Astori a Cagliari játékosa

10

A szerda reggel napvilágot látott híreket megerősítve a Cagliarinál elismerték, hogy sikerült megszerezniük Davide Astori játékjogának másik felét is az AC Milantól. Az üzlet megkötésével a piros-feketék 4 millió euróval lettek gazdagabbak.

Astori a Milan utánpótlásközpontjában sajátította el a futball alapjait, de nem sikerült beverekednie magát a milánói csapatba, így 2008-ban a Cagliarihoz került, ahol mára már alapemberré nőtte ki magát.

A megállapodást még egyik fél honlapja sem erősítette meg, de már csak idő kérdése, hogy a szardíniai klub általános igazgatója, Francesco Marroccu véglegesítse a szerződést.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ezt most elszúrtuk szerintem. A Milan is akarta Astorit; nagyon nem örülök a hírnek. Ez viszont bonyolultabbá teheti a hátralévő két hónapot, mert most, hogy Astoriról lemaradtunk, ez azt is jelentheti, hogy középső védőt is kell igazolnunk. A Borrielloért kapott 10 millióból szerintem rámehetnénk bizonyos Sakhora.

  2. most így van 14 milla . Amúgy sajnálom , hogy nem nálunk folytatja a karrierjét, de engem egyszer sem győzőtt meg a teljesítménye !

  3. Ez elég elszomorító ,hogy 4milláért elengedtük Astorit.
    Most egy kicsit nem értem a vezetőséget, kíváncsi leszek, hogy milyen bizniszt akarnak cserébe Gallianiék a Cagliaritól!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet