Merkel: ”Jobb játékosként akarok visszatérni”

8

Az AC Milan saját nevelésű középpályása, Alexander Merkel a következő szezonban a Genoa csapatát fogja erősíteni, de álma, hogy egyszer meghatározó játékosa legyen a Milannak.

”Remélem, hogy sok játéklehetőséget kapok majd a Genoában, aminek hála még tovább fejlődhetek. Az álmom, hogy megerősödve térjek vissza a Milanhoz.”

Merkel összesen hat bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Milan színeiben, és első gólját a Bari elleni Olasz Kupa találkozón szerezte.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Egyetértve “pato 120” véleményével nekem szimpatikus Merkel hozzáállása, hogy majd szeretne a MILAN meghatározó játékosa lenni, főleg azért, mert kevés Pelé tűnik fel mostanában, és elég Krkics esetét figyelni, maradt a “nagycsapat” körül, ami szerintem nem jött be.
    Remélem egy év múlva nagyon jó saját játékossal erősödünk.

  2. Igazából bíztató volt a játéka, de nagyon sok hibával játszott. A Genoában rendszeres játéklehetőség kell neki, hogy egy szintet továbbléphessen. Nem tudom, hogy jó döntés volt-e ez a csapat, mert a Novarában biztosan kezdő lett volna, de majd meglátjuk. Ha sikerül rendszeresen pályára lépnie kezdőként, és elintézi a riválisokat, akkor már megérte. 🙂

  3. szerintem így h a Genoa a felét birtokolja…. így fogja játszatni mint atom…..mert ha tudja h jövőre vissza jön hozzánk… nem is erőltetik…. és amúgy is… ott szerintem tuti kezdő… és vagy sokat fejlődik és felér Milan szintre… vagy marad ahol van.. és akkor inkább elpasszoljuk a másik 50%ot is a Genoának…