2022. október 04., kedd

Olasz Szuperkupa: a Milan kerete

-

Massimiliano Allegri kijelölte az utazó keretet a Pekingben megrendezésre kerülő Olasz Szuperkupa döntőre. 

Az olasz szakember sérülés miatt nem számíthat Filippo Inzaghira, Philippe Mexesre, Mathieu Flaminire, valamint Stephan El Shaarawy-ra, míg a keretben helyet kapó Taye Taiwo eltiltás miatt lesz kénytelen kihagyni a találkozót.

A csapattal tart a Milan két sajátnevelésű játékosa, Mattia Valoti, valamint Mattia De Sciglio is.

A Milan kerete:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago SIiva, Zambrotta, Yepes, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Seedorf, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Ibrahimovic, Paloschi (43), Pato, Robinho.

A mérkőzést Nicola Rizzoli vezeti majd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szerintem abből a keretből ez lenne a legideálisabb felállás:
  Abbiati-Abate, Nesta, Silva, Zambrotta-Boateng, van Bommel, Seedorf-Robinho-Pato, Ibra.

  Bár ismerve Allegrit, szerintem két védekező középpályással fogunk kezdeni, ezért Seedorf helyén könnyen Ambrosini, vagy Gattuso kezdhet.

  • Kár hogy nem Te vagy az edző, szerintem is ez a legjobb összeállítás (a körülményekhez képest).
   Taiwo azért nem játszik – a múlthéti Audi kupa közvetítésekor hallottam a DIGI TV riporterétől – mert az előző csapatában eltiltották és azt áthozta a Milanba.

 2. Akik nem értik, miért van Taiwo a keretben, remélem, csak hülyéskednek… Taiwo nyilván azért utazik, mert nem hátrány, ha új emberként minél többet tud készülni a többiekkel. Vélhetően nem 1 nappal korábban érkezik a csapat Pekingbe, tehát lesz egy csomó edzés Kínában.

 3. Szerintem az lenne a legoptimálisabb ha a tavaly elég jól működő alakzatunkat nem bontanánk meg. Nem annyira erős az Inter, de veszélyesek főleg, hogy ők sokkal tapasztaltabbak a szuperkupa területén mint mi. Szervezettségben kell tehát őket elsősorban megverni.

  Abbiati-Abate-Nesta-Silva-Zambrotta-Gattuso-van Bommel-Seedorf-Boateng-Pato-Ibra

 4. Remélem hozzuk a meccset és nem fogunk vacakolni, mint az Audi kupán ! Az Audi kupára visszatérve, azért ne legyetek szomorúak Milanos társaim, hiszem 2 jó meccset játszottunk, 1-1 illetve 2-2, csak 11-esekben kaptunk ki mind2 csapattól..De a lényeg hogy mi még a felkészülés elején voltunk, ők meg már a végén, úgyhogy még jobbak is voltunk náluk ha ezt a szempontot vesszük figyelembe ! Ami a szuperkupát illeti, szerintem nyerünk
  Abbiati-Abate-Nesta-Thiago.Silva-Zambrotta-Gattuso-Van.Bommel-Ambrosini-Boateng-Robinho-Ibrahimovic

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS