Maldini is Hamsikot akarja

23

A Milan ikonja, Paolo Maldini szerint a Milannak Marek Hamsikra van szüksége. A legendás balhátvéd azt mondta, hogy “a Milannak le kell igazolnia Hamsikot”.

Maldini szólt arról is, hogy  szerinte a BL-győzelemhez nem elég egyedül Ibrahimovic. “Ő is ember, egyszer ő is elfáradhat” – mondta Paolo Maldini, aki arra utalt ezzel, hogy jó lenne, ha a klub a csatárposzton is erősítene. Ugyanakkor hozzátette: “Cassano jó formában van”

 

23 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • bocs de szerintem te hulyeseget beszelsz,tessek most is ott volt hogy pato le volt serulve ibra mindig szuksegtelenul kiallitotta magat es marad cassano es robinho de robinhonak nem naon ment 1 tamado meg kellene es adnak 25millat nasriert es 40et hamsikert es mar kezukben a BL kupa de a kopasz nem a ki 65milliot az a baj meg az 50is sajnalna

   • Ibra,Robinho,Pato.. mind bizonyítottak tavaly (15gól körül voltak mind).. +Cassano már jó erőnlétben, és egy Paloschi aki hihetetlen tehetség.. Ez 5 csatár 2 csatárposztra.. és akkor még Inzaghi.. Emlékezzünk a Real elleni duplájára.. 6klasszis csatár bőven elég szerintem..

   • Most jutt eszembe hogy nem rég hallotam a hirekben hogy a ti kis “Berlu papátok,,
    34 MILKÁT költött nőkre amiböl simán vissza vehetük vona Kakát vagy Inzaghi
    után majd legyen hasonlo csatár vagy stb.

  • Hamsik a napoli legjobbja volt,ö legalabb erösités lenne,aki nem így látja sokat nem ért a focihoz.Gansot istenititek állandóan,hát láttam venezula ellen szuper volt:)erröl ennyit.

 1. Paloschi mitől olyan nagy tehetség? Minden középcsapatban volt nála jobb, akkor mégsem lehet akkora szám. Én kicsit erősnek érzem azt, hogy kikiáltották őt Pippo utódjának. Gólokkal bizonyítson…

  • Remélem valóban lesz lehetősége bizonyítani mert arra én is kíváncsi leszek. Ennek ellenére 2 tipikus csatár helyre van összesen 6 játékosunk, ez tény. Csatárt csak akkor igazolunk ha Pippo elmegy majd jövőre, addig várni kell a csatár igazolással.

 2. Aki nem akarja Hamsíkot akkor kit akartok? Talán Gansot? Hamsík nagy erősítés lenne, remélem minél előbb leigazoljuk! Hamsík már évek óta kiemelkedő a Napoliban ideje nagyobb klubhoz mennie, hogy kiteljesedjen.

 3. Hamsik nagyon jó játékos. nem tudom mi bajotok van vele. A napolinak ő alkotja a gerincét. És a válogatottban is ugyan ilyen fontos szerepet tölt be. Akik értenek a focihoz, akik személyesen ismerik, vagy akik már látták élőben játszani, azok tudják mire képes Hamsik és tudják azt is, mire lenne képes ha a Milanban játszana, és hogy mennyire illene bele Allegri taktikájába.
  Amivel itt probléma van az nem HAMSIK, hanem a Napoli vezetősége, akik nem akarják hogy elmenjen, ezért megnehezitik rendesen az eligazolását. Nekem megérne 35-40 millát a leigazolása, hogy biztosabban tudjunk neki vágni a következő szezonnak.
  Számos szaktekintély jelentette már ki, hogy a Milannak Hamsikra van szüksége, és hogy a Milan-nak mindent meg kell tennie, hogy megszerezze őt. Biztos vagyok benne, hogy nem a semmire alapozzák a véleményüket, és hogy tudják mit beszélnek.

  • Hát mondjuk a válogatottban Hamsik szart se játszik, már bocs…..mint Messi….ugyan az, klubjában jó, de a válogatottban semmi 🙂
   és tudom miről beszélek….minden szlovák meccset megnézek…

   • Na látod. Ez itt a lényeg. Sok olyan tehetséges focista van minden ligában kisebb csapatokban, akikről sose fogjuk megtudni mit is tudnak valójában, éppen azért mert nincsenek körülvéve minőségi játékosokkal, és egyedül nem tudnak kibontakozni. Viszont amint bekerülnek egy nagy csapatba, meg tudják mutatni kik is valójában.
    Különben meg hát azért nem modnanám hogy olyan rossz lenne a válogatottban, hiszen nem vallottak szégyent a VB-n se. A Napoli pedig nem hiába ragaszkodik hozzá…..
    És nem hiába akarják a nagy nevek Hamsikot a Milanban látni. Érdemesnek találják rá. Legutóbb tegnap épp THIAGO SILVA dicsérte. Azt nyilatkozta, hogy tökéletesen bele illene Allegri taktikájába. És mivel Hamsik annyira bátor volt, hogy kimerte jelenteni, hogy kész elhagyni a napoli-t a Milan-ért, a Milan-nak is hasonló módon, több bátorságot kellene mutatnia vele szemben. Eddig még senkitől nem olvastam olyan nyilatkozatot, hogy hát nem rossz, de inkább más kellene… A milan játékosai, volt milan játékosok, edzők, szaktekintélyek mind mind sürgetnék hamsik leigazolását, kivéve Galliani-t és Allegri-t. Ők mindent tagadnak.

 4. Ha a Capitano igy latja akkor tenyleg igy lehet…vitatkozhatunk ,irkalhatunk itt de ok azok akik igazabol testkozelbol tudjak erzekelni, h mi es ki kell a csapatunkba!

 5. Az tény ,hogyha Allegri Hamsikot akarja akkor el kell hozni neki.
  Allegri nem rossz edző ,ezt már bebizonyította. Kíváncsi leszek milyen kerettel vágunk neki a köv. szezonnak. Azt viszont úgy gondolom ,hogy Gallianiék nem fognak 40 millát letenni Hamsikért max 25 esetleg 30-at. 2 érkezőt várok még a középpályára.

 6. 2011.05.23 – Hamsik Cassano csere? Raiola ügynök gőzerővel dolgozik a nápolyi Hamsik megszerzésén
  2011.05.26 – Hamsik jöhet, Ganso és Pastore sem érkezik,
  2011.05.28 – Berlusconi ígérete: Hamsik nem öltözik piros-feketébe
  2011.05.29 – KÖZÉPPÁLYA: Hamsik neve a lehetséges érkezők között
  2011.05.31 – Allegri: Hamsik kivételes játékossá válhat, de nem Ő van a listánk elején
  2011.06.03 – Galliani: se Hamsik, se Pastore – Hamsik? Nem vettük fel vele a kapcsolatot, és nem is fogjuk. Ha vele kapcsolatban kérdeznek, akkor csak annyit felelhetek, hogy nem fogjuk leigazolni.
  2011.06.04 – Zamparini: A Milan-nak nincs pénze Hamsik-ra
  2011.06.06 – Allegri: Hamsikról szó sem volt. Hamsik? Sosem merült fel a neve köztünk, ez is csak az újságok által kreált hír volt
  2011.06.19 – Ambrosini: Hamsik egy kiváló játékos, azonban nem hiszem, hogy a Napoli elengedi. De én nem aggódom a bal oldal miatt, ezen a poszton én is tudok játszani… 🙂
  2011.06.20 – Braida: Esetleges Cassano-Hamsik csere
  2011.06.21 – De Laurentiis: ”Hamsik értékesebb, mint Pato”
  2011.06.22 – Galliani: se Hamsik, se Vidal
  2011.06.24 – Allegri: Hogy Marek Hamsik lenne az álmom? Sosem merült fel a neve, mint lehetséges érkezőé
  2011.06.24 – Galliani: Hamsikot sem próbáltuk meg leigazolni, Fabregashoz hasonlóan az ő érkezésére sincs semmi esély
  2011.06.29 – Cesare Maldini Hamsikot favorizálja – Úgy gondolom, hogy Hamsikkal a soraiban a Milan újra sikeres lenne. Marek remek teljesítményt nyújtana a piros-feketéknél,Kétség sem férhet hozzá, hogy Hamsik nagyszerű játékos, és jól beleillene a Milanba. Ő egy igazi atléta alkat, aki sokat fut, és mindig veszélyesen érkezik a kapu elé. Fizikálisan elég erős, és középpályásként is gólerős
  2011.06.30 – Galliani: Hamsik? Az esély, hogy hozzánk igazoljon egyenlő a nullával, mert mi nem tudunk olyan magas ajánlatot tenni, amitől De Laurentis meggondolná magát, és eladná őt,
  2011.07.02 – Hamsik szerint jó választás lenne a Milan – Szakmailag nagy előrelépés lenne, így nem ígérhetek semmit a Napolinak. A Milan a világ egyik legsikeresebb klubja
  2011.07.03 – Komoly harcban vagyunk Hamsikért
  2011.07.03 – Napoli can live without AC Milan target Marek Hamsik
  2011.07.04 – Hamsik helyett Marchisio?
  2011.07.04 – Maldini is Hamsikot akarja – a Milannak le kell igazolnia Hamsikot
  2011.07.05 – Thiago Silva: Napoli’s Marek Hamsik would be perfect for AC Milan

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet