2022. december 03., szombat

Galliani: A Fininvest ügye nem hat ki a Milanra

-

A tegnapi sajtótájékoztatón Adriano Galliani igyekezett megnyugtatni a szurkolókat a Fininvestet érintő büntetés kapcsán.

Ahogy azt korábbi cikkünkben is írtuk, Berlusconi cégének 560 millió eurós kártérítést kell fizetni egy rivális médiacégnek.

A Milanért aggódók körében rögtön elterjedt, hogy ez a bírósági döntés negatív hatással lehet a klubra és a nyári erősítési tervekre is. Mivel Silvio Berlusconi nem tudott megjelenni tegnap Milanellóban, így Adriano Galliani nyilatkozott az ügy kapcsán.

„Szeretném kihasználni az alkalmat és elmondani, hogy a Lodo Mondadori ügynek semmi köze az AC Milanhoz, így semmilyen szinten sem befolyásolja a klub igazolási terveit. Szeretnék megnyugtatni mindenkit, a szurkolókat és a csapatot is.” – nyilatkozta az alelnök.

„A Milan tulajdonosa továbbra is Berlusconi marad, mindenki nyugodtan alhat.” – fejezte be Galliani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Köszönöm a Jó híreket Galliani mester!!!! Úgy legyen!!! Bízom benne, hogy ez nem csak olyan vakítás, mint az átigazolásokról szóló nyilatkozatok és nem a ” tudatlanság áldásos” kifejezés jegyében mondta! Az viszont pozitív, hogy azt mondta “A Milan tulajdonosa továbbra is Berlusconi marad” és nem azt, hogy fő részvényese!

  2. Ismerve Galliani nyilatkozatait, ez kb. annyit jelent. Hú srácok most aztán tényleg nagy sz@rban vagyunk, most már tényleg csak Witsel-t vagy Marchisio-t tudjuk leigazolni….. és hogy ki lesz az új elnök??? Egyelőre azt se tudom, hogy én megmaradok-e….. az ügy óta nem tudok aludni…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS