A nyári menetrend

19

A tegnap esti Udinese-Milan bajnokival befejeződött a 2010-2011-es idény a Milan számára.

A játékosok most szabadságra mennek, hogy kipihenjék a szezon fáradalmait. Akik részt vesznek a Copa Americán, azoknak hamarabb ér véget a szünet, hiszen a torna július 1-én megkezdődik. A sérült Alexandre Pato valószínűleg kénytelen lesz kihagyni az eseményt.

A keret tagjai először július 12-én találkoznak, ekkor indul a nyári felkészülés Milanellóban.

Július végén egy négycsapatos kupa vár a csapatra Münchenben az Allianz Arenában . Az Audi Cup július 26-án kezdődik és másnap ér véget.
A program:

július 26.

Barcelona-Internacional 18:15

Bayern München-AC Milan 20:30

július 27.

Első nap két vesztese 18:15

Első nap két győztese 20:30
A következő már biztos pont a nyáron az Olasz Szurpekupa, melyet idén Pekingben rendeznek meg augusztus 6-án. A Milan ellenfele a Palermo-Inter Coppa Italia döntő győztese lesz.

A Serie A 2011-2012-es idénye augusztus 27-én indul.

Ami a vezetőség munkáját illeti, Galliani először A lejáró szerződésű játékosokkal tárgyal, majd a Genoa elnökével egyeztet a közös tulajdonú játékosokról. Ezek után kezd hozzá az esetleges új igazolások lebonyolításához.
19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hat logikus hogy megint a xarrr Barcat egy gyenge csapattal teszik ossze es minket a Bayernel hat hogyne mindig a Barca kap mindenhol minden gyenge csapatot:D

  2. ha jól emlékszem akkor Patot az Internacional-tól igazolták le nem? legalább mindenféle képpen lesz a csapatnak ezen a tornán két jó meccse!

  3. Pirlo úgy néz ki a képen, mint egy suliból hazafelé tartó tanárnő… Az Internacional nem annyira rossz csapat. Én erre számítottam. A Bayern úgy van vele, hogy minket mára csak megver (ajjaj, nagy tévedésben vannak…), és majd a döntőben a friss BL-győztessel találkoznak. Jó lenne addigra nyélbe ütni a szükséges transzfereket (két “álmom” van: Hernanes/Patore/Ganso, illetve Fernando/Essien/De Rossi), hogy lehetőleg már ott alkossunk valamit. Jó lenne tudatosítani a Barcelonában, hogy minden korábbinál keményebb ellenfelet kaptak a személyünkben.

  4. Hát nekem már meg van a jegyem az Audi Cup-ra 🙂
    Amugy ha jól tudom az Internacional az aktuális brazil bajnok…

  5. Szerintem az Interes beszólás csak félresikeredett. Dede, szerintem a városi rivális Interre gondolt, s inkább egy beszólás akart lenni, hogy lekiscsapatozza őket. De nem, itt nem arról az interről van szó, hanem az egyik legjobb brazil csapatról.
    Szerintem azért kapták a Barcát, hogy az tűnjön ki, az európai csapatok mennyivel jobbak. Csak nehogy pofára esés legyen belőle 🙂

  6. Én azt bírom, hogy mekkora különbség van a két játékos lábai között. 😀 Gatta a kigyúrt pofa, Pirlo meg a cingár 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet