Mi lesz veled, Sokratis?

5

Amióta május végén kiderült, hogy a Milan és a Genoa vezetőinek egyezsége értelmében a bajnokcsapat átengedte  Sokratis Papastatopulost Preziosi elnök csapatának kérdéses, hogy a játékos elfogadja-e a megállapodást. A dolgok jelenlegi állása szerint a görög védő nem költözik Genovába, de nem is marad a Milan keretében.


A májusi egyezség szerint Kevin Prince Boateng 7 millió euróért végleg a Milanhoz került, akárcsak  Alberto Paloschi, Marco Amelia, Nnamdi Oduamadi és Gianmarco Zigoni, míg Sokratis a Genoáé lett.

A görög védő azonnal jelezte: nem szeretne a Genoához kerülni. Ebben az időszakban a német lapok arról számoltak be, hogy Sokratis után élénken érdeklődik a Hamburg csapata. Akkor Nikolaos Klitsidis, a játékos ügynöke arról beszélt, hogy korábban a szentpétervári Zenit labdarúgócsapata konkrét ajánlattal is előállt, de a játékost nem érdekli az orosz klub, a hamburgi viszont vonzónak tűnik számára.Tulajdonképpen azóta sem lehet pontosan tudni arról, hogy mi is lesz a fiatal védővel.  Tegnap újra megszólalt a játékos ügynöke, s bár szándéka szerint tiszta vizet gondolt önteni a pohárba, a kép továbbra sem tisztább a játékos jövőjével kapcsolatban: “Meg tudom erősíteni, hogy ügyfelem iránt komoly klubok érdeklődnek. A Lyon és Bréma is, de először természetesen a Milannal kell beszélnünk. Leülünk a Genoával is, de szerintem nem lesz probléma. Most a legfontosabb, hogy a Milannal tisztázzuk a helyzetet” – mondta a játékos ügynöke.

Nagyjából ezt erősítette meg a Genoa sportigazgatója is tegnap. Stefano Capozucca elmondta, hogy tud a Lazio érdeklődéséről, de a Milan és a Genoa vezetőinek más a terve a játékossal: “ott voltam, amikor a két elnök beszélgetett a játékosról, nem beszéltek ilyen forgatókönyvről. Lyon? Lehet, ez már elképzelhető, majd meglátjuk, hogy alakulnak a tárgyalások.”

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ha sikeres lesz egy top csapatban akkor ugyan úgy fogjuk szidni a vezetőséget mint Gourcuff esetében! 😀

    udvariságból azért sok sikert neki… 🙂

  2. Sajnálom, hogy nem tudta megmutatni magát hosszabb távon. Természetesen Nestaval, T.Silvaval és Yepessel nehéz felvenni a versenyt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet