Ügynöke szerint Shaarawy nagy dolgokra képes

10

Az ügynöke szerint El Shaarawynak még fizikálisan erősödnie kell mielőtt először pályára léphetne a Milanban. A kis fáraót az egyik legígéretesebb feltörekvő tehetségnek tartják a félszigeten, így nem csoda, hogy a Milan 10 millió eurót sem sajnálva megszerezte a játékjogának a felét.

 “El Shaarawy együtt készül a csapattal, és az edzői stábbal azon dolgozik, hogy némi plusz izomzatot szedjen fel magára. Ez az oka annak, hogy még nem vett részt idén egyetlen mérkőzésen sem. A Milannál nagyon figyelnek rá, és ebben az évben biztosan nem fog távozni. Shaarawy mindent megtesz majd azért, hogy megtalálja a helyét a Milan bajnokai között, és biztos vagyok benne, hogy nagy dolgokra lesz képes a piros-feketék mezében.” – nyilatkozat ügyfeléről Roberto La Florio.

Jó hír a Milan szurkolói számára, hogy Shaarawy mellett a csapat francia középpályása, Mathieu Flamini is újra edzésbe állt.

(Köszönet Zoloka10 nevű fórumtársunknak a fordításért.)10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kíváncsi leszek mit mutat majd ebben a szezonban és mennyi lehetőséget fog kapni Allegritől.
    Remélem ez a plusz izomzat felszedés nem fog olyan problémákkal járni nála mint Patonál.
    Sok sikert neki és emlékezetes bemutatkozást az első meccsén!

  2. Valamiért nagyon úgy érzem, hogy egy csiszolatlan gyémántot találtunk a személyében. Nagyon remélem, hogy jól fog bemutatkozni és Allegri játszatni fogja.

  3. Ugyan azt érzem vele kapcsolatban, mint amikor Kakat és Patot megvettük, sok sikert neki és az előbb említett két játékostól is több sikert kívánok neki a Milanban.

  4. Én is kívánics vagyok, remélem beválik. Mondjuk az a mondat tetszik, hogy a “Milannál nagyon figyelnek rá, és ebben az évben biztosan nem fog távozni.” 😀

  5. Azt mondta hogy támadó KP-t és irányítót tud játszani, ha tényleg olyan jó mint amilyennek mondják akkor nagy hasznát fogjuk venni.

  6. én meg azt érzem, hogy őt is hamarosan kölcsön adjuk vmelyik másik olasz csapatba… csak hogy szokja a ritmust és hogy feleszedjen még két kiló izomzatot…… röhej! 🙁

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet