Beindult az élet Milanellóban, El Shaarawy izgatott

6

Ma reggel újra beindult az élet Milanellóban. Az AC Milan csapata elkezdi a felkészülést a következő szezonra, és egyre több szurkoló érkezik a helyszínre, hogy köszöntse a bajnokokat. A nyitónapon nem vesz részt a klub tulajdonosa, Silvio Berlusconi, aki az Afganisztánban ma elesett olasz katona, a 28 esztendősen elhunyt Roberto Marchini emléke iránti tiszteletből hagyja ki az eseményt.

A múlt héten a milánói fellebbviteli bíróság 560 millió euróra büntette a Fininvest céget, amely várhatóan érzékenyen érinti majd az AC Milant is. Az előzetes tervek szerint Berlusconi ma vázolta volna fel a klub jövőjét.

A rossz hírek ellenére mindenki felfokozott érdeklődéssel várja a kezdést, és különösen igaz ez Kevin-Prince Boatengre, Urby Emanuelsonra, Mark Van Bommelre, Taye Taiwóra, valamint Philippe Mexesre, akik számára ez lesz az első alkalom, hogy a piros-feketék hipermodern edzőkomplexumában kezdik meg a felkészülést a következő évre. A legizgatottabb azonban minden bizonnyal a szintén újoncnak számító 18 éves tehetség, Stephan El Shaarawy lehet, akitől nagyon sokat vár Adriano Galliani is.”Izgatott, de egyben kíváncsi is vagyok,” – nyilatkozta El Shaarawy a La Gazzetta dello Sportnak. ”Már alig bírom kivárni, hogy elkezdjük a felkészülést. Még nagyon sokat kell tanulnom. Tisztában vagyok vele, hogy sok vetélytársam lesz, és nem lesz könnyű bekerülni a csapatba. Azonban az én életfilozófiám az, hogy tiszteld a csapattársaidat, de ne félj.”

Az első edzés helyi idő szerint 17:30-kor veszi kezdetét.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. én is izgatott vagyok a srác miatt, hogy tényleg megérte-e ! Úgy gondolom nagyon jól tették a kopaszék ,hogy leigazolták és szerintem nagyon jó lesz !

  2. Szerintem kiegészítő embernek igazoltuk, de bőven lesz majd lehetősége bizonyítani. Mondjuk azt várom, hogy első évben 15-20 meccsen lépjen pályára, és a BL-ben is szerezzen egy kis rutint.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet