Ma két születésnapost ünnepel a Milan-család

7

Ma ünnepli születésnapját Don Silvio lánya, és Pato szíve választottja, Barbara Berlusconi, valamint a klub alelnöke, Adriano Galliani.

Barbara (a képen balra) 1984. július 30-án  Silvio Berlusconi és Veronica Lario első szerelmének gyümölcseként látta meg a napvilágot. Berlusconi később feleségül vette Barbara édesanyját, és még gyermekük született, Eleonora, és Luigi. A fiatal szőkeség jelenleg a csapat brazil csatárával, Alexandre Patóval alkot egy párt, és egyre több szerepet vállal a klub életében is.

Szintén ugyanezen a napon, csak pár évvel előtte Monzában látta meg a napvilágot Adriano Galliani is, aki ma töltötte be 67. életévét. A Milan tar fej alelnöke Berlusconival közösen a világ legeredményesebb klubjává tették a piros-feketéketIsten éltesse őket sokáig!

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ha egy nagy napra várt volna a Mr. X bejelentéssel akkor ma megtehette volna -.-
    A végén bejelenti, hogy megjött Dr.X–> Az új stáb, kevesebb sérülés.

  2. unom már ezt a Mr.X-et amiket összehoznak a vezetők is,Galliani is mondogatja hogy lesz még igazolás egy MrX hol van??? Örülök Mexésnek Taiwonak is nem ez a probléma de azért egy kp-t igazolhattunk volna nyugodtan.Pastore tuti nem jön PSG-be ment,Hamsiknak is örültem volna de ő sem jön,Montolivó is jó lett volna ő sem jön….

    Mindenesetre Boldog Születésnapot mind2-nek !!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet