Oddo távozóban

15

Massimo Oddo feltehetőleg ismét távozik a Milantól.

Angol lapok tudni vélik, hogy Adriano Galliani Londonba repült tárgyalni a jobb hátvéd átigazolásáról. Flavio Briatore, a QPR tulajdonosa bent szeretné tartani frissen feljutott csapatát az első osztályban, véleménye szerint ehhez elengedhetetlenek a tapasztalt játékosok. Minden bizonnyal Oddo sem lesz a klubváltás ellenére, hiszen Massimiliano Allegri, a Milan edzője a következő szezonban sem számol a világbajnok védő szolgálataival.

(köszönet Patyának)

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • mi az a “chiao”? 😀
   ha köszönés, akkor “ciao” a helyes 😉
   amúgy én sem bánom a távozását.
   szerintem kevesen vannak, akik marasztalnák.

 1. na oda jo is lesz.még vihet megával 1-2 védöt nyugodtan.itt ugy sem játszanak vagy csak éppen hogy.

 2. sok sikert Massimo 🙂
  nálunk valahogy nem jött össze neki…de azért nem olyan rossz focista ő
  de ha lett volna esze(és ha tényleg akar,akart még kezdő lenni) akkor már két -3 évvel ezelőtt távozik…

 3. Arrivederchi Oddo!!! Remélem elhagyja a klubbot és valami fiatallal pótolnánk teszem azt a primaverából…

 4. Azért 2007 tavaszán nagy lökést adott a csapatnak, ezt nem fogom soha elfelejteni, ő is kellett a bl győzelemhez. Remélem Angliában még felvirágzik egy-két idényre. Köszönet mindenért Massimo!

 5. Oddo egy remek védő volt, erősítést jelentett, amikor megszereztük pár éve. De rá is igaz az, hogy eljárt felette az idő – legalábbis Milánóban. Olyan játékosok kellenek a padra, mint amilyen Yepes vagy Urby, akiktől nem megy fel a vérnyomásom, ha beállnak. Abate jelenleg az első számú jobb oldali védőnk, és amennyiben kiesik, bajban lennénk Oddoval. Nyert egy BL-t, egy bajnokságot, világbajnoknak mondhatja magát… Nem maradhatott benne semmilyen hiányérzet. Köszönet neki, de mennie kell, ez nem kérdés.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet