2022. december 03., szombat

Az Indesit a Milan legújabb szponzora

-

Az AC Milan a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következő szezontól az Indesit a piros-feketék prémium szintű szponzora lesz.

Az Indesit Európa egyik vezető elektronikai termékeket forgalmazó vállalata, és továbbra is jelentős szerepet szeretnének betölteni a labdarúgás világában. Az olasz cég a Milanon kívül az Arsenal csapatát is támogatja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mindig minden csapat beelőz minket az igazolások terén,mi meg csak szponzorokat keresünk meg neveket találgatunk és lassan itt az új szezon amire csapat kéne!!!Ha így folytatjuk jövőre csak 5-6hely lesz amiért harcolhatunk.Középpályásokat kell venni mert Ambrosinivel meg seedorfal nem sokra megyünk!

    • Egyrészt ne legyél ünneprontó, másrészt a szponzor kell ahhoz, hogy játékost vegyünk. Szokott olyan történni, hogy egy szponzor egy nagyobb névtől teszi függővé a támogatást, ez esetben sem kizárt. Harmadrészt pedig Emanuelson, Boateng, El Shaarawy a fiatalabb generációt képviseli, és szerintem Ganso vagy Hamsík közül legalább az egyik jönni fog (vagy legalább hasonló kaliber). A rutint pedig nem lehet csak úgy eltávolítani egy csapatból, mert az öngyilkosság.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS