Hivatalos! Seedorf 2012-ig marad

34

Az AC Milan hivatalos oldalán megjelent közlemény szerint a klub 2012. június 30-ig meghosszabbította Clarence Seedorfot szerződését.

Az elmúlt hetekben sokféle hírt, pletykát lehetett olvasni a játékossal kapcsolatban. Érdeklődtek iránta brazil klubok, bizonytalan volt a jövője. Galliani tegnap arról beszélt, hogy ha a vezetőségen múlik, akkor a holland marad a Milannál.  Ez ma biztossá vált.

A holland középpályás a Milan történelmének legtöbb mérkőzésen pályára lépett idegenlégiósa. A Milan mezében eddig 402 mérkőzésen szerepelt, ezeken összesen 59 gólt szerzett.

Seedorf adatlapja 

34 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Tisztelem Seedorfot, és azt is amit a csapatért tett de minek kellett még itt tartani amikor nott van helyette Strasser? fiatal gyors ügyes. nem értem. megint egy lassu középpály lesz vele. igy akarunk BL sorosatot nyerni? nem lesz elég. Igaz erröl még korai beszélni.az átigazolási szezon most jön. Gyerünk kopasz adj bele mindent….

 2. Abatet tavaly nyáron senki se gondolta volna hogy az idényvégére a védelem eggyik gerince lessz jobb oldalon. 1év .. 1év alatt rengeteget fejlődött. En Seedorf helyett Merkelt játszatnám es higyétek el hogy ha neki is adnánk lehetőséget még jobb is lehet mint Seedorf fénykorába. Fiatal, Ügyes, Gyors és elég technikás is

 3. Egy dolgot nem értek: bl-t akarunk nyerni!
  Lényegében annyi történt tavaly óta a kp-lyán, néhány fiatal leigazolása mellett, akik nem játszanak, hogy Pirlot elcseréltük Van Bommelre!
  Azt gondoltam, hogy az öregek (akiket egyébként nagyon tisztelek és szeretek) elegánsan lelépnek egy utolsó bajnoki címmel a zsebükben! vagy legalább néhány közülük! Ehhez képest..
  Arról is szó volt, hogy Allegri szűkíteni fogja a keretet.. sejtem már mi lesz ebből..
  Egy sört rá, hogy Merkel, Strasser, Paloschi, Zigoni, (Beretta már biztos), Oduamadi is kölcsön lesz adva..(rossz esetben Emanuelson és Didac is) mert nem gondolnám, hogy keretszűkítésnél Van bommel helyén Merkel lesz, Ambro helyén meg Strasser..
  Ez így nagyon kevés lesz.. sőt még akkor is, ha érkezik egy Essien v. Fabregas szintű játékos.. amúgy meg szerintem mindkettő utópia…
  csúcs az lenne, ha visszahoznánk Kakát és akkor kis túlzással a 2008-as Milan kp. futna ki jövőre…

 4. Egyelőre ne aggodalmaskodjunk. Remélhetőleg Seedorf az öltözői hangulat és a kispad miatt maradt még, erre kérte meg Allegri.
  A vezetők is látják, hogy szükség van legalább 2 új középpályásra, ha komolyan gondoljuk a BL-t jövőre.
  Hosszú még a nyár…

 5. az a baj hogy mindig a rutinra épül a csapat nincs szivük eladni az olyan játékosokat akik már szerintem nem birnak ugy iramot tartani a fiatal dinamikus focistákkal!! néha a sok csel nem elég!!! de remélem hogy galliani olyan játékost vesz aki fiatal és bír iramot mutatni a többieknek!!egy jo irányitó!!!

 6. Örülök neki h marad, mert kell a rutinja,bár remélem nem rá akarunk építeni…

  Ha bármit is akarunk nyerni jövőre erősíteni kell, főleg a középpályát! Ezért kell min. 2 klasszis játékos, olyan aki már bizonyított!!

  De könyörgöm, felejtsétek már el Merkelt, meg Strassert… Ők eddig mit mutattak? Semmit, pedig volt rá lehetőségük.. Elképzelem, ahogy jövőre Merkel vezérletével nyerjük meg a BL-t… 😀 😀

 7. Innentől már nem igazán érdekel az átigazolási szezon! Amit nagyon szerettem volna, az már teljesült! Pippo, Nesta, és Seedorf maradt, valamint Palosci is visszakerült!
  Seedorf nagyon kell még ennek a csapatnak! Fiatalítani sem lehet ész nélkül! Kell a rutin is, különben hátra felé haladunk, nem pedig előre! Ja és igazolhatunk még akárkit, de a BL győzelem jövőre még nem lehet reális elvárás!
  Ez a mondat pedig az itteni fiataloknak szól: Az AC Milant az különbözteti meg a többi nagy európai klubtól, hogy itt nem rúgják ki páros lábbal a klub ikonjait csak azért, hogy olyan valakit szerződtessenek a helyére, akinek a mezéből többet el lehet adni a nagyvilágban! Itt ha valaki annyit letett már az asztalra mint Pippo vagy Seedorf, az addig maradhat amíg játszani szeretne! (persze ésszerű keretek között) És ez így van jól!!!

  • Ez egy téves megállapítás! De akkor drukkolj a Realnak vagy a Citynek! Ott mennek az ész nélküli igazolgatások!
   A Milánnál csapatot építenek, ami nem megy egyik pillanatról a másikra! Itt periódusok vannak. 3-5 évig a világ tetején nagyjából ugyanazzal a csapattal, majd kb ugyaneddig építik a következőt. Mindezt úgy hogy megadják a tisztességet azoknak a játékosoknak akik felvitték a csapatot a csúcsra!

 8. 3-5 évig építeni a csapatot???na ez idő alatt nem nyerünk semmit!!szép lassan ki kelett volna szedegetni az embereket eggyesével,és akkor végig a csúcson maradhattunk volna!!!!én nem is azt mondom,hogy ész nélkül vásároljunk öcsém.de kb 3 évvel ezelőtt el kelett volna kezdeni ezt az egész csapat lecserélést,és biztos vagyok benne,hogy simán továbbjutottunk volna az angolok ellen.sőt…..zsoltika!ne beszélj hülyeségeket.

  • Öcséém? Ki az?
   Abszolút nem beszélek hülyeségeket! Az más kérdés, hogy nem értesz velem egyet. Ez a helyzet azért alakult ki, mert az említett időszakban volt egy bundabotrány, ami annak rendje és módja szerint megfogta a csapatot. Nem volt pénz, vagy csak Berlu nem akart költeni, ezt nem tudhatom. Ezért öregedett meg egyben az egykori aranygeneráció. Akiket te most kidobnál a kukába.
   Azt a szerencsétlen Spurst meg az összes “nagyöreggel” felálló Milan is 10-ből 8-szor kiütné! Öcséém! De ez is biztos hülyeség!

 9. Azért az bebizonyosodott, hogy Seedorf hátravont irányítóként még mindig nagyon jó!
  Ha valakinek nem tűnt volna fel, azóta játszik jól újra, mióta eggyel hátrább került, és nem közvetlenül a két csatár mögött játszik. Onnan már visszafutni nem tud, viszont mélységből sokkal többet segített a csapatnak.

 10. A Barca? Csak néhány éve vannak csúcs -jól írtad – közelben és nem feltétlenül a csúcson! Még akkor sem, ha most megnyerik a BL-t! Náluk most jól összeért egy társaság, de hamarosan ott is kiöregedik a csapat magja és majd néhány évig nekik se megy a szekér! Nem lehet mindig csúcson lenni! Közülünk biztos sokan emlékeznek még a ’94-es BL-döntőre, illetve az akkori Barcára! Szintén csúcs gárda volt, csak arra fáztak rá, hogy velünk kerültek szembe a döntőben. A Milan szurkolókon kívül ember nem volt, aki ne a Barca sikerét jósolt volna, ehhez képest porig aláztuk őket és egy laza 0-4-gyel kullogtak haza. Mindegy az a lényeg, hogy akkoriban ők csúcsközelben voltak (mi meg a csúcson), de utána hanyatlani kezdtek, majd megint a csúcsra értek. Így megy ez mindenhol és szerintem nálunk jól csinálják a dolgukat, akiknek a csapatépítés a feladata, mert időről időre mindig összeraknak egy világverő gárdát.
  Uff

 11. én személy szerint nem örülök h aláírt még egy évre…nagy játékos volt sokat köszönhet neki a csapat ez nem vitás sőt még abban is biztos vagyok ha ezt a játékot 2 négyzetméteren játszanák akkor még mindig benne lenne világ legjobb 10 játékosában de sajnos nem…
  Szerintem a Milan hátrányára vált h marad és emiatt a fiatalokat ismét nem lehet beépíteni a csapatba (pl Merkel) mert neki játszania kell…NEM SEEDORF A JÖVŐ!!!!