2022. december 03., szombat

Pato legendává válna a Milanban

-

Alexendre Pato ismét megerősítette, hogy nem áll szándékában elhagyni jelenlegi klubját. A játékos a néhány nap múlva kezdődő Copa Americára készül, de előtte még beszélt a Milanról, a jövőjéről, a csapattársakról, Allegriről és a következő szezonbeli célkitűzéseiről.

“A Milanhoz kerülésemmel egy igazi álmom vált valóra. Nem hagynám el a Milant egyetlen klubért sem, és ameddig csak lehetséges itt szeretnék maradni. Egészen addig akarok itt játszani, amíg meg nem unnak engem. Milánóban olyan játékosok mellett kezdtem el edzeni, mint Ronaldo és Maldini, akik példaképek a számomra. Amikor hallottam, hogy a Milan érdeklődik irántam, rögtön igent mondtam, mert nem akartam elszalasztani ezt a lehetőséget. Akkoriban még hét brazil volt a Milanban, így könnyű volt beilleszkedni. Része lettem a világ legsikeresebb csapatának, ahol a legjobb játékosok vannak.”

Klubcélok:

”Nem tagadom, különösen örültem annak, hogy megnyertük az előző bajnokságot, mert ez volt az, amire azóta vártam, hogy először felhúztam a Rossonerik mezét. Folytatni akarom a győzelmeket, mert a Scudetto nem más, mint a kezdete egy sor trófeának. Most várjuk az Olasz Szuperkupát, a bajnokságot valamint a Bajnokok Ligáját, és szeretném mindet megnyerni. Egy napon pályára szeretnék lépni a Klubvilágbajnokságon, és azért fogok dolgozni, hogy játszhassak az összes fontos mérkőzésen.”

Edző és csapattársak:

“Allegrivel mindannyian jól éreztük magunkat. Ő egy nagyszerű ember, és győzelemre született, amit bizonyít az is, hogy már az első Milánóban töltött évében megnyerte a Scudettót.”- mondta  főnökéről Pato. ”Nincs probléma Zlatannal, együtt játszunk, tudunk gólokat szerezni, és mindig a csapat rendelkezésére állunk. A célunk ugyanaz: nyerni. Az edzőnk dönti el, hogy mikor játszunk együtt, és én jól kijövök Ibrával.”

Személyes célok:

“Ezek a visszaesések a formámban a sérülések miatt voltak, de ez segített nekem megérteni, hogy a testemre különös gondot kell fordítanom, és megtanultam miként hozzam ki a legtöbbet magamból. Elmentem néhány szakértőhöz az Egyesült Államokba annak érdekében. hogy megpróbálják megtalálni a problémáim okát. Én még mindig fiatal vagyok és fejlődnöm kell. Azt akarom, hogy egy jelentős játékossá váljak a Milan történelmében, egy szimbólummá, egy legendává, aki egyike azoknak a nyertes játékosoknak, akik nagy emlékekkel és trófeákkal távoznak.”

(Köszönet Zoloka10 nevű fórumozónknak a fordításért.)

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • ja en is ettol felek hogy most van egy par jo csatarunk es Pato az egyik legjobb es elhagya a milant mert nyilatkozta o azt is 2-3 honapja hogy csak a barca keveert hagyja el a milant.lehet hogy Ibra kicsit dilis de azert o nemet mondott a Manchester Citynek is mikor majdnem ketszer annyi fizetest kapott volna.en remelem mindketten rossonera mezben maradnak minimum addig mig a bajnokok ligaja trofea a kezukben lesz. lehet hogy beletelik 2 evbe ha nem igazolnak egy jo iranyitot de most ha visszavasarolnak kakat akkor szerintem megnone az eselyunk a BL megnyeresere csak kakanak is bele kell lendulnie formajaba mert a VBn se sok vizet zavart.

 1. Jelen pillanatban koruk és tehetségük alapján Silva és Pato a két legfontosabb láncszeme a Milan csapatának.A mai futballban nem csak a jó játékosok igazolás nagyon meghatározó egy klub életében,hanem a fontos játékosok megtartása is.Reméljük mind Ő és Silva sokáig játszik még nálunk.Kívánom neki hogy jövőre fusson végre egy komoly sérülésektől mentes szezont!

 2. Nagyon kedvelem ezt a srácot! Szimpatikus, kedves és világklasszis focista! Abszolút kulcsember!!!!! Nagyon remélem, hogy még hosszú évekig nálunk játszhat!!!
  Kicsit féltem Ibratól…… engem sem győzött meg, amit mondott a viszonyukról. Ibra a határozott, a kemény, inkább az Ő akarata érvényesülhet kettőjük közül. Remélem Allegri jól átlát a szitán!!!!!

 3. Ne kezdjük már megint ez a Kaká historiát..istenem..
  Szerintetek ugy akarja végezni mint Kaká a Realban?ne hülyéskedjünk már..:D
  Biznunk kéne benne azt hiszem nincs indok rá amiért elmenne tőlünk!
  Amig a csapatnak és a játékosnak ugyan az a célja addig nincs az a pénz hogy elvigyék tőlünk!
  Berlusconi is tudja ezt jól hogy most elég szép pénzt szakitott hogy megnyertük a bajnokságot,kezdünk helyre állni anyagilag és ebben Pato-nak is köszönhetjük.Sokat volt sérült,de amikor egészséges volt oda-vissza sz***tta a csapatokat.(elnézést a csunya kifejezésért)
  Ibra meg sose lesz akkora kedvenc nálunk mint Pato….
  Remélem sokáig marad nálunk és egyénileg és csapattéren is elér mindent ezt kivánom neki:)
  Forza Milan

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS