A Milan nem fizet 40 milliót Hamsikért

25

Az AC Milannál még mindig egy klasszis középpályást keresnek, és a sajtó szerint a legesélyesebb jelölt Marek Hamsik. A szlovák játékos a közelmúltban már megtette az első lépést, és egy nyilatkozatában elismerte, hogy jó döntés lenne a részéről a piros-feketékhez igazolni.

Az ügy azonban nem ilyen egyszerű, mert a Napolinál ragaszkodnak Hamsikhoz, és csak egy mindent elsöprő ajánlat esetén válnának meg tőle, de a Milan alelnöke szerint annyit nem fognak áldozni a 23 éves középpályás megszerzésére.

”Ha Aurelio De Laurentiis (a Napoli elnöke – a szerk.) 40 millió eurót kér a játékosért, akkor nincs esély arra, hogy Hamsik piros-feketébe öltözzön.,” – ismerte be Galliani a Sportmediasetnek.

25 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Klasszis lehet belőle a Milan-ban. A Napoliban húzó ember, és nem véletlenül ragaszkodik hozzá a vezetőség. Itt nem Hamsik-al van a gond és nem is a Milan-nal. De Laurentis egy idióta.
  25-30 millaért már rég elhozhattuk volna és nagyjából meg is lenne oldva a középpályánk…. mert Hamsik stabil ember… nem kényes, nem sérülékeny és nagyon jól bánik a labdával, nagyon jó csapat játékos.. jól lát a pályán ráadásul elég tapasztalattal rendelkezik az olasz fociban. Az hogy a Napoli ilyen jól végzett a Serie-A ban, az neki is köszönhető.
  Én még mindig állitom hogy az egyik legjobb döntés lenne, őt leigazolni… állítom jobban járnánk vele, mint Ganso-val.
  csak ez az ellenszenves De laurentis ne lenne…..

  • Teljesen egyetértek. Ha eladnák, az a Napolinak olyan csapás lenne, mint mikor mi elvesztettük Kakát! Egyértelmű, hogy jó választás lenne, hiszen ő a Napoli esze és vezéregyénisége. Szerintem inkább ebbe az üzletbe kellene belevonni Flaminit és a végén megállapodni 25-27 M €-ba + Flamini. Ígí lehet, hogy könnyebben megemésztené a dolgot az őrült De Laurentois. Szerintem ezek a nyilatkozatok mindkét fél részéről egy agresszív alkudozás részét képezik, de augusztusra a titokzatos Mr. X bejelentésének várható időpontjára akár meg is állapodhatnak. Ki tudja?!

 2. Még a Bresciaból kelett volna elhozni bagóért,sajnos nem ő az első játékos akit évek óta figyelnek és mégis más veszi meg előttünk. Hernanes is megérne egy misét vagy Pastore akit szintén figyeltünk és a végén Zamparini lecsapott rá.

 3. Nem kell mindent komolyan venni. A klubelnökök fel akarják tornázni az árát a játékosoknak (Zamparini, De Laurentis), ezért mondanak nagy összeget. Ha valaki kifizeti (ami azért van esély mert a hírek szerint pl: Pastore kellene a Chelsea-nek), akkor az jó nekik, mert vehetnek még pár jó játékost, de ha marad az is jó.

  Szerintem Hamsik és Pastore együtt hozható lenne 60 milla körül. Galliani is nemhiába cáfol meg minden lehetséges érkezőt. Már minden épkézláb (és kevésbé épkézláb) ötletet felvetettek, de eddig csak cáfolta az érkezését. Szerintem 2 középpályás érkezésére van még esély egy box to box és egy irányító jöhet.

 4. Meg hát azért is szabott ki ilyen árat, mert nemrégiben hosszabitották meg a szerződését ha jól tudom, ráadásul indulhatnak a BL-ben, ahol Hamsik-ra, Lavezzi-ra és Cavani-ra óriási szükségük lesz. Nélkülük esélytelenül indulnának…. ha pedig valamelyiküket el is adnák, akkor olyan áron, hogy tudják őket pótolni egy hasonló kaliberű játékossal….
  Ezért is ez a herce hurca … meg hát De Laurentis ugyanugy mint Zamparini, nem nagyon kedvelik Berlusconi-t. Ha a Milan nem lenne a kérők között, akkor már lehet alá is irták volna a szerződést alacsonyabb áron az Inter-el, Juve-val, Roma-val….
  Én csak annyit mondok hog kár hogy igy van….. Hamsik nagy erősités lenne …

 5. Sztem 1 honap mulva akár meg is lehetne venni Kakát (nem kell mevenni Hamsikot) nemkéne érte fizetni 40 milkát.
  Mondom miért :Kakát 2016-ig köti szerzödés, és a Real kér 40-érte,de senki nem akarja megvenni annyiért.De valosszinü hogy Augusztusra bármennyit ajánlanak érte a Real bele egyzne,de addig lehet hogy a többi nagy klub végezne az átigazolásokkal.De azt minden foci druker tudja hogy Kaká csak a Milannban meg a nemzeti.v tudd parádézni
  (brazilkodni)!Aki nézte avébét az látta hogy Kaká milyen nagyszerüen játszot.

 6. Minden csapat el van szállva. Figyeljetek már, nem azért de Neymart ahogy láttam eddig kb 10-20 millió euró, és most sokat mondtam. Gansóval ez a helyzet, 15 millió eurót adnak érte össze kéne tenni a Santos vezetőségének a kezét, mikor kapnak ilyen 20 éves suhancokért 30-40 millió eurót? Nevetséges. A Real madrid, Barcelona és a Manchester City felborította a piacot, teljesen! Nevetséges….
  Hamsikról annyit hogy felesleges lenne, 40 milláért? Csak röhögni tudok ezen.

 7. Hát ahogy most a brazilokat elnézem a Copa Americán, csak a mi Silvánk játszik jól. Gansót ahogy elnéztem kb. 5-10 milliót ér, szerintem Flaminival egyszinten van a játéktudásuk. Neymarért meg mennyiért is kérnek??? 30-40 milliót!!??? Na persze, ezek a tinédzser kölykök most annyira felkapott nevek, de megnézném, ha mondjuk Neymar Magyarországon játszana, vajon akkor is ennyi kérő lenne. Nem hiszem, azért, mert az nagyon sokmindent meghatároz, hogy milyen nemzetiségű vagy, sajnos :(. Ha Hamsikot eltudnánk hozni olyan 15-20 között elégedett lennék, ha meg még vki jönne ( Nasri, Schweini, vagy egy olyas valaki aki eddig még szóba sem került ,mert ezt is eltudom képzelni, hogy Gallianiék röhögnek a markukban a sok hülyén=rajtunk, de közben már nagyban levan zsírozva minden) annak is nagyon örülnék.

 8. Feljebb olvastam, hogy Flamini + 25 millió €, na persze……..nehogy már. Sehol nem ér ez a játékos 30-40 milliót. Ez vicc az egész.
  Néztem a Brazil válogatott meccsét. Neymar 15-20, Ganso 10-15 milla. És még közel nem mutattak annyit csak túlértékeltem őket.
  A nagy csapatok valóban felnyomták az árakat. Pl a M.Un is 19,3 milláért vett valami (számomra) ismeretlen 19 éves középső védőt, mert neki kellett. Bár Sir Alexnek van érzéke hozzá.

  • Kedves szurkoló társam! Én írtam azt a 25 M €+Flamini szöveget, de ne értsd félre. Nem azt írtam, hogy ennyit ér, hanem azt, hogy durván ennyiért lehetne megállapodni a Napolival, hiszen nem eladó a játékos, ami azt jelenti, hogy a reális piaci ár fölött lehetne megszerezni. Ha összehasonlítjuk számokban Gansoval és Pastoréval, akkor van némi külömbség. Ganso 2008-óta a Santosban játszott 45 meccset és szerzett 8 gólt (valljuk be, hogy 3 szezon alatt ez nem sok), a felnőtt válogatottban pedig 3 meccsn 0 gól, 18-20 M € alatt nem tudjuk megszerezni és lutri, hogy hány mérkőzésen tudna játszani. Pastore 2009-óta áll a palermo szolgálatában és 69 meccsen 14 gólt szerzett, a válogatottban 8 meccs 0 gól. Mára húzó emberré vált csapatánál, nem úgy, mint Ganso. Az ő árával kapcsolatban még cifrább számok merültek fel, ha jól emlékszem 50 M € (!!!!). Aztán itt van Hamsik! A Napoliban 2007-óta 123 meccs, 37 gól, a válogatottban 42 meccsen 8 gól. Az ötödik szezonját kezdi idén a seria Durván 30-35 M €-ért lehet megszerezni. A Napoli legfontosabb játékosa, nagyrészt neki köszönhetik a Bl indulást. Lehet gondolkodni! A nagy csapatok valóban felverték az árakat, de a Man City nem tudott még annyiért játékost eladni, mint amennyiért megvette. Ami meg a Liverpool meg a Chelsea között folyt Torres ügyében, az is egy olyan kabaré volt, amin 20-25 millát buktak a londoniak.

 9. Az a helyzet… h lassan minden általam remélt.. és nagy csapatban már bizonyító játékost elhappolnak előlünk….

  Nasri hétfőn elvileg City-s lesz…..
  Lamela meg Róma…. (évekre megoldhatta volna a gondunkat…mint El Shaarawy)
  Fabregas tudjuk….. lassan Barcás lesz….. pedig ő lenne nekünk isten király….
  Ganso megmutatta h nem éri meg az árát..
  Lass Diarra is kifelé evickél a realból..de nem hallottam h ajánlatot tettünk volna érte….
  Hamsik dárga….
  Pastore lassan Chelsea….
  Tevez lassan REal…
  Bale-re a Barca 50 millás ajánlatot akar tenni….

  Augusztusig várunk… és kb nem lesz olyan ember aki kitöltené a kp-n tátongó űrt…. ideje lenne beszállni az igazolásokért folytatott harcba

  • Nasri – na és, ha City? Tényleg ő kellett valaha is nekünk?
   Lamela – senki se látta. Nagy tehetség, de ilyet találtak Gallianiék Itáliában is. Meg is szerezték.
   Fabregas – nem tudjuk, hogy a Barcáé lesz-e. Reménykedünk mindannyian. Mi is, a barcások is.
   Ganso – még az ára se derült ki az elmúlt 1 évben, az, hogy megéri-e, pláne nem.
   Lass Diarra – hála ‘Istennek, hogy nem hallottál még az ajánlatunkról.
   Hamsik – valóban drága. És nagyon jó. Az edző szerint pl. a legjobb ő lenne.
   Pastore – teljes a bizonytalanság vele kapcsolatban. A Chelsea valóban komolyan gondolja, de a Roma is ott van, és még sokan mások is.
   Tevez – ha a Realba megy, nagyszerű. Nem kell szomorkodnunk, hogy az Interben milyen remek. Inkább Madridba igazoljon, mint Morattihoz.
   Bale – a Barcának nem lesz rá 50 milliója, ha Fabregas,meg Sanchez is az övék lesz. Ha meg Bale náluk köt ki, akkor Cesc lehet a miénk. Nem fog mindenki a Barcába menni.
   Sok-sok idő van még az átigazolási szezonból hátra. Felesleges túráztatni magad, hiszen nem a lapokat látod, csak az osztót.

 10. Ganso 20-25 misit ér meg, opcióval több részletben maximum. Hernanesért az én szivem is egy éve fáj már!!! De az ő gyengéje sztem ami Gansoé, nem túl mozgékony, a sebesség egyiküknek sem erőssége, a labdával oké amit tudnak.

  Hamsik 20-30 között ér, bár nem vagyok elragadtatva attól a gondolattól h egy szlovák játsszon nálunk… Bale..Hmm ő nem lenne rossz, de az angliai piac az egekbe szoritja az árát, így nem hiszek a kérdésben. Tevez sztem jó megoldás lenne, de nem a középpályára. Ő benne több potencia van mint robinhoban. Van der Vaart-ot tavaly elkellett vlna hozni a madridból, most dupla annyiért lehetne csak…

  Nincs sem mélységi, sem klasszikus irányitónk, treqartistánk a két csatár mögé. Boateng nálam nem felel meg ennek a követelménynek…