhelyet kivívni magának a Real Madridban. Mourinho leginkább csereként számít az aranylabdás játékosra (idén a 3 tétmeccsen 26 percet kapott eddig a középpályása Mourinhótól), de mindig nagyon szépeket nyilatkozik róla. Ugyanakkor a spanyol sajtóban többször – a nyár folyamán hétről hétre – felmerült, hogy Kakát átadólistára tette a Real, amit a klub valamelyik illetékese, vagy Mourinho azonnal cáfolt. A kérők közt a Milanon kívül, az Intert, a PSG-t, a Sao Paolót és az utóbbi időszakban meggyengült Arsenalt lehetett megismerni.  A játékos lehetséges áráról is meglehetősen ellentmondó információk láttak napvilágot: a kölcsönvételtől 35 millió euróig röpködtek a számok. A Milan mellett szól, hogy Berlusconi szinte fiaként szereti Kakát; hogy volt csapattársai még ma is visszavárják. Meg nem erősített hírek szerint a Milan tett ajánlatot Kakáért (a goal.com pl. úgy tudja 15 milliót kínált most a Rossoneri, vagy 20-t, ha kölcsönveheti, egy jövő évi megvásárlás joggal) de ennek tartalmáról is ellentmondásosak az értesülések. A transzfer mellett szól, hogy Kaká édesapját és feleségét is többször látták Milánóban, ugyanakkor az utóbbi napokban Kaká is és a Milan vezetői is határozottan cáfolták a transzfert.

Khedira – a fiatal német játékos neve csak az utóbbi napokban merült fel. A Real Madrid fiatal játékosának neve igazából azt követően merült fel, hogy a francia Flamini már a szezon kezdete előtt súlyosan megsérült, visszatérésére csak tavasszal van esély. A Milan sportigazgatója, Ariedo Braida hétfői nyilatkozata nyitotta meg találgatásokat Khedirával kapcsolatban:  “Nem fogunk több játékost vásárolni. Azonban továbbra is fennáll egy játékos érkezése, aki kölcsönben jönne.  Pedro Leónon és Sami Khedirán gondolkozunk, és utóbbi érkezésére nagyobb esély van.” A Nuevo Fútbol is elképzelhetőnek tartja a transzfert, mondván az olaszok szerint Khedira helye bizonytalan lett a csapatban Coentrao és Sahin érkeztével.

Lassana Diarra – a francia válogatott, 85-ös születésű játékosa érdekében állítólag Galliani kedd reggel Madridba telefonált. A védekező középpályás nem számít Mourinho alapemberei közé, nem véletlen, hogy ezen a nyáron több klub is érdeklődött a játékos megvásárlása felől. A Spurs csapatával és a Romával állítólag komoly egyeztetések folytak (a Madrid ügyeiben jól értesült Marca 12 millió eurós árról tudott).  Érkezése kölcsönbe nem lenne elképzelhetetlen, az azonban nem valószínű, hogy Galliani éppen miatta veszi elő a trezorkulcsot.

Pedro Leon a 24 éves spanyol játékos leginkább a pálya jobb oldalán hadra fogható.   Flamini helyére érkezhetne, de épp Braida idézett nyilatkozata miatt nem valószínű a Milanhoz jövetele.

Keita – a Corriere dello Sport értesülései szerint Mathieu Flamini pótlására Massimo Allegri a Barcelona mali középpályását, Seydou Keitat nézte ki magának.  A 31 éves játékos árát 11 millió euróra becsüli a transfermarkt.de oldal, ami szinte biztossá teszi, hogy a Milan nem igazolja le. A kölcsönvétel elképzelhető, de nem túl valószínű.

Maxwell – mindig felmerül a 30 éves brazil bal oldali játékos neve, de eddig nem érkezett. A Barcelona kiegészítő emberének leigazolása mellett sok észérv nem szól, viszont az ügynökét Raiolának hívják.  Ez nyomós érv lehet, ha van egy másik, komoly igazolási terve is a Milan vezetőinek.

Montolivo – teljes a bizonytalanság az olasz válogatott játékos körül. Ami tény: a játékos nem írta alá a szerződéshosszabbítást a Fiorentinával, így az 2012-ben lejár. A Milan a nyár folyamán többször is ajánlatot tett a játékosért, de ezeket a Fiorentina nem találta megfelelőnek.  A Milanon kívül a Bayern és a Roma gondolkodott a középpályás leigazolásán, de augusztus közepén a bajor sztárklub kiszállt a licitből. a Fiorentina ragaszkodik a 10 millió eurós vételárhoz, a Milan 6 és 7 millió közti összegig menne el, míg a Roma talán tovább is.

Daniele De Rossi – a Roma ikonját, az olasz válogatott meghatározó játékosát sok szurkoló örömmel látná a Milan kezdőcsapatában, de megszerzésére nem sok remény van. Az biztos, hogy De Rossi nem hosszabbított a Farkasokkal, így távozása könnyen elképzelhető a hátralévő két napban. A legesélyesebb kérő, a telhetetlen Manchester City. Roberto Mancini a  La Gazzetta dello Sportnak nyilatkoztva elmondta, hogy a Roma sztárját “a világ egyik legjobb középpályásának tartja és tökéletesen beleillene az elképzeléseibe”. De Rossi kontraktusa 2012-ben jár le. Fizetésemelést szeretne a Románál, szerződéshosszabbítása hosszú hónapok óta húzódik.  Az olasz menedzser ennek ellenére nem kerget illúziókat az ügyben: “Az a gyanúm, hogy De Rossi az egész karrierjét Rómában tölti, Francesco Totti példáját követve.”

Simplicio – szintén Flamini pótlására merült fel a brazil játékos neve. A Roma játékosának érkezése nagyban függ De Rossi sorsától is. Korábban már felmerült a neve a Milannál (még Leonardo idején), de abban szinte minden  szurkolótársunk  egyetért, hogy a kiváló brazil játékos nem megoldás a Milan középpályájának gondjaira.

Constant – a Milan vezetői 29-én este együtt vacsoráztak a Genoa elnökével, Preziosival. Részletek nem nagyon szivárogtak ki a megbeszélésről, de könnyen elképzelhető, hogy szóba került Allegri egyik kedvence, a francia Constant is. A 24 éves középpályást Allegri már érkezésekor, tavaly is szerette volna megszerezni. Sokan akkor is a Milant vélték cselekedni a háttérben, amikor Constant a nyár elején a Chievóból a Genoához igazolt 7 millió euróért. A Guinea válogatottját választó játékos tavaly 32 Serie A mérkőzésen lépett pályára a Chievóban.

Kucka – a 24 éves szlovák válogatott játékos is a 29-i vacsora egyik témája lehetett. Korábban az Inter szerette volna leigazolni, de az üzlet a legutóbbi hírek szerint nem jött létre, így került a képbe újra a Milan. Preziosi nyilatkozata szerint azonban a Milan vezetőjével a januári lehetséges átigazolásokról egyeztettek csak. Kucka januárról és az Interről beszélt legutóbbi nyilatkozatában.70 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ezek szerint GANSO teljesen körön kívül került..Kell még egy középpályás és egy normális irányító, ha a BL-ben is akarunk valamit mutatni. Nem tudom mért garasoskodik már megint az öreg..

 2. Ezek a nevek közül csak Kaká, Montolivo és Khedira jelentene erősítést, szerintem! Hangsúlyozom SZERINTEM! 🙂

 3. Sztem nem lesz itt már igazi Mr.X……. Szerintem Gallo és Allegri is kétségbe van esve…..

  Remélem rámcáfolnak.

 4. Nem Mr.X lesz, hanem X-men!! Magneto Junior hehe!!
  Csak kéne a labdába némi fém!
  Mindegy ha nem lesz komoly erősítés akkor reális esély “csak” a bajnokságra van sajnos!
  !

 5. Pár napja belegondoltam, hogy Galliani mivel tudja még jobban fokozni a hangulatot.
  És akkor eszembe jutott, hogy a 29.-ére beígért játékos, tuti nem akkor fog jönni. Hanem 30 vagy 31.-én.

 6. ha a csak a háttérbe nem folyik okosság …akkor ebből szerintem már semmi nem lesz…de reménykedjünk ….

 7. Most olvastam a RAI1 teletextjén hogy Kaká kijelentette hogy jól érzi magát Madridban és maradni akar. Erre én nem adok semmit hisz a Milannak is hűségesküt tett majd pár nap múlva már a Realnál edzett.
  Ugyanakkor ugyanitt olvastam hogy hétfő reggel Balotelli ügynöke Milánóban járt…akár ő is érkezhet, de minek hisz van 5 csatárunk Inzaghit is beleértve.
  Középpályás kell mindenképp de szerintem csak Montolivoval, De Rossival és Keitaval erősödnénk, no meg persze Rickyvel. Ne legyen igazam de szerintem egyikőjük sem fog érkezni.
  Forza Milan!

  • Balo ügynöke még sok sok híres és jó játékosnak az ügynöke… ennek ne dőlj be… Pláne hogy a muki nagyon jó kapcsolatot ápol a Milannal… és majdnem minden ügyfelét ide akarja hozni:D aminek persze örülünk

 8. Én örülnék a következőknek; Kaká, Montolivo, De rossi (és a nem említett Ganso).
  Persze többen vannak még, akiket nem említ a cikk, de a nyáron szóba jöttek, például a Mr. X leírás alapján Bale és a már elkelt Fabregas, illetve Bastian barátunk… Nekik is örültem volna…

  Khedira fiatal, de amikor német válogatott, vagy real meccset nézek, akkor nem ő az akire azt mondom, hogy; Hűha..

  Keita már öreg, eléggé kiszorult a barca kezdőjéből, szerintem talán őrá lenne a legjobb esélyünk.. remélem nem jön..

  Pedro Leon lőtte a hazai 2-2 alkalmával a real egyenlítő gólját, ezt sohasem bocsájtom meg neki, remélem nem jön.. 😀

  A simplicio, kocka (v ki), maxwell (ő interes is vt asszem) meg a konstant nem lenne nagy előrelépés..

  • Constant már ellenünk is jól játszott, azt hiszem gólpasszt is adott, de javítsatok ki, ha tévedek. Nem rossz játékos, én neki is örülnék.

   • hát ez a baj.. eddig nagy sztárokról áradozott mindenki, hogy hú mr x meg, stb, lehozzák nekünk a sarkcsillagot is, erre egy középcsapat játékosával is megelégszünk…

    • nem baj ha nem sztárolt pályájuk csúcsán lévő emberkéket veszünk… építsünk alulról… ha tehetséges akkor csak jöjjön!

 9. A büntetésről már évek óta lehetett tudni.
  Ha Montolivo jön, akkor a barszának annyi!!!!
  Forza Milan!

 10. A Milan legutóbbi két nyári transzferidőszakban követett igazolási politikáját ahhoz tudnám hasonlítani, amikor valakinek a szorgalmi időszakban van 3-4 hónapja, hogy felkészüljön a vizsgáira, de látványosan nem csinál semmit, majd a vizsgák előtt pár nappal kezd pániktanulásba, hogy próbálja menteni a menthetőt… Tavaly ez a “politika” Ibra és Robinho igazolásánál bejött, de már akkor is hazárdjáték (Apropó, Eden Hazard??? 🙂 ) volt, és most is annak tekintem.

  Ami miatt most dühítőbb a helyzet, mint tavaly volt, az az, hogy egy éve gyakorlatilag a védelem volt a legerősebb csapatrészünk (és a két szélsőhátvéd posztja még így sem volt megoldva), tehát igazolnunk kellett csatárokat és középpályást is. Magyarán rengeteg feladat volt, és akkor még el lehetett hitetni a szurkolókkal, hogy a sok transzfermeló miatt egyes igazolások csak augusztus legvégén várhatóak, illetve, hogy egyes posztok nem kerülnek megerősítésre. Ez azután be is következett, és csak idén télen sikerült toldozni-foltozni a középpályánkat.

  Ezen a nyáron viszont teljesen más volt a helyzet. Ezt a nagyjából 3 hónapos transzferidőszakot úgy “sikerült” beosztani, hogy június végére a védelmet már rendbe tettük (Mexés és Taiwo kb. ekkor érkezett), a csatársorhoz hozzá sem kellett nyúlni, mert ott minden rendbe lett téve, a középpályán pedig lényegében csak két (esetleg három) igazolást kellett (volna) eszközölnünk. Jött ugyan egy El Shaarawy, aki ugyan nyilván tehetséges, de csak azért, mert rengeteget fizettünk érte, még nem várható el tőle, hogy azonnal orvosolja a játékszervezéssel kapcsolatos gondjainkat. És kellett (volna) igazolnunk egy kreatív védekező középpályást is, mert a vkp-ok terén a felhozatalunk (Gattuso, Ambrosini, Flamini, Van Bommel) igencsak gyászos. Ők mindannyian egy olyan szisztéma harcosai, akik a szó legszorosabb értelmében “védekező védekező középpályások” (nem szóismétlés!), azaz máshoz nem igazán értenek. Gattuso például abban a rendszerben vált klasszissá, amelyben volt egy Pirlo, egy Seedorf, egy Rui Costa és egy Kaká. Ember nem várta el tőle, hogy ő szervezze a játékot, mert ezt megoldották helyette a felsoroltak. A mai korszak klasszis védekező középpályásai (De Rossi, Busquets, Fernando, Cambiasso, Essien) mindannyian képzettek technikailag, feltalálják magukat a kapu előtt, remekül látnak a pályán, jól kapcsolódnak az összjátékba stb. Ezen a téren egyértelmű a lemaradásunk, és úgy vélem, nem halad(t)unk a korral. Szinte az utolsó pillanatok egyikében jött Aquilani, aki ugyan jó vétel volt, de nem annyira a fent említett hiányposztokra (irányító, illetve védekező középpályás) érkezett. Ő olyan, mint egy tízpróbázó. Egy kicsit mindenhez ért, de semmiben sem produkál kiemelkedőt. Ezzel együtt – ismétlem – hasznos játékos lehet a sokoldalúsága miatt, de úgy érzem, a “ha nincs ló, jó a szamár is” esete áll fenn, ahol a ló Montolivo, a szamár meg Aquilani…

  Akárhogyan is nézzük, eddig – azért hangsúlyozzuk: EDDIG – két hónap alatt (július elejétől) a vezetőség két középpályással, egy El Shaarawyval és egy Aquilanival tudott megajándékozni bennünket, utóbbi ráadásul azzal került Montolivo elé a rangsorban, hogy 3 millió euroval olcsóbb volt, mint Riccardo. Ez azért nem valami nagy dobás…

  Azt gondolom, azért választottuk Aquilanit, nem pedig a 3 millió euroval többe kerülő Montolivot, mert még érkezik egy (?) nagy név. Mert amennyiben Gallianiék eleve úgy tervezték, hogy csak egy ember érkezik augusztusban, kizártnak tartom, hogy ne adták volna meg Montolivoért a +3 millió eurót.
  Mindent megbocsátok Gallianinak, ha megszerzi De Rossit, és visszaszerzi Kakát, de jelenleg nem úgy tűnik, hogy bármelyikükből is lenne valami. Jó lenne befejezni az elkezdett művet. Nehogy már olyanok legyünk, mint a maratoni futó, aki 20 méterrel a cél előtt esik el…

 11. nekem Kaká, De Rossi és Montolivo kellene ezek közül most így hirtelen… és könyörgöm Khedirát neeee

 12. Ha annak idején megtartottuk volna Yoann Gourcuffot lehet nem beszélnénk ennyit Mr. X-ről. Most meg lehet támadni ezt a hozzászólásomat hogy Gourcuff eltűnt, elsüllyedt a francia bajnokságban, és épp ez a lényeg hogy a francia bajnokságban tűnt el…ha marad nem biztos hogy igy lett volna. Kaká távozása után stabil kezdő lehetett volna…
  Forza MIlan!

 13. Jó reggelt! ÉÉÉbresztő! Álmodozni szabad, de a kőkemény valóság, hogy már nem jön ide senki. Elfogytak az ingyen igazolható manusok. A kassza üres. és az is volt, csak altattak benneteket. Én annak is örülök, hogy egyáltalán sikerült ezt a pár igazolást összehozni. Jó lesz ez a csapat azért így is, csak sajna nem a legjobb. Másik csapatokból kiöregedett, kispadosok kellenek ide? Vajon minek? Láttunk már az évek során számtalan példát, senki nem tudott megtáltosodni.

  • Ez azért igy nem teljesen igaz.
   Mondok pár nevet akik kiöregedtek de a Milannál megtáltosodtak (még ha csak 1-2 szezonra is): Giuseppe Pancaro, Jaap Stam, CAFU!!!, Massimo Oddo, Hernan Crespo, Ronaldo (ha nem sérül meg), David Beckham. Ők gyakorlatilag annak idején ingyen kerültek a Milanhoz.
   Forza Milan!

   • Lehet hogy igazad van, akkor had jöjjenek a “vének”, és lássunk csodákat. Bár én sokkal többre tartanák olyan 20-25 éves nem agyon sztárolt “kevés pénzért” elhozható játékosokat, akik nem a múltjukból élnek. Az ilyen játékosokban még 5-6 akár “kitűnő” szezon is bennük lehet, és ennyi idő alatt mondjuk 2-3 BL.-t is lehet nyerni. Van rá példa, csak azok a csapatok nem az ingyen igazolható játékosokkal nyerik a trófeákat.

    • Mondj példákat olyan csapatokra akik nem az ingyen igazolható játékosokkal nyerik a trófeákat, és az sem mindegy hogy milyen trófeákat. Ha a Barcelonara gondolsz akkor tévedsz mert ők az utánpótlásnevelésből élnek példátlanul sikeresen (Valdes, Pique, Puyol, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro és mostmár Fabregas). Ami a “véneket” illeti: Pancaronak és Cafunak elévülhetetlen érdemie vannak a 2003-2004-es bajnoki győzelemben, sőt ők már ott voltak 2003-ban a megnyert Európai Szuperkupa döntőben a Mourinho vezette Porto ellen. Crespo teljesitményét a 2004-2005-ös szezonban szeritem nem kell bemutatni, aki látta tudja mit nyújtott a piros -fekete mezben, Oddo és Cafu (még mindig Cafu) 2007-ben Bl.-t nyertek a Milannal és nem a kispadot koptatták, főleg Oddo nem, ugyanennek a szezonnak a második felében érkezett Ronaldo és mig Kakáék vitázkedtek a Bl.-ben ő nyerte a bajnokikat.
     Abban igazad van hogy fiatalitani kellene, de nincs rá pénz, nem lehet mindig venni egy Shevchenkot majd egy év múlva venni mellé egy Inzaghit és mögéjük egy Rui Costat, nem érkezhet mindig ugyanabban az évben egy Nesta, egy rivaldo és Tomasson.
     Szerinted mi a jobb egy 25 éves Maxwell euro milliókért vagy egy 30 éves Cafu ingyen?

 14. Hmmm, mennyi izgalom a napokban, Lesz-e Mister X és ha igen akkor ki? Dzsuzsi és Juhász nélkül is le tudjuk-e győzni a Svédeket? Berényi Miki lábra tud-e állni? 🙂

  • Tegnap láttam az összefoglalót nagymaris! Mister X nem jön,aláirt az X-aktákhoz! A Svédek simán elpicsáztak bennünket,pedig Dzsuzsi helyett Détári játszott! Berényi Miki pedig nyugodj meg,a “harmadik lábára” állt és elindult!!! Ugyhogy,NO PÁNIK!! 🙂

 15. Khedira vagy Kheita fog jönni erre van nagy esély. Vagy még Lass. Ők lógnak ki játéklehetőség szempontjából csapatukban.

 16. Real még lóg nekünk pénzzel tehát Khedira vagy Lass lesz tuti.Szóval innen kell tippelgetni ki fog érkezni. Nagyon bepalizta a vezetőség a jó népet sztárigazolással. Júniusba CR volt ma meg Kucka? Ez vicc.

 17. Egyet nem értek, ha Berlusconi nem akar már a MIlanból élcsapatot csinálni miért nem adja el X %-át? Sok milliárdos sejk. Ide nem kéne 10 játékos mint dagesztánba. 3 sztár és kész.

  • Hát ez az! Ezzel a lassú,körülményes,romboló kp-val a BL-ben nagyon megfognak roncsolni bennünket már a 16-között! Égés lesz,nem kicsit! Aki ezt nem látja annak homokban a feje!!!

 18. http://www.milannews.it

  azt nyilatkozta Galliani, hogy már nem vásárol a milan és ezt többször is elmondta már!, meg hogy már teljes a keret! ezt bírtam kiszedni a szövegből a minimális olasz tudásommal!

  ez van srácok, így kell szeretni a csapatot! Forza Milan!

 19. Hali. Szerintem két játékost kellene igazolni akik többet érnének valamennyi felsorolttól az én favoritjaim Merkel és Strasser. Hopp őket pont most kótyavetyéltük el mint anno Yoann Gourcuff (mi is lett belőle????????????????????) ,kb ennyit az átigazolásokról. Miért nem kelletek Mert nem voltak talán csak 20 évesek vagy mert tehetségesek voltak vagy mikor játszottak negálták a helyüket (BL-ben is). Szerintem nem a klub vezetéssel van gond mert mindig hoztak sztárokat és tehetségeket pl: KAKA aki eleinte csak labdaszedő volt és mi lett belőle, az edző a gond !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sztár klub sztár játékosok sztár edző hiszi valaki hogy az öregeknek tudd újat mondani már rég picsán kellet volna billenteni!!

 20. Ez utóbbi gondolatot már én is felvetettem, de lehurrogtak. Most megmutathatja a “mágus” Allegri mester hogy mit tud. Nem olyan rossz ám ez a keret, sőt. Csak tudni kellene majd összerakni a csapatot, kicsit fanatizálni, motiválni őket hogy küzdjenek mint az oroszlán. Erre azért nagyon kíváncsi leszek én is, hogy mit tud kihozni belőlük a mester. Remélem pozitívan fogok benne csalódni! Hétről hétre jó focit akarok látni végre!!!! Forza Milan!!!!

 21. Nincs mese gyerekek ….. Thorgelle kell ide 😀 ha a bl-t nem nyerjük meg.. legalább a km-er staton növeljünk :D:D:D:D

 22. Én úgy látom nem is akarjuk megnyerni a BL-t!Ez így max. a csoportból való továbbjutáshoz elég.Vicc ami a vezetőségben folyik mostanában. Bár,annyira meg sem lepődöm mert nap mint nap tapasztalom hogy milyen emberek is az olaszok valójában megy a képmutatás1000-rel! Persze tisztelet a kivétel.Pedig nem kell nagy fociszakértőnek lenni hogy a középpályánk siralmas. A mai modern fociban már a védekező középpályásoknak is tudni kell előre fele játszani ez jelen helyzetben max. Boatengről mondható el,meg persze see papa de ő nem mai gyerek egy félidős játékos. Tudom most sokan jönnének a Tottenham példával de most itt Barca,real,man.u,színtű csapatokkal állunk szemben. Szóval nagyon sajnálom hogy így sikerült ez a nyári átigazolási piac.Egy BL-re pályázó csapatnak meg igen is kell lennie 50 millió eurónak a keret megerősítésére,én személy szerint Montolivo10m+Sweinsteiger30m+10 fernando vagy elfogadom Aqillanit. Így egy abbiati-abate-nesta/mexes-silva-taiwo-montolivo-boateng-fernando-sweinteiger-pato-ibra 11-el lehetne keresnivalónk! Na jl kipanaszkodtam magam aztán adja isten hogy meglepjenek a kopaszék minket valakivel-valakikkel.
  Milano siamo noi!

 23. hát ez van…egy kicsit elszámolták magukat Galianiék….
  1. akiért pénzt adtak volna az Ganso volt, de őt lehetetlen volt most elhozni… eléggé későn jöttek rá…
  2.jelöltünk Fabregas…. nem tudom miből gondolták, hogy a transzfer egyáltalán létrejöhet… ahhoz az kellett volna, hogy a Barcelona-nak ne kelljen és hogy ő se akarjon oda menni…. 0% volt rá az esélyünk.. különben is azt a pénzt mi nem adtuk volna meg érte.
  3. jelölt Schweinsteiger, érte se kinálhattunk eleget, ez volt itt a baj. csak húztuk az időt hátha majd a Bayern térden álva könyörög hogy vigyük el mégis, mert kell a pénz a gyerekeknek új cipőre….. aztán hagytuk, hogy pályára lépjen a BL-be jutásért, onnantól kezdve tárgytalan.
  Rajtuk kivül, szinte mindenkiért játékosokat kínáltunk, kölcsön akartuk venni, vagy fillérekért elhozni….. hát azért álljon meg a világ, nagy csapat a Milan kétségtelen, de már messze nem vagyunk top csapat. Vagy kifizetjük egy játékosért amit kérnek érte, vagy pedig felejtsük el….. kezd egyre undoritóbbá válni, hogy ilyen kis pitiáner csereügyleteket és kölcsönkéregetéseket kell látni, igazi iagzolások helyett. Ez semmiképp se nem jó jel. Hogy gazdaságilag jó-e vagy nem? Ezt gondolja át mindenki…. mert ha ezt csináljuk… lehet milliókat spórolunk… viszont az, hogy a nemzetközi kupákon nem tudjuk megállni a helyünket a többi élcsapat ellen….és nem tudunk győzni vagy döntőbe jutni, sokkal rosszabb, mint kifizetni egy játékosért 30 milliót.
  Na lényegtelen….. tegnapra volt beigérve, nem lett belőle semmi… innentől kezdve én már nem is várok senkit. A fentebb emlitett játékosok midnengyikét úgy akarjuk elhozni, hogy kölcsön kérjük, vagy kinálunk érte valakit.. leggyakrabban Cassano-t… szvl ebből elegem van.
  A keretünk úgy jó ahogy van… a bajnokságot simán letudjuk hozni….amennyiben nem jön még egy nagyobb sérülés hulllám, mert egyszerűen nincsenek már cseréink se… a fiataljainkat el és kölcsönadtuk…. ennyit a fiatalitás szelleméről.
  Azt hiszem senkinek se lesz meglepetés, ha a BL-től újra korábban fogunk búcsúzni.
  Bizos vagyok benne, hogy télen lesznek igazolások….. csakhát nem vagyok benne biztos hogy elég lesz…. addigra sok minden eldőlhet……
  na hagyom… Hajrá Milan

 24. különben meg már le is zárta az öreg. Most már mindenki hátra dőlhet és megnyugodhat… már nem kell találgatni.
  lezárult az átigazolási időszak… legalábbis a Milan számára.

 25. 🙂 vicces olvasni amiket irtok.. gondoljatok bele h kik vannak a keretunkbe es rajottok h mr.x nelkul is nagzon eros a csapat..cassano tud jatszani iranyitot is..

  • Ez egy jó meglátás, szerintem is jó ez a csapat. Kis szerencsével még nagyot is alkothatnak a fiúk. Allegrin sok múlik, hogy kit hol játszat és mikor. Ha rajtam múlna, (de nem) Cassano a kezdőben lenne, és irányító poszton.

 26. Jön Sneijder és De Rossi,aztán vége a katalán álomnak,mert már túl szép!Meg unalmas!Mindig voltak hullámvölgyek,de most már újra itt az ideje,hogy visszaüljön a csapat Európa és a világ trónjára!
  Remélem Berlu papának is ez jár a fejében!:D
  FORZA MILAN!!!

 27. Ne feledjetek van egy eros keretunk es a csoporkorbol biztos tovabbjutok vagyunk. Gallianiek megvartak a mult heti sorsolast merlegeltek esmugy latjak a bajnoksagban tudjuk tartani a lepest az elcsapatokkal a BL tavasszal dol el. A kiszemelt Mr X et eleg lesz telen elhozni. Ez uzlet es nem mas. Ebben profik, hogy ok ezt ertik ellentetben az angol-spanyol-orosz es francia-arab futball koklerekkel ok az elmult 25 evben ezt a tokelyre fejlesztettek. Illene egy kicsit bizni az Oregben es Berluban.
  Jo csapatunk van Urak. No para!

  Forza MI

 28. Cassanoval kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy ő lát a pályán, remek labdákat ad, szerintem is jó irányító lenne.

 29. Az egy dolog hogy akkor majd télen jön a Mr.X na de kérdem én ki lehet az a fantasztikus játékos aki nem játszik majd a BL-ben igy van értelme majd télen elhozni?(Ganso,Bale lehetne a befutó de közülük csak Bale tett le valamit az asztalra Európában és nekünk inkább szervező kellene amire Ganso nem biztos hogy alkalmas ilyen szinten)lehet hogy nagy spílerek de nekünk most kell valaki hogy felvehessük a versenyt a Barcával!!!

 30. cassano irányítónak?? ne vicceljetek már, ő egy tipikus csatár volt mindig is aki jó az előkészítésben is!

  nekünk egy pirlo, xavi, iniesta típusú játékos kellene aki mélyről irányít, és cassanoval ellentétben nem csak az előrejátékban jó, hanem hátrafelé is lát a pályán, ez olyan mint amikor thiago silva feljött a középpályára..lehozta a meccseket, de nagyon lehetett érezni rajta, hogy ez nem az ő posztja, hátulról rendszerint szerelték, hiszen megszokta, hogy mögötte max.abbiati van aki nem szokta leszerelni…
  kell egy irányító és kész, aki lehet tőlem de rossi is..

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet