Massimiliano Allegri kijelölte az utazó keretet a Pekingben megrendezésre kerülő Olasz Szuperkupa döntőre. 

Az olasz szakember sérülés miatt nem számíthat Filippo Inzaghira, Philippe Mexesre, Mathieu Flaminire, valamint Stephan El Shaarawy-ra, míg a keretben helyet kapó Taye Taiwo eltiltás miatt lesz kénytelen kihagyni a találkozót.

A csapattal tart a Milan két sajátnevelésű játékosa, Mattia Valoti, valamint Mattia De Sciglio is.A Milan kerete:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago SIiva, Zambrotta, Yepes, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Seedorf, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Ibrahimovic, Paloschi (43), Pato, Robinho.

A mérkőzést Nicola Rizzoli vezeti majd.

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jobb a keretünk, mint a Merdáé. Náluk nagyon sok alap ember hiányzik. Viszont Taiwot nem értem, most akkor játszhat? vagy miért van a keretben?

 2. Valószínűleg tényleg csak az ünneplés miatt van a keretben Taiwo!! 😀
  Remélem megalázós győzelmet aratunk felettük!!! 😀

 3. Szerintem abből a keretből ez lenne a legideálisabb felállás:
  Abbiati-Abate, Nesta, Silva, Zambrotta-Boateng, van Bommel, Seedorf-Robinho-Pato, Ibra.

  Bár ismerve Allegrit, szerintem két védekező középpályással fogunk kezdeni, ezért Seedorf helyén könnyen Ambrosini, vagy Gattuso kezdhet.

  • Kár hogy nem Te vagy az edző, szerintem is ez a legjobb összeállítás (a körülményekhez képest).
   Taiwo azért nem játszik – a múlthéti Audi kupa közvetítésekor hallottam a DIGI TV riporterétől – mert az előző csapatában eltiltották és azt áthozta a Milanba.

 4. Akik nem értik, miért van Taiwo a keretben, remélem, csak hülyéskednek… Taiwo nyilván azért utazik, mert nem hátrány, ha új emberként minél többet tud készülni a többiekkel. Vélhetően nem 1 nappal korábban érkezik a csapat Pekingbe, tehát lesz egy csomó edzés Kínában.

 5. Szerintem az lenne a legoptimálisabb ha a tavaly elég jól működő alakzatunkat nem bontanánk meg. Nem annyira erős az Inter, de veszélyesek főleg, hogy ők sokkal tapasztaltabbak a szuperkupa területén mint mi. Szervezettségben kell tehát őket elsősorban megverni.

  Abbiati-Abate-Nesta-Silva-Zambrotta-Gattuso-van Bommel-Seedorf-Boateng-Pato-Ibra

 6. Azért én sajnálom hogy egyik új szerzeményünk se tud játszani!
  Ráadásul úgy látom Pippóval se leszünk kisegítve idén sem,bár most van egy Paloschi “helyette”akiröl inkább nem mondanék semmit!!!
  forever MILAN

 7. Remélem hozzuk a meccset és nem fogunk vacakolni, mint az Audi kupán ! Az Audi kupára visszatérve, azért ne legyetek szomorúak Milanos társaim, hiszem 2 jó meccset játszottunk, 1-1 illetve 2-2, csak 11-esekben kaptunk ki mind2 csapattól..De a lényeg hogy mi még a felkészülés elején voltunk, ők meg már a végén, úgyhogy még jobbak is voltunk náluk ha ezt a szempontot vesszük figyelembe ! Ami a szuperkupát illeti, szerintem nyerünk
  Abbiati-Abate-Nesta-Thiago.Silva-Zambrotta-Gattuso-Van.Bommel-Ambrosini-Boateng-Robinho-Ibrahimovic

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet