Ibrahimovic: ”További három év a Milanban”

18

Az El Mondo Deportivo nemrég arról számolt be, hogy Jose Mourinho szeretné a Real Madridhoz csábítani a Milan svéd csatárát, Zlatan Ibrahimovic-ot, aki azonban maradni szeretne Milánóban.

Az El Mundo Deportivo internetes portálja szerint egymásra találhat José Mourinho és Zlatan Ibrahimovic, hogy együttesen álljanak bosszút a Barcelonán és Guardiolán. Tavaly amikor kiderült, Guardiola nem tart igényt Ibrahimovic szolgálataira, mivel nem tudott beilleszkedni a csapatszerkezetbe, a klubnak egyetlen kikötése volt, a Realhoz nem mehet. Így amikor az AC Milan bejelentkezett a Barcelonánál örömmel ültek le tárgyalni velük, és az utolsó pillanatokban meg is egyeztek egy olyan megoldásban, egy évre Ibra a milánóiakhoz kerül, s ha szeretnék 24 millió euroért megvásárolhatják, azaz opciós vételi jogot kaptak rá.

Annak ellenére, hogy az első éve nagyon jól sikerült a svéd játékosnak, aki 21 gólig jutott a most zárult szezonban, nem teljesen elégedettek vele Olaszországban sem. Egyrészt azért, mert például a bajnokság véghajrájában öt meccset is ki kellett hagynia két durva kiállítása miatt, másrészt pedig nem volt felhőtlen a viszonya Massimiliano Allegri sem. 

A spanyol lap szerint a Milan viszont akkor is nagyon jó üzletet csinálhat, ha a játékos Madridba igazol. A sportnapilap szerint a “rossonerok” kifizetik a 24 milliót a Barcának, majd ugyanazzal a lendülettel tovább is adják őt a Realnak minimum 40 millióért.”Ez egyáltalán nem igaz. Még további három évig a Milanban akarok maradni, mert jól érzem magam itt.”

Az újságírók megkérdezték a svéd játékost a legújabb bundabotrányról is, amely az olasz élvonal mellett a Serie B-t, és a Lega Pro bajnokságot is érinti.

”Olvastam az újságokban. Ez történt akkor is, amikor a Juventusban játszottam, de nem akarok erről beszélni. Remélem, hogy semmi sem igaz a vádakból.”

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez egy jó hír,ugyanis ilyen minőségű csatárt ennyiért nem lehet venni,de persze csak akkor ha nem fogja bontani a közösséget!Az én véleményem az az,hogy ismerve az átigazolási politikánk,mindenki megnyugodhat: versenyképes csapatunk lesz jövőre a BL-ben is,ami annyit jelent,hogy min: 2 minőségi középpályás fog érkezni!Hisz Berlu papa után Galliani is bizonyította,hogy milyen nagy üzletember!

 2. Emberileg nem a kedvencem a srác… és mikor nem nálunk játszott szinte gyűlölet határát súrolta….. de ami igaz ….az igaz….. az egyik legjobb a posztján még ma is!…. és az ő gólérzékenysége még nagyon jól jöhet ….főleg egy BL döntőn 😀 szaal Forza Milan! és sok sok Ibrakadabra…. :D:D:D

 3. Ibrát tovább fogjuk passzolni, de bizonyosan nem most. Most őrültség lenne, mert amennyiben megvesszük 24 millióért, majd eladjuk akár a duplájáért, akkor örülhetünk, hogy kerestünk egy rakás pénzt, de megint ott állnánk, hogy nincs egy klasszikus dúvad erőcsatárunk. Ibrahimovicért 24 milliót kérni a Barcelona részéről egyszerűen nevetséges húzás volt, még most sem nagyon értem, hogy sikerült ezt realizálnia Gallianinak meg Raiolának… Oké, nem illett a katalán csapatszerkezetbe (szerintem meg Guardiolának nem tetszett Ibra) – mondják arrafelé. De bárhogyan is nézzük, a Barcelona anno kb. 80 milliónyi eurot fizetett (43 M + Eto’o; a kameruni szerintem 2 éve ért legalább 37 M eurot…) az Internek, majd nekünk odaadja 24-ért. Nem tudom, hány évre igazolta anno a Barca Ibrát, de mondjuk 4-re. Ez 40 millió euro fizetést jelentett volna Zlatannak. A Barcelona az első évében kipengetett Ibrára 80 M eurot meg legalább 10 M eurot a fizetésére. Ezt követően mi átvettük a fizetését. A képlet így úgy néz ki, hogy a Barcelona a teljes kontraktust tekintve 80+40, azaz 120 M eurot kellett volna hogy szánjon a svédre, ebből pedig lett 90 M, melyből – amennyiben megvesszük Ibrát – le fog jönni 24 M. Ez tehát azt jelenti, hogy 120 helyett a Barcelona “CSAK” 66 millió euros bukást könyvelhetett el… És manapság mit olvasni? Hogy a katalánok 50 millió euronál többet nem költenek igazolásokra…
  Örülök, hogy Ibra jól érzi magát nálunk, ő is megérdemelne már egy BL-címet, mert van akkora zseni, hogy ne csak a bajnoki címeket gyűjtögesse zsákszámra. Én még 2 évig megtartanám, majd utána adnám el. Ennyi idő alatt bizonyítania kell, hogy a BL-ben a legnagyobb meccseken is húzóember tud lenni, nem pedig csak a “kicsik” ellen.

 4. Azzal vitatkoznék, hogy 2 durva szabálytalanság!!!
  Az első egy gyomros volt, azt aláírom, de a második az egy szimpla b…meg volt, amiért kapásból pirosat kapott! Ezt én nem nevezném durva szabálytalanságnak abszolút!
  Örülök hogy marad, hatalmas segítség a klubnak!!!

 5. Hát én nem vagyok elájulva Ibra játékáért..tény hogy nem 1x kihuzott minket a kulábol de remélem City vagy a Real bejelntkezik érte hogy megvehessünk 1 támadot helyette.
  Honann tudja hogy ő 3évig itt marad?elég sokszor hazudtolta meg önmagát a klub”hűségröl”és az ien nyilatkozatokbol..kutyábol nemlesz szalonna..:)
  Kiváncsian várom hogy milesz a sorsa…Real üzelettel jol is járnánk mondjuk egy Benzema Ibra csere és 1 kis lové mellé:) kicsit nagy a fantáziám de elég jól járnánk 1 ien cserével:)

  • Jó oké, mondjuk azt, hogy elcseréljük Ibrára, de mi arra a garancia, hogy benzema jól fog játszani, mert az is benne van a pakliba, hogy megint kapunk egy Huntelaar-féle pályát befutó csatárt. Inkább örüljünk annak, hogy van egy klasszis csatárunk, aki képes egy szezonban 20 gól felett teljesíteni. Nem kell ott elől összekavarni a dolgokat, ígyis örülhetünk, hogy gyorsan összeszoktak a cstáraink, mert az elmúlt évben itt szinte 100%-os cserélődés történt.(kivéve Pippo meg pato)

 6. Az lehet,h nem rossz játékos Benzema és mondjuk fiatalabb is,mint Ibra de mi a garancia arra,h be tudna illeszkedni a csapatba illetve tudna-e alkalmazkodni az olasz focihoz,mikor a spanyolhoz is nagyon nehezen ment neki?!Ez az ami nem mindegy!!

 7. Ibra-nak egy szavát sem szabad elhinni, őt csak a kupák és a fizetése érdekli!
  Még 1 évig maradjon esetleg és adjuk el, sok pénzt kapnánk érte. Ha idén netán valaki ajánlana 50 milliót érte akkor el kell adni, és venni helyette egy másik csatárt.

 8. ha a fizetés érdekelné akk nem jött volna ide hanem ment volna a citybe egy zsák pénzér gondolkodjál már…. itt sztem a felét nem kapja mint amit a citybe kapott volna, szal ennyit hogy a pénzt akarja…! Kupák érdeklik…. hát most komolyan gondoljál már bele szted ez kit nem érdekel? Drága nyálas fiúkát(cR) aki elment milliókért a margitba… persze biztos nem a pénz érdekli biztos nem! Meg msot kit akartok venni helyette egy csodás balotellit aki még ibránál is 1000x hülyébb és még focizni se tud mert olyan kétballábas hogy a saját lábába megbotlik….meg azt hiszitek vele bl-t lehet nyerni…. hát akkor jó nagy a fantáziátok 😀 meg a benzema aki 2 méterekről belövi a labdákat mert odaadja neki milliméter pontosan a labdákat az özil meg a ronaldo …..nah persze, vagy a dzekot akit még hallottam aki semmit nem ér (no comment)
  Szóval nem értem hogy mi ez a nagy felhajtás a jó csatár sorunkat nem kell megbontani felesleges. Végre a védelemmel is jól állunk, kapus poszt is jó, csatár sor is…. a középpályára kell egy bale,robben essien hármasból legalább kettő és kész …ENNYI 😀

 9. hát garancia az nincs h befog-e vállni Benzema de ez csak 1példa volt.
  Lényeg hogy amit nyerünk rajta pénzt(ha eladjuk valojában)akkor azt 1 fiatal gól erős csatárba kell belefeccölni.ennyi az egész.

 10. ha kopaszék még is elakarják adni valamikor akkor kérjünk mi is olyan árakat amiket pl a Porto meg még sok más klub is kér, mert felháborító, hogy egy most jó szezont futó támadóért egyből 50 millió felett kezdődik az értéke :S :S ( Hulk….. ) akkor mi meg Ibráért 80 vagy 100 millát elvégre jól cseng a neve akár hogy is nézzük !!!! 😀

 11. Milan viszont akkor is nagyon jó üzletet csinálhat, ha a játékos Madridba igazol. A sportnapilap szerint a “rossonerok” kifizetik a 24 milliót a Barcának, majd ugyanazzal a lendülettel tovább is adják őt a Realnak minimum 40 millióért, így lesz pénzük arra, hogy az ex interes Mario Balotellit leigazolják, akinek szintén kifelé áll a rúdja Manchesterből.

  Itt meg ezt irják…nem értem már ezt az egészet…

 12. én nagyon örültem akkor is amikor kölcsönbe érkezett, és most is örülök, hogy marad. 3 Ibrához hasonló csatár futkározik most a top ligákban. Ibra, Drogba és Hulk. Ők totálisan más tipusuak, mint a többiek és nekünk ilyen csatárra volt szükségünk hogy bajnokok lehessünk, és továbbra is szükségünk lesz rá. Az olasz liga más. Itt az nyer akinek van egy Ibrája. Drogbára már nem cserélném el… már ő is a végét járja… ha jönne hulk akkor rendben van a csere… de más szóba se jöhetne. Benzema, Balotelli, Dzeko…. ezek csak maradjanak ahol vannak.
  Én Ibrát megtartanám még addig a három évig. Senki ne felejtse el, hogy Inzaghi is már csak egy évig a csapat tagja. El adjuk Ibrát, megint visszakerülünk oda, hogy nem lesz egy normális csatárunk, aki gólt tud rúgni az olasz ligában.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet