Pastore felajánlkozott a Milannak

18

Az olasz élvonalbeli Palermo argentin tehetsége, Javier Pastore a La Gazzetta dello Sportnak elmondta, nem hiszi, hogy a következő idényben is a szicíliaiak játékosa maradna, és szíve szerint inkább az AC Milanba igazolna, mint az AS Romába.

 

 A 22 esztendős támadó középpályást ezen a nyáron több klubbal is szóba hozták már, egyebek mellett a két manchesteri alakulat, a Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea nevét is összeboronálták már az argentinnal, ám Pastore nemrég kijelentette, Olaszországban szeretne maradni. Ennek hallatán az olasz sajtó nem hezitált sokat, és szinte az összes élvonalbeli nagy klubnak „eladta” már Pastorét, akit azonban leginkább csak a címvédő AC Milan érdekel.

„Az ügynökeim jelenleg is dolgoznak, azt hiszem, annyit elárulhatok, hogy a következő szezont már nem a Palermóban töltöm. Kedvelem az AC Milant, legutóbb megnyerte a bajnokságot, és komoly ambíciója van a jövőt illetően. A Roma? Beszéltem Nicolas Burdisso barátommal róla, de jelenleg nem megfelelő opció számomra a „farkasokhoz” való igazolás” – mondta Pastora a Gazzettának.

A napokban viszont olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a Roma új sportigazgatója, Sabatini már egyeztetett a Palermóval és a játékos ügynökével is. Ez nem lehetett komoly feladat a római vezetőnek, hiszen a fővárosi klub új tulajdonosa éppen Palermóból csábította őt el. Sőt! Sabatini 2 évvel ezelőtt komoly érdemeket szerzett abban, hogy Pastore végül a Palermót választotta… Róla Pastore csak annyit mondott a napokban, hogy nagyszerű ember.

A korábban 50 millió euróra taksált, jelenleg a Copa Américán szereplő játékos azt is hozzátette: nem lenne könnyű elhagynia a szicíliai csapatot, különösen azért, mert Maurizio Zamparini klubelnök olyan, mintha az édesapja lenne.

Maurizio Zamparini néhány nappal ezelőtt beszélt utoljára Javier Pastore jövőjéről, s a Palermo elnöke bejelentette, 5 klub versenyez az argentin kegyeiért. Emellett még annyit volt hajlandó az újságírók tudtára adni a Presidente, hogy a komoly érdeklődők között egy olasz klub is megtalálható, s a titokzatos kérő nem a Napoli és nem is a Juventus együttese.

 

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Ő lenne a legjobb fogás!!!Ha őt megtudnánk szerezni,s mondjuk még Hamsikot is megőrülnék az tuti a boldogságtól!!!!:DMMondjuk még Canalesnek is tudnék mosolyogni!!!:D

 1. Sok az az 50 milla és ráadásul versenyezni kell érte, ami nem nagyon illik bele a “Galliani stratégiába” ! Pastore nagyon ügyes. Szívesen látnám Milan mezben. Győzködhetné kicsit “apucit”, hogy engedjen egy 20-ast az árából és adja oda a Milannak.

 2. Szerintem nagyon jó igazolás lenne. Mindenben megfelel a Milan számára, és nem lutri. Az ára sok de ezt senki nem gondolja komolyan. Ide akar jönni, ide is fog.

 3. Oddo,Antonini,Ambrosinit ajánlani kéne a Palermonak ők 3man minimum 30milliot érnek:DDDD
  Ha ajánlunk érte olyan 35 milliot akkor,elkéne engednie Zamparininek szerintem.Több pénzt senkise fog adni véleményem szerint.

 4. Nagyon örülnék neki,ha Pastore a mi játékosunk lenne!Nem újdonság neki a Serie A légköre és azért bizonyított is már Palermo-ban.Nekem amolyan Kaká-t idéző játékos,simán el tudnám nálunk képzelni ugyanabban a szerepkörben.
  Én csak egy meccsét láttam a braziloknak a Copán -az elsőt-,de ott Ganso semmit nem csinált.Egy meccsből persze nem lehet messzemenő következtetéseket levonni,de rám azon a meccsen pl. Neymar jobb benyomást tett,holott őt sem láttam ezelőtt.
  Egyszóval Pastore-t tárt karokkal várom!!!

  Forza Milan!!!

 5. Én úgy gondolom, hogy Zamparini nem hülye, sőt! Tudja nagyon jól milyen ár érte a reális, az 50 millió rengeteg. Ha Cavani kb 25 misit ért Pastore-t 35 körül illene elhozni, vagy 25 és egy játékos.

 6. Nekem az a megérzésem, hogy az MU meg fogja venni Sneijdert az intertől és az inter a helyére fogja leigazolni Pastor-ét. (így már lesz rá pénzük)
  Nem hozzánk fog jönni… 🙁

  • Ha Pastore nem akar az Interbe menni csak a Milanba akkor Moratti mehet haza.Sneider távozásásnak örülnék, kulcsuk távozna.

 7. Ha az Argentínok bebuknának a Copa Americán, akkor valamelyest lehetne alkudni az árából!4 De buknak-e az Argentínok??!!

 8. hmm….. nekem ebből a cikkből, nem tudom mennyire jó a fordítás, de az jön le, hogy bár ugyan az AC MILAN-t emliti mint csapatot amit kedvel, de ahová ő igazol az az INTER Milan lesz….. A Milan nem ad ki annyi pénzt érte. Az Inter lehetséges…..

 9. Jöjjön csak Pastore! Jó kis támadószekciónk lenne : Pastore (See) – Boateng (Robinho), Pato (Cassano) – Ibra (Pippo)

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet