Csúszik Mexes visszatérése

8

Pár nappal ezelőtt elkezdte az edzéseket az AC Milan nyári igazolása, Philippe Mexes, de a milannews.it olasz internetes portál szerint a visszatérésére még októberig várni kell.

A francia hátvéd térde még áprilisban sérült meg, és a sikeres operáció ellenére sem felépült fel még teljesen. Az eddigi hírek arról szóltak, hogy Allegri mester már szeptember közepén számíthat Mexes játékára, de most úgy néz ki, hogy erre még néhány héttel tovább kell  várnia a mesternek.

A 29 éves hátvéd ingyen igazolt Milánóba, és keményen dolgozott, hogy minél előbb visszatérhessen, de a klubnál nem szeretnének kockáztatni, és addig nem lép pályára, amíg teljesen vissza nem nyeri régi formáját.A Milan szurkolóinak azonban nincs okuk az aggodalomra, mert Nesta, Thiago Silva, Yepes és Bonera is harcra kész, így a piros-feketék a szezon elején sem maradnak belső védő nélkül.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én igen is aggódom, hogy Bonerát felsorolták 😀

  Viccet félretéve, nem szabad erőltetni a visszatérését, nehogy még komolyabb legyen a sérülés.
  Én nagy reményekkel fűzök Mexéshez, remélem nem alaptalanul.

  • Kori, hosszú az idő még, Bonera is le tud ám sérülni!

   Akkor most mindenki szépen; Miatyánk, ki vagy a mennyekben…

   :D:D

 2. Mexesszel szerintem nem lehet mellé lőni, mivel tapasztalt és remek védő. Bizonyított már a Romában is. Nem lesz vele baj. Kicsit hajlamos elveszíteni az agyát, de Allegri feltűnően jól kezeli a nehézfiúkat. Egyébként én is azt mondom, hogy inkább jöjjön vissza később minthogy újból kidőljön hónapokra.

 3. Egyet értek az előttem írókkal, a kedvenc hátvédem most már nagy örömömre a kedvenc csapatomban. Én is csak annyit tudok mondani hogy sokat várok tőle és remélem hamarosan felépül, a Romában bizonyította hogy remek védő és szerintem nem lesz gond a védelmünkkel ahogy tavaly sem volt. Sok sikert a Milannal Philippe!!!

 4. Ha Bonera is harcra kész, ugyan, miféle gondunk lehetne? 🙂 Azért örültem volna, Ha Mexés pár héttel előbb térhet vissza. A szeptemberünk eléggé rázós lesz (a BL-ben két csoportmeccs, a bajnokságban három rangadó a Lazio, a Napoli és az Udinese ellen tíz nap alatt…), ezt Nesta biztosan nem fogja tudni lenyomni 35 évesen. Aztán persze majd rámcáfol… 😀

 5. Inkább később játsszon de akkor ügyesen 😀 Csípem Mexes-t és ha Nesta nem bírná akkor én Yepes-t raknám be a kezdőbe szerintem elég ügyes játékos.

 6. Hát én azért Bonerára nem szívesen hagyatkozom mert egy-két nagy rangadó elúszott már az ő bakklövésein és kiállíttatásain…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet