2022. december 05., hétfő

Cassano: menni, vagy nem menni?

-

Bár a Milan hivatalosan nem akarja eladni, a Fiorentina és a Genoa is  szeretné leigazolni Antonio Cassanót.

 


A La Gazzetta dello Sport szerint a Marseille és a Wolfsburg is bejelentkezett a meg nem értett zseniért, ám Cassano kijelentette, nem akar külföldre szerződni – vagyis csak és kizárólag belföldi, olaszországi ajánlatokkal hajlandó foglalkozni.  A Fiónak és a Genoának a legjobbak most az esélyei, de nagy kérdés:  Adriano Galliani elnökhelyettes mennyire gondolta komolyan, hogy a Milan meg akarja tartani a válogatott focistát.

A Fiorentina mellett szól, hogy az átalakuló lilák úgy tűnik elvesztették Montolivót, akiért a Milan is bejelentkezett. A csere nyilván örömmel töltené el Gallianit, aki nem szívesen fizet olyan játékosokért, akiket olcsón is elhozhat. Cassano könnyen sztár lehet az alakuló, ambiciózus Fiorentinánál, míg Montolivóra állítólag a Milannak szüksége van.

A Genoa mellett szól, hogy Cassano ismeri a várost (korábban a Sampdoria csapatánál játszott), sajtóhírek szerint a családjának már ki is nézett a városban egy lakást. A Genoa ellen szól viszont, hogy a csapat szurkolói nagyon nem kedvelik a városi ősellenség egykori kedvencét, kimondottan elleneznék, ha csapatuk mezét viselné a Samp egykori fenegyereke.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

32 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jelenleg Ibra és Pato a kezdő, Robinho a csere Cassano a második számu csere. Ha elmegy akkor csak Robinho lesz cserének és az kevés, pláne úgy, hogy három sorozatban akarunk nagyot alkotni. Lehet hogy én vagyok az egyetlen, de én nem örülnék Drogba érkezésének, max 2 jó szezonja maradt és nagyon magas a fizetése. Cassanotól meg nem is kívánhatunk jobb második számú cserét. Nagyon nagy képességekkel van megáldva csak elszórakozta az eddigi karrierjét. Ha formába jönne akkor a kezdőbe is beférne mert egy igazi zseni, őt tartom a jelenlegi legnagyobb olasz csatárnak. Remélem még sokáig maradsz Antonio!!!

 2. Montolivonak mindenképp jönni kellene,de Cassanót is elbírná ez az új csapat,viszont ha csere lenne amit Gallianit tekintve egyáltalán nem tartok elképzelhetetlennek akkor mindenféleképpen várnék 1 karmestert a 2 ék mögé,mert elnézést,ha tévedek,de úgy tudom,hogy Montolivo inkább a középpálya hátsó részében hatékony igazán.

 3. Nem értem én ezt! Remélem nem azért nézegeti a lakásokat, mert Allegri azt mondta rá, hogy dagadt és formába kell lendülnie! 🙂

  Viccet félre téve, én nagyon szeretem nézni Antonio játékát. Csodálatos dolgokra képes és összhangban van a többiekkel. Ezt láthattuk többször is, pl: Milan-Parma 4-0 februárban, Robinhoval nagyot alkottak. Akkor vajon mi lehet a baj?

  Én örülnék ha maradna, de Cassanoval jó üzletet csináltak télen, mikor megszerezték és csinálnának, ha elcserélik Montolivora. Cass vételára 5 millió € volt, amit a Real Madridnak fele-fele arányban fizetett ki a Milan és a Sampdoria, az éves fizuja 2.8 millió €. Ha megkapja egy éves fizetését és elcseréljük Montolivora, akkor is mindössze 5 millióba került a klubnak és érkezik helyette egy 12 millió értékű játékost a középpályára. 8 hónap alatt nem rossz! Galliani meg Berlusconi nagy zsonglőr!
  Talán ezért tartom valószínűnek a cserét.

 4. Véleményem szerint elkéne adni cassanót! Mivel ibra és pato a két fő csatárunk, cserecsatáraink pedig robinho és inzaghi
  Ha a két főcsatárunk nem sérül meg(pato) vagy nem tiltatja el magát(ibra) akkor semmi szükségünk cassanora mivel inzaghi egy félidőt sztem simán kibír + ottvan robinho aki friss lendületet tud adni! De támadásokban boateng és ha “talán” télen jön ganso akkor ő is tud segíteni!
  Cassanót valóban a montolivo cserébe kéne bevonni és akkor ha nem is teljesen de naggyából megvan oldva a középpálya!

 5. Cassanohoz nem méltó a második számú cserecsatár szerep. Semelyik caspatban, még nálunk sem.
  Így, ha nem tudjuk őt a kezdőbe, vagy a kezdő közelébe engedni egy esetelges posztváltással, akor engedjük el, sőt, akkor el is fog menni.
  Montolivo cserébe benne lehet, valóban, logikusnak tűnik, de azt sem tartom kizártnak, hogy odaadjuk a Genoának 1 évre kölcsönbe, kivásárlási opcióval, mert “tartozunk” nekik. 🙁

 6. Hogy TI mennyire méltatjátok Cassanot. Cas így, cass úgy, cas cas cas. Azt írjátok majd ha formába lendül? Könyörgöm mennyi idő kell neki, hogy formába lendüljön?? NEm volt neki elég 1 év? Zseniális megoldásai voltak? Ugyan kérem a Milan csapatjából ezt minden tagra ellehet mondani, hogy zseniális megoldásai voltak. NE emlejük már ki pot ezt a Cassano urat. Az meg aztán tényleg vicc, hogy Drogbanal is jobbnak tartjátok Casanot. Ugyan mibe jobb? hisz Drogba: gyorsabb, ügyesebb, erősebb, technikásabb, GÓLérzékenyebb, a súlyban is ideálisabb, magasabb, mint az agynonsztárolt Cassanotok! nevetségesek vagytok!

 7. Hát sztem oda kellene adni Montolivoért!
  Azért is mert Ibra-Pato kirobbanthatatlan és Robinho is valamivel jobb csereember de még ott van Inzaghi aki megint jó és ezt nem említette senki El Shaarwy is ott van még aki a csatárok mögött tud jól játszani és csatárt is tud sztem nem véletlen hogy jött!
  Csak azt nem értem ha kell nekünk akkor miért nem adjuk oda lassan 1 hónapja tökölünk rajta és semmi!Előbb utóbb figyeljétek meg elviszi vki az orrunk elől!

  UI: Én még örülnék ha jönne Aq kölcsönben sztem lendítene a csapaton, de azért egy Fabre-nek vagy egy Sweinnek mindenki jobban örülne!

  Forza Milan!

 8. szerintem el kell cserélni Cass-t Montira….. bár azt belátom h kéne 2. számú csatár…. mert Pato elég sérülékeny…….. Ibrát meg sűrűn tiltják el…… szaal min kell 1 valaki ha cass elmegy… én Drogbában látok inspirációt….. csak hát… ő is 30 elmúlt..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS