Állítólag ajánlatot tettünk Fabregasért

42

A milannews.it közlése szerint a Daily Star arról számolt be, hogy befutott az Arsenalhoz a Milan ajánlata Cesc Fabregasért.

A brit lap úgy tudja, hogy a Milan 30 millió fontot (kb. 35 millió eurót ajánlott) a világbajnok spanyol középpályásért. A lap tudni véli, hogy Gallianiék ezt az ajánlatot készek “megfejelni” egy játékossal, aki vagy a francia Flamini, vagy a holland Emmanuelson lehetne. Bármelyiküket a Milan kb. 4 millió font értékben számolná be a transzferbe.

A lap sem arra nem tér ki, hogy az angol klub mit válaszolt az ajánlatra, sem arra, hogy Fabregas mennyit keresne a Milannál. Azt viszont mind a két orgánum megjegyzi, hogy a nagyszerű spanyol játékosért folytatott Barcelona-Milan versenyfutásban a katalán klub áll jobban. A milannews.it szerint messze van még ennek a történetnek a vége.

42 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. ők azt hiszem 35 millió fontba határozták meg az árát hát, lehet ebből még aláírás 😀 Ez már jól hangzik de én inkább pénzt adnk mint hogy Flaminit vagy pedig Urbyt ott lássam 😀

  • én nem nagyon hiszek az ilyen híreknek,de ebben valamiért igen!
   Pl: Barcanak nincs pénze , mert chileire költötték.
   Barcanak nincs szüksége Fabregasra, mert akkor már régen leigazolták volna.
   Hamsik és Pastoreert a majom elnökük 40 meg 50 millat akarnak.
   Na ja: a rákot meg algopirinnel lehet gyógyítani!
   Fabregas akkor aki eu és vb győztes akkor mennyit kérnének Olaszországban?
   Az az érzésem, hogy FABREGAS LESZ mr. X!!!!!!:D

   • Pl: Barcanak nincs pénze , mert chileire költötték.
    Barcanak nincs szüksége Fabregasra, mert akkor már régen leigazolták volna.

    Ebben lehet vmi!Fabre Barcába padozna,vagy rotációba számolnának vele…arra meg szerintem klasszis játékos!Nálunk meg állandó kezdő lenne!Hamsik+Pastore-nak irreálisan magas az ára!Őket vigye 1City,v Chelsea!

    • nemrégen olvastam hogy ha a Barca leigazolná Fabregast átállnának három védős felállásra, azért hogy ő is kezdő lehessen és igy inkább Puyol lenne az aki kiszorul a keretből

 2. Na ez az ajánlat vérszegény még. Sose tetszett, ha egy játékost vonunk be egy transzferbe, szóval ennek se örülnék. Az pedig, hogy Daily Star… (vagy lehallgattak valakit?)

 3. hát azért Emmanulesont nem szívesen akkor inkább Flaminit tegyék a szerződésbe úgyis Arsenal játékos volt.

 4. Még egy Montolivot vagy egy Pastoret se tudunk meg szerezni vagy nem akarunk nem tudom de hogy egy Fabregas-t nem fogunk tudni!!!!!!!!!!!!!! 😛

 5. Én imádom Flaminit meg Urbyt is, de egy Fabregasert odaadnám az egyiket. Az szeretném a kézpénzzel fizetnénk és mindkét játékosunk maradna.

 6. Na végre…valakiért ajánlatot teszünk,így júl 25én…Úgy gondolom Pastorét,Montolivot nem lehet összehasonlítani Fabregasszal!!!Montolivo olasz bajnokságba jó,Pastore pedig elmúlt szezonba villantott!Fabre meg kb már 4éve klasszis játékos,és még mindig 24éves!!!!Biztos vagyok benne,h ő tudná pótolni a fénykorában tündöklő Pirlot!Vagy ő,vagy Schweini lenne az ideális nekünk!Urbyt sajnálnám ha elmenne,de Cesc-ért mehet!Flamini meg már vagy 3szezon óta itt szenved nálunk,butábbnál butább szabálytalanságokat hajtja végre,nagyon nem emlékszem,h lett vna emlékezetes momentuma,Arsenalba meg ment neki a játék,ezzel ő járna talán a legjobban!

 7. Szerintem ez korrekt ajánlat, megér annyit.. Flamini-t kéne odaadni, Urby nagy tehetség, bal lábasunk alig van, és remek srác!

 8. A Barcelona véleményem szerint úgy van vele, hogy ráér megszerezni Fabregast. Nyilván úgy van vele, hogy Cesc csak hozzájuk igazolhat, senki máshoz… Ugyanakkor a srácban három dolog viaskodhat: 1) maradjon-e az Arsenalnál, így kockáztatva, hogy újabb évet dobjon el a pályafutásából érdemleges trófea megnyerése nélkül; 2) eligazoljon-e a Barcelonába, amelyben csak akkor lenne stabil helye, ha 4 középpályás taktikával állna fel a csapat (ha hárommal, akkor Xavi, Iniesta vagy Busquets helyére sem férne be: előbbi kettő félisten a katalánoknál, Sergio meg egy tetű, de zseniálisan szűr); 3) eligazoljon-e a Milanba (vagy máshová), ahol viszont stabil kezdő lehetne, sőt, a középpálya igazi “mókamestere” lehetne… Ha okosan dönt, akkor nem marad az Arsenalban, ha bután, akkor megy padozni a Barcelonába. Szerintem a Milan le tud rakni egy olyan ajánlatot Wenger íróasztalára, amire a francia rábólint… Egyelőre 10-15%-nál több esélyt nem látok arra, hogy megszerezzük, pedig hatalmas vétel lenne.

  • Ez a lényege az egésznek ha lenne egy kis esze hozzánk jönne,és karmesterként talán olyan éveket töltene nálunk mint anno Kaká.Fiatal,tehetséges,és nálunk abszolút kezdő lenne,a fent említett klubbokkal ellentétben,és akármennyire is tisztelem az Arsenalt,velük már nagy trófeát nem valószínű hogy nyerni fog.

 9. Egy kis eszmefuttatás. Montolivo szerintem 80%, hogy érkezik.. szinte biztos. Ha jön Fabregas lehet Mr.X . De marad egy non-eus helyünk, Galliani tuti kihasználná. Szóval Montolivo és Fabregas érkezésének esetén komoly esély maradna Ganso, de inkább valaki olcsóbra, pl.: Lucas,Casemiro

  • ezzel csak azt nyernénk el h az arsenal lekerül a 2-odosztályba.. 😀
   de én még flamini-t is odaadnám, hogy azért maradjanak bent az első osztályba, de így kb a 10-15. hely reális 😀

   • ezek a falábuak Oddo stb -vel már szenvedünk rég óta!!Senkinek sem kellenek ennyi!!!Lansky hozzászólása tetszik van benne igazság…ugy hogy már ezt lehetett tudni ugy is hozzánk jön…csak NE VÁRJATOK AKKORA CSODÁT TÖLE!nehogy a nagy elvárások után egy nagy nulla legyen

 10. Az a gond vele,h nagyon sérülékeny,és azért a seriaA bőveéledik sintérekbe…:D Én speciel neki örülnék a legjobban,ha pedig az eszemre hallgatok akk Schweini kellene ide…Kevésbé sérülékeny,magas teherbírású,és persze nem utolsó szempont,h az ő leigazolásánál nem kell megküzdeni egy nagy klubbal sem.Viszont arról nem hallottam,h a bayern elengedné…Fabrétól meg szabadulni akar már az arsenal!

  • Talán Angliában nem faragják a játékosokat ?! Ott is volt sajnos néhány durva lábtörés.

   Fabregasnak az angol után feküdne az olasz futball és a spanyol is. Az elmúlt idényben többször probléma volt, hogy a labda szinte “elakadt” a középpályás sornál. Fabre fel tudná pörgetni a játékot pontos, jó ütemű passzokkal és a labdatartással sincs gondja.
   Sajnos a Barcahoz húzza a szíve, de tudja, ha stabil kezdő akar lenni, meg kell várni, amíg Xavi visszavonul vagy legalább látványosan romlik a teljesítménye.

   Remek igazolás lenne! Persze meg kell küzdeni érte egy nagy klubbal, de ez Schweinsteigerre szintén igaz, csak az ő esetében ez a Bayern, ahol rövid időn belül ikon lehet, ezért talán a játékost is nehezebb meggyőzni.

   A Kopászéknak pedig az sem mindegy, hogy a későbbiekben kivel lehetne nagyobb pénzt csinálni és, hogy kit látnának szívesebben egy óriásplakáton Milan mezben.

   Valljuk be, ez inkább Fabregas, mint Shweinsteiger!

   Ettől függetlenül komoly kételyeim vannak a hírrel kapcsolatban.

 11. Viszont lenne egy kérdésem a mélyen tisztelt nagyérdemű fúrumozókhoz:
  Ibra árát már kifizettük?Vagy mikor fogjuk?Mert én úgy tudom,h opcióval volt kölcsönbe nálunk…köszönöm a választ előre is!

 12. Hát ha ő jönne… hát én nem is tudom mit tennék 😀 de tennék valamit :D:D:D inkább ő 40 milláért…. mint Hamsik vagy Pastore 50ért…..

 13. elvileg 50 milla van átigazolásokra,ebből még 0-t használtunk el…szval elvileg van!Őszintén szólva én sem hiszek nagyon benne:S

 14. Flamini nem csinált semmit évek óta amiért hiányozna, viszont a 2. legjobban kereső játékosa a klubnak –>mehet
  Urby azért nagyon kéne a padra őt nem adnám, főleg nem 4 millióért. Ezt nem is értem hogy találták ki.

 15. Fabregast és Schweinit eltudnánk hozni hát nem is tudnám mit csinálnék örömömben!Sztem ugy reális lenne egy Bl döntő(bár ez hülyeség csak kérdés mikor kapjuk a Reált,! a Barca nem lesz ott a döntőbe )!Én a Real Madridtól tartok a legjobban!

 16. Már ezerszer elmondtam (csak másik felhasználómba-forzarosseneri) hogy ha Fabregas akarna menne a barcába már rég elment volna. Lehet h fabregasnak nem esett jól h párszor kiejtették az Arsenált az ő vezénylete alatt…
  Ha pedig BL-t akarunk nyerni érzésem szerint ha komoly játékosokat veszünk min 70-80misi € kéne.

 17. szerintem jobb lenne pastore igaz hogy több pézbe kerül de szerintem sokkal nagyobb tehetség mint fabregas de fabregas sem rossz.

 18. Ugyan már….. a DAILY STAR???? Ez az egyik legnagyobb szennylap Angliában! Egyetlen szavukat se hiszem el. Sehol máshol nem is jelent meg ez a hír csak náluk.
  2009-ben én is bekerültem a daily star hasábjaira, úgy hogy nem adtam interjút senkinek, az ujságirók még csak nem is láttak…. és idézeteket irtak tőlem, amiket persze soha a számon ki nem mondtam. Aztán elkövettek 3 nagy hibát, amiért simán perelhetném őket…… csak egy a gáz… hogy a lap tulajdonosa ugyanaz, mint az Aston Villa tulajdonosa……. kemény dióóóó…. 🙁

 19. ha azon múlik akkor mehet emanuelson. itt úgyse jászik túl sokat, és még fiatal, az arsenalba beépíti wenger.
  valamint egyértelmű hogy fabregasszal nagyon jól járnánk.

 20. Én egyébként azt sem értem, hogy a válogatottban miért nem stabil alapember. Remélem, hogy jön és ő lesz mr.X

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet