2022. december 05., hétfő

Ganso olaszul tanul, a jövő hét kulcsfontosságú lehet

-

Egyelőre patthelyzet alakult ki Paulo Henrique Chagas de Lima, rövidebb nevén Ganso ügyében. A feleknek nem sikerült megállapodásra jutniuk, és jelenleg még tárgyalások sem folynak, de a Folha de S.Paulo értesülései szerint Ganso már az olaszországi életre készül.

A brazil újság arról számolt be, hogy a fiatal tehetség akkor sem tétlenkedett, amikor sérülése miatt csak a lelátóról nézhette társait, és két hónapja olaszul tanul.

A Milan már régóta figyelemmel kíséri Ganso teljesítményét, és jövő héten várhatóan eldől, hogy lehetőségük lesz-e leigazolni. Az olasz labdarúgó szövetség (FIGC) ugyanis várhatóan kedden dönt arról a javaslatról, mely szerint a klubok idén nyártól két unión kívüli játékost is leigazolhatnának, és egy kedvező ítélet megnyithatná az utat Gansónak Milánó felé.

A döntésig azonban a Milan vezetői nem tehetnek mást, mint várnak, és tovább figyelik Gansót.

”Ma este megnézem Gansót, de csak tv-n keresztül,” – nyilatkozta Adriano Galliani, aki Ariedo Braida társaságában fogja végigizgulni a Libertadores Kupa döntőjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a Kopaszék, csak a liga válaszára várnak, hogy lehet-e több NON-eu játékos a keretben. Ezek után szerintem Ganso árában már meg fognak tudni egyezni. Legfeljebb 10 évig fizetjük részletekben.:-)))))
    (Borielloért már kaptunk egy 10est.:-)))

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS