Augusztus végén jön Mr. X.

41

Adriano Galliani, a csapat ügyvezető-igazgatója megerősítette, legfőbb kiszemeltjük  augusztus 29-én ír alá a Milanhoz.

Egész pontosan egy hónap múlva vége lesz ennek az egész titkolózásnak, ködösítésnek, mivel Adriano Galliani megerősítette, Mister X augusztus 29-én, vagyis az átigazolási piac utolsó előtti napján írja alá szerződését.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint nagy az esély arra, hogy Alberto Aquilani a Milanban folytassa pályafutását – ám a Fiorentina is szeretné a Liverpool olasz játékosát. Elképzelhető, hogy Montolivo helyére menne, a válogatott középpályás pedig Firenzéből Milánóba jönne.

Adriano Galliani és Massimiliano Allegri is nyilatkozott az olasz középpályásról.  “Hogy Mr. X Alberto Aquilani lenne? Nos, ez megtörténhet” – mondta Galliani.Majd válaszolt rá Massimiliano Allegri is: “Miért  Aquilaninak kék szeme van?” – cáfolta a híreszteléseket Allegri, mivel a 27 éves olasz középpályás sötét szemekkel rendelkezik.

A tavaly nyári átigazolási időszakban szintén augusztus utolsó napjaiban írt alá Robinho, és Zlatan Ibrahimovic is a Milanhoz.

41 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én azt mondom, hogy várjuk ki azt a bizonyos augusztusi éjféli időpontot amikor a transzfer időszak bezárja a kapuit és az lesz majd a biztos ami addigra kialakul. Én azt mondom mindenkinek hogy van még egy teljes hónap az átigazolási időszakból és szerintem ennek az időszaknak majd csak az utolsó 5-6 napjában számítok majd szokatlanra, vagy legalább is változásra. Remélem Mr. X meghálálja majd a Milan táborának, hogy ekkora csend és homály övezi őt.

  Forza Milan

 2. Ez vicc amit művelnek.
  Aquilani mint Mr. X nevetnem kell, pedig én csíptem ahogyan Roma játékosként rúgta a pöttyöst.

 3. Tudtuk eddig is, hogy nem fogják elkapkodni a dolgot. Így, legalább van még min csámcsogni, mind szurkolóknak, mind a sportlapoknak.
  Azért remélem aug. 29. előtt aláír Montolivo és akkor már biztos, hogy nem Ő és nem is Aquilani a Mr. X. Szükség van kettőjük közül az egyikre – inkább Montolivot választanám – a középpályán. Mister X meg egy irányító, trequartista legyen! Csak ennyi a kérés!

 4. Személy szerint én már roh@dtul unom ezt a Mr. X-ezést…
  Mondjuk vicc az is, hogy nyár végére kell hagyni az igazolást aztán a leendő játékos(ok) össze sem tudnak szokni a csapattal.
  Meg nem hiszem, hogy egy Aquilani-val szúrnák ki a szemünket. Kopasztól többet várok 😀

 5. Ezt az összeszokásos hülyeséget is el lehetne felejteni. Tavaly mennyi idő kellett Ibrának összehangolódni a többiekkel? Vagy előtte éven mikor Sneijdert leigazolta az Inter pénteken, vasárnap ellenünk meg már gólpasszokat osztogatott. Aki zseni, annak nem kell idő ehhez. És rajtunk csak egy zseni tud lendíteni.

  Amúgy ez a Mr. X téma, hát baszki hány éven keresztül fogják ezt még eljátszani? Mióta elment Sheva minden átigazolási szezonban ez van.

 6. az jó h jön de mér augusztus végén így nem tud beilleszkedni a bajnoki rajtra de nem baj csak jöjjön már egy klasszis kp

 7. Szerintem ez már egy kész vicc! Kattanjanak már le erről a Mr X-ről mert már nagyon unalmas! Addig fölösleges is írni bármit róla hisz úgy sem jön senki addig! Ez a keret egy vicc ha BL-t akarnak nyerni de ők tudják… A másik dolog az hogy, miért augusztus végén kell jönnie? Normálisak ezek? Addigra már egy kész kerettel kellene rendelkeznie a csapatnak hogy, ne süljenek fel a rajtnál ( pl a 2. fordulóban a Cesena ellen tavaly..) Ez a titokzatos ember úgy is egy fiatal játékos lesz ( magyarul semmit nem fog érni) vagy pedig egy neve nincs játékos lesz! Ebbe a csapatba egy olyan játékos kell aki már MOST!!! képes klasszisként játszani nem pedig egy olyan kisfiú aki majd talán pér év múlva az lehet ( Ilyen ez a Ganso gyerek is csak ő túl sztárolt)

 8. “Miért Aquilaninak kék szeme van?” Akkor ezek szerint Fabregas-t is kihuzhassuk?! (már remény sincs rá?) Szinház amit ezek leművelnek!

 9. Aquilani?? Ez valami vicc??! 🙁 Ezen nem tudok mosolyogni.
  Klasszis focistáról volt szó eddig!!! Akkor jöjjön egy klasszis.
  Lehet azért nagy a titok, mert már rég megállapodtak Messi-vel, azért nem is játszott az Audi kupán! 😀

 10. iszonyat nagy forma a kopper!! imádom ahogy játszik és mindig jót húz ki a kalapból… nem dobálózik nagy nevekkel, meg sztárokkal, de végül mindig jó játékosok kötnek ki itt. 🙂 én bízom benne! remélem Schweini lesz, és nem Fabregas.

 11. Mikor Mr. X-et bejelentették, hogy majd jön, és megadtak pár paramétert, akkor azt mondták, hogy 183 cm. Alberto barátunk 186 cm…. Reméljük augusztus végéig nem megy össze. 😀
  Fabregas 175 cm, Montolivo 181 cm, Bale viszont 183 (!!!).

  Én személy szerint nem tartom nagyra Alberto-t, nem örülnék ha ide jönne.
  Viszont a fent említett három játékos közül bármelyiket szívesen látnám, reméljük legalább egyikőjük jön.

  Fabregast és Montolivot simán meg lehetne venni, előbbiért Flaminit, utóbbiért Cassano-t odaadjuk. Mutu elment a Cesena-ba, a Fio-nak kéne egy jó csatár… és hogyha ők vennék meg Albertot, akkor hozzánk jöhetne simán Montolivo.

 12. Nincs min vitázni!!! 100%-ra biztosra veszem hogy Montolivó és Aquvilani fog érkezni csak az egyik kicsit előbb mint a másik! És amelyik augusztus végén érkezik az lesz a Mr.X ! Nem lesz itt nagy durranás ! De ha csak ők érkeznek ketten akk sokan fognak csalódni az öregben! mint ahogy Én is!!!!!!!!!!!

 13. Tegnap volt 29-e,lehet,hogy lekötötték még a vételárat egy hónapra kamatozni a bankba 😀 Kíváncsi vagyok,ki lesz az.Én Fabregasra tippelek.

 14. Gareth Balere íllik legjobban a leírás.Kék szemű, 183cm magas, dús hajú.
  Nincsenek pletykák, se hírek róla, lehet hogy a háttérbe folynak a tárgyalások és ő lesz a titokzatos Mr. X.!

  • Adná az Isten,hogy Bale legyen “Mister x.” :passzol a személyleírás,baloldali kp.,tényleges erősítés.De a mi csapatszerkezetünkbe hová illik bele?Akkor hozzuk el Robben-t jobb oldalra (fel tudnánk állni 4-2-2-2-es “hadrendben” is) és lesz két szélsőnk,akik mindketten életveszélyesek.Mondjuk két belső védekező középpályás és a két említett úriember sem lenne egy rossz középpálya….
   Ráadásul tudnánk variálni a 4-3-1-2-vel.Persze ez belekerülne pár millába,úgyhogy valószínűleg sajnos esélytelen.

   Forza Milan!!!

 15. Lehet, hogy naív vagyok, de a Mr. X jelző nem éppen Bale-re illik . Erősítésnek erősítés lenne, de nem hiányposztra érkezne a középpályára…

 16. Én tuti h röhögök eggyet ezen az egész nagy mr. X-ezésen, ha Montolivo v Aquilani lesz az! Úgy beharangozzák h minimum vmi minőségi játékost várok!!!

 17. JC Isty7 Az arsenalnak bl selejtezője lesz ha játszani fog Fabregas akkor baszhatjuk aug. 29én Fabrét!Pont a bl-be nem játszhatna!

 18. Nem akarok belemenni ebbe a Mr.X dilemmába, de Ahogy már emlitettétek én nagyon furcsálom, hogy Bale körül nem repked semmi pletyka, semmi átigazolás..főleg, hogy ugye azt se felejtsük, hogy kopasz barátunk Londonban járt, állitolag “igazolni”.
  Előbb vagy utóbb a kopasznak is be kell látnia, hogy a mai világban 10mból nem fog összehozni egy nyerő csapatot, most kell egy klasszis, hogy jövőre ne egy egész középpálya kelljen. (Gat, VBommel, See, Amb.)
  Nézzétek meg Agüero a Cityben?! Pastore PSG?! Nem lesz ennek jó vége. Tavaly is nem egyszer gólélt imádkoztam, nincs átütőerő a középpályában. Az Ibrának való felivelést meg két jó KH leszedi.
  Visszatérve..Montolive..Talán…
  Aquilani? Hát akkor szevasz Bl győzelem. (Szevasz Top8)
  Nah ennyi voltam mára.
  Pusz

 19. ha tudják , hogy Augusztus 29.-én érkezik akkor miért nem mondjám meg hogy ki??? miért nem lehet közzé tenni, hogy mi a Pistát akarjuk legazolni a mucsaröcsöge Fc-től?

 20. érdekes dolgokat írtatok 😀
  de hogy Robben soha sérülékeny az olasz foci híres a védelemről egy erőteljes szerelés és neki annyi az audi kupán is h jól láttam mintha véres lett volna a sportszára
  + engem irritál a ratyis futása ahogy a kezeit tartja és nem tud mást mint befele cselez jobbról és lő elég jól de ez nem elég szervezni kéne a játékot szerintem

 21. Bubuka, azért Ronaldinhot ne vedd egy kalapba a falábu Cassanoval. Ég és Föld. Te meg egy szinte hozod őket. Cassano lomha, teszetosza, játékra képtelen senkiházi. NEm értem többen is miért Istenítik.

 22. szerintem Mr.x vagy Montolivo vagy egy olyan játékos aki fiatal!
  nem hiszem hogy egy 32 éves futballistát igazolnának!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet