Nincs ajánlat Antoniniért

32

Az AC Milan balhátvédje, Luca Antonini tagadta, hogy kapcsolatban állna a Paris Saint-Germain csapatával, és újabb hűségesküt tett a piros-feketéknek.

”Senki nem keresett meg a PSG-től, és én továbbra is a Milannál szeretnék maradni,” – nyilatkozta Antonini a SportItaliának.

A 28 éves védő a Milan utánpótlásközpontjában tanulta meg a futball alapjait, és számos kitérő után 2008-ban került vissza nevelőegyesületéhez.

32 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. nem értem hogy Mourinho minek nem tett még egy 50 millás ajánlatot vagy egy antononi-ramos cserét. Ti értitek?

 2. hát én őt adtam volna kölcsön és didac lehetne Taiwo cseréje…..

  Amúgy meg nem meglepő h nem kell senkinek….. egy igazi agyatlan játékos…..

 3. Nem is értem, pedig naon jó balhátvéd, és még annyit tud fejlődni…hisz még csak 28 éves!! 😀
  Lesz Ő ennél még jobb is, majd fénykorában!! 😀
  (csak győzze vmelyik csapat ezt kivárni) 🙂

 4. “A 28 éves védő a Milan utánpótlásközpontjában tanulta meg a futball alapjait, … .”

  Lehet, hogy puskázott, mert, hogy nem tanulta meg, az biztos. 🙂

 5. Ha elsül valamelyik bal lába az Inter ellen akkor maradhat. 😀

  Egyébként ő egy igazi Jolly Joker, mert a kispad minden pontján feltűnt már. 😀

  Viccet félretéve komolyan el kellene gondolkozni Maxwell leigazolásán. Taiwo barátunk ugyanis januárban nagyjából 1 hónapon keresztül kész lesz felajánlani a szolgálatait a Nigériai válogatottnak. Igaz, Zambrotta és Flamini is el tud játszani azon a poszton, de azért én jobban örülnék, ha lenne egy igazi balbekkünk is.

 6. Pedig pótolhatnánk válogatott játékosokkal is! Ottvan pl.:Laczkó, olcsón megtudnánk szerezni 😀

   • laczkó nem bal bekk, hanem bal középpályás.. a samp-ban is amíg bal védőt játszott nagyon szar volt, sokszor hibázott, de az utolsó pár meccsre (5-10) a kp-ra rakták be, és jól ment neki…

    a válogatottba se kéne neki ott játszania ahol, mert nem valami jó.. kb antonini szintje.. igaz ő is kp, aztán…

 7. A PES-ben Antonini a legjobb hátvédünk és 2-vel kevesebb pontja van mint Silvának szóval ne fikázzátok! 😀

 8. sziasztok ! 😀 direkt e hír miatt regisztráltam fel h irhassak komentett! Mert szerintem ez felháboritó h enyi köcsögséget tudtok irni 1 milan játékosrol :SS persze tavajelőtt nagyon jo volt ekünk mikor nem voltunk képesek balhátvédet venni és ottvolt ő ! Most meg jött taiwo (aki szerintem is sokkal jobb) és már mehetne a faszba :S:SS

  ui.:nem vagyok antonini fan csak ő is milan játékos és szerete a MILANT 🙂

 9. Én is pont ezen gondolkodtam, hogy akkor (2008) vajon mindenki ekkora örömmel várta őt mint most pl Taiwo-t?! 🙂
  Karesz 88!! Taiwo 1. cseréje Zambrotta, teszem hozzá megérdemelten. 2. Emanuelson. Tehát no para koma. 🙂 (Már javul a térdem de szeptemberben még tuti nem tudok focizni vele. )

 10. abcd: Akkor sem volt jó, amikor Leo alatt stabil kezdőnek számított. Egészen egyszerűen nem volt nála jobb védőnk, de ez az akkori keretünket minősíti mintsem őt. Maldini után mindenki szemét szúrta, hogy egy ilyen tehetségtelen falábú szaladgál ott hétről hétre. Az egyetlen ami pozitívumként említhető az a fizikuma volt. Védekezésben használhatatlan volt, de szerintem a beadásai sem emelték túlzottan az ellenfelek pulzusát.

  Mi a világ legsikeresebb klubjának szurkolunk, és azt hiszem mindannyiunk nevében kijelenthetem, hogy újra a legnagyobbak közé akarunk kerülni. Ehhez pedig az kell, hogy az ilyen Antonini-féle játékosok ne szerepeljenek a csapatban.

  Egyébként amiket írtunk az inkább humoros akart lenni mintsem gyalázás, ennélfogva nem köcsögség.

  Utolsó mondatodra annyit válaszolnék: Ha igazán szeretné a Milan-t, akkor sürgősen elmenne innen jó messzire. 😀

 11. én most kb még uj vagyok az oldalon, de ezt meg kell osztanom veletek ennél a cikknél 😀 football managerben uj bajnokság indult, és természetesen a Milannal kezdtem a bajnokságot, tökéletesen meg vagyok elégedve a kerettel, a mstier x.-et még énis keresem 😀 de ma beérkezett egy visszautasíthatatlan ajánlat méghozzá Antoniniért, ahogy nézegetem, látom h 18 millio euro 😀 mondom istenem, és boldogan kattinotttam az igenre, egy ilyen ajánlat most sem ártana szerintem 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet