Bonera ma 30 éves

19

Ma ünnepli 30. születésnapját az AC Milan olasz védője, Daniele Bonera. 

Isten éltesse sokáig!

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Egy kis kimutatás Boneráról.
  Ebben a szezonban 20 meccsen kapott szerepet, 16 bajnokin, 3 BL- és 1 kupameccsen.
  A 16 bajnoki meccsből 13-at játszott végig, 2-szer lecserélték (a Juve elleni otthoni meccs 35. percében, illetve a Lazio elleni szintén otthoni meccsünk félidejében), 1-szer (a Chievo ellen a 61. percben) pedig becserélték. A bajnokikon 3 sárga lapot gyűjtött, és a megszerezhető 48 pontból a csapat 27 pontot szerzett (7 győzelem, 6 döntetlen, 3 vereség). 14 gólt kaptunk vele (ebből 1-nél, a Juve második góljánál már nem volt a pályán).
  A Bajnokok Ligájában a csoportkörben 3 meccsen 1 győzelem (Auxerre: 2:0) és két vereség (a Real Madrid ellen idegenben 2:0 és az Ajax ellen a San Siroban 0:2) volt a mérlegünk vele.
  1 kupameccsen szerepelt idén, a Palermo elleni visszavágón, amelyen 2:1-re kaptunk ki (beállását követően lőtte a két gólt a Palermo).
  Összesítve tehát: 20 meccsen 8 győzelem, 6 döntetlen, 6 vereség, 20 kapott gól, összesen 4 sárga lap, 2-2 be-, illetve lecserélés.

 2. Még egy utolsó tőrdöfés. Ebben az idényben 8 vesztes mecsünk (Real, Ajax, Spurs, Juve, Roma, Cesena, 2X Palermo) volt, Bonera 6-szor játszott… 😀

 3. Ez nem ide kapcsolódik de egyes oldalak írják hogy a barca elakarja adni bojan-t sztem őt meglehetne venni hamár ganso nem jön mert jól cselez gyors és a kapura is veszélyes ha odakerül.

 4. Mennnnyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
  Nem is tudtam hogy már 30 éves, legalább kinéz 29-nek 😀
  Bojanra kb. annyi esélyünk van mint Fabregasra szerintem, bár Bojannak még örülnék is!!! 🙂

 5. Nem ide kapcsolódó hír: Didac Vilat kölcsön akarjuk adni az Espanyolnak, ahonnan megvettük 4 vaskos millióért (írja az nb1.hu)
  Ha kinövi magát a spanyoloknál akár még akármi is lehet belőle 🙂

 6. NLBb! Ezt nem értem… A bajnokságban 24 győzelmünk volt, 10 döntetlenünk, ez 34 veretlen meccs… Volt még 5 BL-meccsünk, amelyen nem kaptunk ki, és ott volt még a kupa is…

 7. a cikk-ben ez áll:

  Ma ünnepli 30. születésnapját az AC Milan olasz védője, Daniele Bonera.

  Tehát itt nem arról van szó,hogy milyen focista……………..

  Isten éltesse!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet