Újabb négy tehetséget adna kölcsön a Milan

5

A Milannál készek tapasztalatszerzés céljából néhány saját nevelésű játékost olasz, valamint külföldi kluboknak kölcsönadni, és így idén nyáron várhatóan újabb négy fiatal tehetség hagyja el nevelőegyesületét.

Az első a sorban a Primavera csapat egykori kapitánya, Simone Romagnoli, akinek előző szezonja remekül sikerült a Foggia csapatában. A védő iránt a Serie B-ben szereplő Reggina érdeklődik. Egy másik sokra hivatott hátvéd, Michelangelo Albertazzi is elhagyni készül Milánót. A játékost szívesen látná soraiban az olasz élvonaltól most búcsúzó Bari.

Az már korábban eldőlt, hogy Alexander Merkel a Genoa csapatában folytatja, de követhei példáját Rodney Strasser is, akit a Novara sportigazgatója, Mauro Pederzoli szeretne megszerezni.Az is biztos vehető, hogy a Milan egyik legígéretesebb csatára, Giacomo Beretta a következő szezonban szintén a Genoa színeiért fog küzdeni, míg Simone Verdi a portugál  S.C. Olhanense csapatához kerülhet.

A fiatal játékosokat a Milan várhatóan csak kölcsönadja, kivéve Merkelt és Berettát, akiknek  játékjoga közös tulajdonba került.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Mindenki mehet, de csak Kölcsönbe!!!! (kivéve a már 50 %-ban birtokolt Berettat és Merkelt) 1 évre menjenek csak, ebből a négyesből 2 játékosra a közeljövőben igazán számítanék : Verdi akit nagyon tehetségesnek tartok és az egyik nagy kedvencem a másik , pedig Albertazzi!! mondjuk Strassert nem is kéne kölcsön adni idén is jól szált be!

 2. merkel is kölcsönbe van, vagy úgy adtuk el h fele srác a miénk, de a genovába van?
  egyébként jó dolog a kölcsönadás, jó ha (főleg) gyengébb klubokba játszanak, nem feltétlenül minden héten, de kapjanak szerepeket, mert nálunk sehogyse játszanának max a kupa meccsek első két fordulójába..

 3. Mi értelme annak, hogy 50%-át veszik meg egy játékosnak??????!!!!!! Ennyi erővel 1 lábbal meg 1 kézzel játsszon!!!!!

  • csak így lehet meggyőződni arról h igen éles helyzetben mik a reakcióik…
   puding próbája az evés!

 4. Jó dolog h ott kapnak egy kis szerepet…. de azért ennyi játékost kölcsön adni….. Merkel és Beretta 50%át sem adtam volna el….. mi van ha jó szezont fut? vissza vesszük 20 milláért? no mind1….. IGAZOLJUNK IS MÁR VALAKIT NE CSAK EL/KÖLCSÖN ADJUNK!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet