Flamini maradna a Milanban

24

Mathieu Flamini eddigi legjobb szezonján van túl, mióta 2008-ban az Arsenaltól csatlakozott a piros-feketékhez, és továbbra is a Milan csapatában szeretné folytatni pályafutását.

”Maradni akarok, és szeretném megújítani a szerződésem a Milannal,” – nyilatkozta a 27 éves játékos.az Il Correire dello Sportnak.

”Nincs okunk a sietségre, és majd leülünk tárgyalni, ha eljött az ideje, de már most le szeretném szögezni, hogy még sokáig maradnék Milanellóban. A bajnoki cím megnyerése után, a célom a Bajnokok Ligája győzelem.”

Flamini szerződése 2012. nyarán jár le, így a jövő nyáron akár ingyen is távozhat Milánóból. A francia játékos iránt angol klubok érdeklődnek.24 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. “Mathieu Flamini eddigi legjobb szezonján van túl” .. ezt pár napja egy másik hírből se értettem és itt se értek… … ??? legjobb???

 2. nyert bajnokit.. antonini és bonera is nyert..

  nemsokat.. általában mindig néztem és flamini sohasem nyűgözött le..

  • Minden relatív. Attól, hogy ez volt a legjobb szezonja, még nem jelenti azt, hogy lenyűgözően játszott. Én sem szeretem, semmi extrát nem tesz hozzá a csapat játékához, de valóban nyert egy meccset nekünk, ami kellett ahhoz, hogy ne legyen szoros a vége. Ezenkívül volt még egy-két jó meccse. De ennyi. Tőlem mehetne is.

 3. ha 2013-ban jár le a szerződése akkor is max 2 év múlva mehet el ingyen jövőre még nem ! mert még jövőre csak a 2011/2012-es szezon lesz

 4. azért nem tud meggyőző lenni egy-két személynek mivel nem kap állandó játék lehetőséget, mivel még mindig Gattusot és Ambrosinit tartják előnybe amit nem értek :S

  • Azért 3 év alatt 88 meccsen már illett volna bizonyítani. Nálam még mindig előrébb van Ambrosini és Gattuso is.

 5. gattuso sokkal többet tehet és tesz mint ő… sokkal jobban tud védekezni, és normális passzai vannak.. flamini egy csőd.. nemtom mit keres még mindig nálunk

 6. Szerintem Flamini egészen jó játékos, de annyira azért nem jó, hogy állandó kezdő lehessen: kapura rugása elég gyenge, szervezői kézsége is hagy némi kívánni valót maga után! Viszont az igaz, hogy ez volt a legjobb Milanos éve, bár ettől még engem se nyűgözött le!!!
  Viszont van amiben jó: játékot ölni, védekezni elég jó, így kiegészítő embernek megfelelő, ráadásul lelkes a pályán!
  Ami a gond, hogy a tudásához képest nagy a fizetése: ha jól tudom évi 4 millió euró…

  • és az jó hogy tudja ölni a játékot? ezért tényleg maradhat.. sztem dobjuk meg még a fizuját egy két millával.. tiszta jó..

 7. Nem rossz focista.
  Maradjon ártani nem árthat….sőt.

  Én is inkább Antoninire és Bonerára vagyok kibukva………

 8. Lehel hozzászólása az amivel egyet értek…. tényleg nem egy nagy játékos Flami…. de cserének megfelel…… és még 30 alatti…. bár a fizuja nem gyenge :S…

  Az h Ambrot és Gattát hozzátok fel….. hát srácok….őszintén… velük el tudtok képzelni egy BL döntőt…egy M.U. vagy egy Barca ellen? nem tudják megfogni a támadásokat.. Szerintem ők ketten már csak a fiatalokat lelkesíteni maradtak… én is nagy játékosoknak tartom őket…Igazi ikonok……… jók voltak….fénykorukban….. :S

  Sorry mindenki…. de ezt sajna be kell látni :S ha trófeákra akarunk törni… egyes posztok fiatalításra szorulnak….

 9. Flamini szerintem nyugodtan visszamehetne a szülőhazájába futballozni, vagy pedig egy francia edzővel könnyen össze tudna dolgozni bárhol, mint ahogyan azt már megtette az Arsenalnál is. Nekem sem hiányzik, ahogyan Bonera sem, nem látok bennük fantáziát. Abból a hírből mi igaz, hogy a Fabregasért folyó üzletbe bevonhatnák Flaminit? Mintha ezt olvastam volna valahol…!

 10. Flaminiről, a Milan azért igazolta le mert Gattuso menni akart.A szezon végén Van Bommel, Seedorf és Ambrosini megy és Gattuso sem igazán akar maradni (Évekkel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy 34-évesen abba hadja a focit.,Bonera meg maradjon , mert az átalukulólfélben lévő Milannak jó egy évig még egy kétlábas védő, aki a védelem minden posztján bevethető.

  • A legstrapabíróbb játékos az egész csapatban. Minden tisztelet Gattusonak, de mostanában már csak a szája jár a meccseken, és nem a lába.
   Ahhoz, hogy az ellenfél támadójának elvegyük a játékkedvét, oda kell tenni egy-két kemény belépőt. Nincs mese.
   Eladni felelőtlenség.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet