Ibra is támogatja a budapesti MJC-tábort!

5

Az elmúlt évek növekvő népszerűségére és sikerére alapozva az AC Milan idén júliusban, immár hetedik alkalommal rendezi meg Budapesten világhírű focitáborát, a Milan Junior Campet. Az olasz klub július 4. és 8. között zajló hivatalos ifjúsági labdarúgó táborának a gyönyörűen felújított Angyalföldi Sport- és Szabadidő Központ ad otthont – írj a Samsungsport.hu.

A foglalkozásokon résztvevő 6 és 16 év közötti fiatalok, fiúk és lányok egyaránt jelentkezhetnek, a piros-feketék utánpótlás-képzési programjának keretében, világszínvonalú technikai és taktikai képzésben részesülhetnek. Az edzéseket az AC Milan olasz utánpótlás edzői tartják. Az idei budapesti sporttábor Zlatan Ibrahimovicnak, a klub svéd származású csatárának külön támogatását is élvezi.

– Nagyon örülök, hogy egy olyan világhírű egyesület, mint az AC Milan, fontosnak tartja, hogy évről-évre egy ilyen kiemelkedő és izgalmas eseményt szervezzen Magyarországon – nyilatkozta Ibra.– Szeretnék sok szerencsét kívánni a budapesti Milan Junior Camp összes ifjú játékosának és emlékeztetni szeretném őket arra, hogy egy héten keresztül lehetőségük lesz az AC Milan különleges szakmai módszerei szerint edzeni: fejleszteni futballtudásukat, fokozni erőnlétüket, gyarapítani a labdarúgással összefüggő ismereteiket, rendkívül érdekes és rokonszenves, de egyben komoly és szervezett tanulási keretek között, fizikai és pszichikai értelemben egyaránt. Mindig is hittem a tehetségkutatás ilyen formáinak fontosságában, biztos vagyok benne, hogy a kiugró tehetséget mutató fiatalokat az AC Milan edzői Budapesten is kiválasztják majd, és segíteni fogják őket pályafutásuk elindításában. Ez egy nagyszerű lehetőség a résztvevő ifjú labdarúgók számára, hiszen magukra húzva a Milan mezét ilyen módon is csatlakozhatnak a rossonerik nagy családjához – mondta az AC Milan csatára.

A korábbi alkalmakhoz hasonlóan a tábor végén az olasz edzők által kiválasztott két fiatal tehetség Milánóban is megcsillogtathatja tudását, találkozhat az AC Milan első csapatának sztárjátékosaival, valamint megnézhet egy bajnoki rangadót a San Siro Stadionban.

Az idei Milan Junior Campen az elmúlt évek hagyományaihoz hűen, idén is részt vesz az AC Milan Szurkolói Egyesület. A részletekről folyamatosan tájékoztatunk a Fórum megfelelő topikjában, illetvea Facebookon.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Jól beszélt Ibra! Tök cuki azon a képen a gyerekeivel :D. Remélem nem sokára újra rendes meccs is lesz a Puskás stadionban!:)

  2. Remélem felfedeznek egy ifjú Maldinit, T.Silvát, Pirlot, Seedorfot, Kakat vagy éppen egy új Inzaghit. 😀

  3. Egy nagyon nagy lájk Ibrának, és én remélem, hogy marad nálunk! AMióta felröppent a hír Drogbáról, atttól félek, ő meg elmegy…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet