Gattuso nemet mondott a Mahacskalának

8

Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala Gennaro Gattusót, a Milan középpályását is szerette volna megszerezni a nyáron, de a 33 éves világbajnok futballista visszautasította az ajánlatot.

„Sokat gondolkodtam az Anzsi ajánlatán. Jelentős ajánlat volt, de végül is úgy hiszem, hogy jobb, ha itthon maradok a családommal. Tizenkét évet töltöttem a Milannál, ez az otthonom” – mondta Gattuso a Gazetta dello Sport napilapnak.

A Mahacskala keretéhez tartozik a világbajnok Roby Carlos és sajtóhírek szerint, a magyar válogatott Dzsudzsák Balázs is. Roberto Carloson kívül még három brazil erősíti a csapatot, köztük a 26 esztendős csatár, Diego Tardelli, aki korábban a Real Betisben és Dzsudzsák csapatában, a PSV-ben is futballozott, még a magyar szélső érkezése előtt. Az ismertebb játékosok közé tartozik a marokkói válogatott Mbrak Boussoufa is, aki korábban Juhász Roland csapattársa volt az Anderlechtnél.

Mahacskala 462 ezres város Oroszországban, az úgynevezett Dagesztáni Köztársaság fővárosa a Kaszpi-tenger partján. A város élvonalbeli labdarúgócsapatát, az Anzsi Mahacskalát 1991-ben alapították.A csapat vezetőedzője a 65 éves Gadzsi Gadzsijev, tulajdonosa pedig egy befektetésekkel foglalkozó dúsgazdag orosz közgazdász, Szulejman Kerimov, akit a Forbes magazin listáján a világ 136. leggazdagabb emberének tartanak számon, vagyonát 5.5 milliárd dollárra becsülik.


8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Örülök ,hogy Gatta marad még 1 évre hiába nem fiatal már , de mégis ő és Pippo a legmotiváltabbak , akik képesek feltüzelni a csapatot!
  Gatta meg a következő szezonban mindkét Juve elleni derbit eldönti a javunkra!
  FORZA MILAN!!!

 2. Adjuk el nekik Ambrot meg Oddot valami zsíros összegért….. Gatta legalább lelkesíti a csapatot…. bár szerintem a játékával már régóta nem repíti előre a játékunkat….. sőt…..

 3. Úgy néz ki, hogy nem mindenki zsoldos, ahogy a mi Balázsunk, ha igaz a hír, és az Anzsihoz szerződik.

 4. Örülök, hogy a szíve itt tartja! Furcsa lenne a Milan Gattuso nélkül.
  Balázsról meg annyit, hogy én nem akarom minősíteni, mert lehet, hogy a PSV kapott egy olyan ajánlatot érte, amire nem mondhattak nemet, lehet, hogy ő döntött így, de mindenesetre az biztos, hogy profi karrierje itt megtörött.

 5. Jó hogy marad még egy évet,legalább lesz aki tüzelje majd az új igazolásokat!!példakép lehet majd a győzniakarása.

 6. Hála a jó Istennek! Lehet, hogy nem a ő a karosszéria, vagy a váltó, de ő a motor a Milan robogó autójában, és nélküle nem Milan a Milan. Egyébként igen, elfogult vagyok, mert ő a kedvenc játékosom, de hiszem, hogy még nagyon sokat segít a csapatnak!

 7. Gattuso nekem egy példakép marad. Csinálhat bármit most, az akkor sem felejteti hogy miket csinált anno. Neki nem volt elveszett labda, számára minden meccsen csak a győzelem volt elfogadható.
  DE!
  Akárhogyis szeretem elkell ismerni, hogy már nem az aki volt. Már nincs olyan állapotban, hogy feltudja venni a versenyt a többiekkel. A szerződése jövőre lejár, és ha pénzt akarunk látni akkor kénytelenek leszünk megválni tőle,de ha Galliani aztmondja, hogy van pénz és maradhat akkor annak örülök 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet