Mérkőzés utáni nyilatkozatok

20

ADRIANO GALLIANI

„Szerencsére Pato megúszta törés nélkül, ezért nem kell műteni, de három-négy hétig rögzítést kap a vállán. Rossz látni, mekkora fájdalmai vannak. Nem vagyok orvos, de úgy gondolom, nem tud részt venni a Copa Americán.

Szeretnék köszönetet mondani Andrea Pirlónak az elmúlt tíz csodálatos évért, amikor ő volt a középpálya főnöke. Sosem fogjuk elfelejteni.

Megpróbálom meggyőzni Seedorfot, hogy hosszabbítsa meg a szerződését, majd beszélek a Genoa vezetőivel a közös tulajdonú játékosokról, végül pedig nekiláthatunk az új igazolásokkal foglalkozni.”

MASSIMILIANO ALLEGRI„Ez volt a szép lezárása ennek a szezonnak, Udinében játszani, elérni egy jó eredményt és újra kapott gól nélkül zárni egy meccset. Ezzel a tavaszi idényt mindössze 7 kapott góllal fejeztük be. Jól játszottunk, elégedett vagyok a srácokkal. Elérzékenyültem, mikor Pirlo elköszönt. Abszolút megérdemli azt a búcsúztatást, amit kapott a klubtól és a szurkolóktól.”

MARCO AMELIA

„Jól szórakoztam ma este. Mindent megtettem, hogy az ellenfél ne találjon be a kapunkba és úgy emlékszem öt nagy védésem is volt, közte Di Natale hárított büntetője. Gratulálok az Udinesének, mely bebizonyította, hogy jó csapat és megérdemelten játszhat a Bajnoko Ligája selejtezőjében. Remélem, hogy maradhatok a Milanban. Nem lesz egyszerű dolga Gallianinak, mikor Preziosival tárgyal a játékjogokról. Várom, hogy mire jutnak és bármi lesz, elfogadom a döntést.”

MARIO YEPES

„Mostantól lehet a jövő évi feladatokkal foglalkozni. Ez a csodás szezon ezennel véget ért. A Milan nagyon jól védekezett ebben az idényben, ez az egész csapat érdeme. Pirlo meghatódott, mert érzelmileg nagyon kötődik a szurkolókhoz. Nagyon nehéz számára elhagyni a klubot és biztos vagyok benne, hogy mindig a szívében marad a Milan.”


DIDAC VILA’

„Remek érzés volt játszani. Elégedett vagyok a teljesítményemmel, bár a végén már alig bírtam menni. Mindent kiadtam magamból, de tudom, hogy még jobb is lehetek ennél, ha rendszeresen játszom. 21 éves vagyok és játszani akarok. Sokáig nem kaptam lehetőséget, de ezt arra használtam, hogy fejlődjek.”

FLAVIO ROMA

„Örülök, hogy a mester gondolt rám és beállított. Tiztában vagyok vele, hogy a harmadik számú kapus vagyok, ezért ritkán jutok lehetőséghez, de mindig keményen edzek és készülök a többiekkel. Remek szezon volt, megtiszteltetés ennek a csapatnak a része lenni. A szurkolók is jól érzeték magukat.”

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hát a fene sem tud eligazodni ezen a csapaton… Amelia úgy volt, hogy távozik, erre kiderül, hogy szeretne maradni… Galliani megpróbálja rábeszélni Seedorfot a szerződéshosszabbításra? Hm… “(…) majd beszélek a Genoa vezetőivel a közös tulajdonú játékosokról, végül pedig nekiláthatunk az új igazolásokkal foglalkozni.” Örülök, hogy többes számban fogalmazott (“igazolásokkal”). Remélhetőleg csak azért, mert Seedorf marad, még nem egy emberben gondolkodik a vezetőség. Ha csak egy embert igazolnánk a középpályára, az bárki is lenne, kevés a BL-győzelemhez. Még ha C. Ronaldo lenne, akkor is.

 2. Pato “csak” 3-4 hét jajj ennek örülök, rem. részt vehet vmilyen csoda folytán a brazilokkal a copa americán, szegény srác nagyon peches, mert ez azért most nem sérülékenységnek tudható be..

 3. Nem! Ez annak tudhato be,hogy mi a faxnak kell egy tet nelkuli meccsen a legjobbakkal felallni?!? Jatszatta volna Beretta-t vagy Pippot. Komolyan nem ertem miert kell kockaztatni a serulest amikor el is lehet kerulni?!?

 4. Nem hiszem, hogy Allegri bármit is kockáztatott volna azzal, hogy az utolsó fordulóban pályára küldte Patot… Ha mondjuk egy hét múlva mi játszanánk a BL-döntőt, miközben már megvan a scudetto, és így megy ki Pato válla, akkor azt mondom, Allegri nem normális. Abban viszont az edzőnek igaza volt, hogy “mi a Milan vagyunk”. Mi legalább a pontért mentünk Udinébe. Ez egy peches esés volt, benne van.
  Mike Samuel! tetszett a hozzászólásod (nevezzük így), még több ilyet!

  • Hat nem ugy tunik, hogy nem kockaztatott… A Pippo is a Milan jatekosa, meg Sokratis is. ez egy tet nelkuli meccs volt ahol inkabb motivaltabb egy olyan aki keves lehetoseget kapott ev kozben mint aki vegigjatszotta a szezont. Utolso forduloban is leserulhet barki hosszu hosszu honapokra. Ez felesleges kockazat volt. Szerintem

 5. uGYAN HA NEM JATSZOTT VOLNA PATO AKKOR AZ LETT VOLNA A BAJ: KOMOJAN MONDOM SOKSZOR NEM ERTELEK TITEKET;MINDIG VAN VALAMI BAJOTOK;HA VAN KALAP ALLEGRI FEJEN AZ A BAJ ;HA NINCS AZ A BAJ:PIRLO MEG A MULT HETEN HAZAI PAJAN BUCSUZOTT A SZURKOLOKTOL:

 6. Lansky te mit írogatsz ide, neked a Genoa elnökével kéne beszélgess már rég 🙂 🙂

  Pato-t nem hiszem el mekkora peches srác nézzük a jó oldalát legalább nem a lába sérült meg..Amelia jól védett nagyon szerintem simán maradhatna sokan az ő nyakába varrnak pár nem jól sikerült mérkőzést de szvsz jó kapus ..

 7. Én, mint gondolom még sokan közületek, végignéztem a felkészülési mérkőzéseket is szezon előtt. Meg voltam róla győződve, hoyg Amelia lesz az első számú kapusunk, mert sokkal jobban védett, mint Abiati. Igaz, a hátvédekkel, az egész csapattal nem volt meg annyira az összhagja, nem volt tekintélye. Gondolom, ez utóbbi miatt döntött az edzőnk Abiati mellett. Tegyük hozzá, jól. Hihetetlenül jól védett egész szezonban. Ám, ettől még Amelia, ha lenne meccsrutin benne, szerintem legalább olyan, sőt, szerintem sokkal jobb kapus is lehetne… És fiatalabb is. Talán érdemes lenne megtartani. Évekig a legjobb kapusunk lehetne a Serie A-ban, és Abiati bár nagyon jó kapus, azéárt nemzetközi szinten nincs a legjobb 5-ben. Amelia idővel lehetne…szerintem.

 8. Sol! ABBIATI! Csak azért írom, mert háromszor írtad egy b-vel. Szerintem megérdemli azt a másik b betűt. Egyébként nem tartom rossz kapusnak Ameliát, de jelenleg Abbiati jobb vagy legalábbis összeszedettebb. Ő sokkal inkább tud nyugalmat sugározni, mint Amelia.
  Egyébként most beszéltem a Genoa elnökével, azt mondta, hogy rendszeresen olvassa az oldalt, el is határozta, hogy regisztrál.

 9. Gallianinak nem kell hinni, csak akkor mond igazat mikor beköpi hogy kit vett meg. Tavaly Ibra érkezését is cáfolta egyfolytában.

 10. Hát egy szezon sikeresen már a hátunk mögött van, de most már lehet készülni a következőre és remélem megfelelő előkészületekkel és igazolásokkal valamint nem utolsó sorban mentálisan kipihenten kezdünk bele az új szezonba 🙂 Forza Milan

 11. Én meg úgy vagyok vele, ha már így alakult Pato helyzete, akkor jobban örülnék, ha nem játszhatna Copa Americán! Így többet pihenhetne, nem kifacsartan/sérülten térne vissza, illetve a következő szezonban szerzett újabb sérülések kockázata is csökkenne, mert többet pihenhetne, többet készülhetne együtt a csapattal és kevésbé lenne fáradt. A brazil válogatottra meg teszek magasról. Az a lényeg, hogy a Milanban játszon jól és hogy ne sérüljön le kéthetente!

 12. Lansky,majd azt is említsd meg lécci a Genovai vezetőknek,hogy a Rudolf Geri több játéklehetőséget akar. 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet