2022. november 28., hétfő

A Millannál a középpálya megerősítésén dolgoznak

-

Az elmúlt hetekben számos támadó középpályással hozták hírbe az AC Milant, és a piros-feketék alelnöke szerint Massimiliano Allegri egy középpályással szeretné megerősíteni csapatát.

”Egy baloldali középpályást keresünk,” – jelentette ki Galliani.

A legújabb találgatások szerint a két kiszemelt a Tottenham holland játékosa, Rafael Van der Vaart, valamint Javier Pastore, a Palermo üdvöskéje, azonban a lombard klub tar fejű vezetője cáfolta a róluk szóló pletykákat.

Van der Vaart? Nem hiszem. Pastore? Nem tudom. Allegri azt kérte, hogy olyan játéksot igazoljunk, aki tud a középpálya bal oldalán játszani. A csatársor, és a védelem? Elől megvagyunk, és Mexes valamint Taiwo érkezésével a védelem is rendben van.”

Nemrég olyan hírek röppentek fel, hogy az Internél felfigyeltek a remek szezont maga mögött tudó Kevin-Prince Boatengre, míg Antonio Cassano sorsa bizonytalan. A két játékossal kapcsolatban azonban Galliani nyugalomra inti a piros-feketék szurkolóit.


”Az Inter szeretné Boatenget? A játékos jövőjének elrendezése a Milan, és a Genoa ügye. Jövő héten találkozni fogok Preziosival (a Genoa elnöke – a szerk.), hogy lezárjuk a nyitott kérdéseket. Cassano távozni szeretne? Soha nem jelezte felénk, hogy el szeretné hagyni a klubot.”

Nem sokkal Galliani nyilatkozata után a bajnokcsapat edzője, Massimiliano Allegri is megerősítette a La Repubblicának, hogy szeretnének még egy középpályást igazolni.

”Hogy ki lesz az elnökünk ajándéka? Előbb egyeztetünk a lejáró szerződésű játékosainkkal, és utána lesz egy érkező is. A kiszemeltünk? Egy minőségi középpályás.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

33 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Diego nem lenne rossz 1-nek, 10 millió-árt ajándék lenne!Mellé még lehet hozni persze valakit,de én a Diego s dolgot támogatom…25 éves…még elkaphatja a fonalat nálunk!.
  Marin lenne a tökéletes választás…fiatal gyors…és védekezni is tud…csak az ára már más kérdés.

 2. Bal oldali középpálya…hmmm.. na az Flamini helye. Ezek szerint lehet mégis igaz a pletyka, hogy bevonják egy csere üzletbe…
  Pirlo elment, szóval az ő helyére mindenképp kell valaki…. Marin-t tartanám én is a legjobb ötletnek. neki tudnék annyira örülni mint Taiwo-nak.
  na de mondjuk nem is számoltam többel, mint 3-4 igazolással. Na de nem is költöttünk eddig egy fityinget se új játékosokra. Taiwo – Mexes ingyen jött. A Juventus cca 100 milliót készül erősitésekbe fektetni a nyáron és a Milan felől is olyan hirek keringtek, hogy Bl győztes csapatot akarunk épiteni, amire nem sajnáljuk a pénzt.
  Ambrosini is kapott még egy évet, ezzel is jelzik, hogy túl sokat nem akarnak költeni.
  Már csak arra vagyok kiváncsi hogy dönt Seedorf. Ha marad, akkor csak egy játékos érkezik a középpályára, ha úgy dönt elhagyja a klubot, akkor talán kettőnek kellene érkeznie.
  hmm… gyanus ez nekem nagyon. Lehet Berlusconi azt mondta, hogy bajnokok vagyunk, így jó ez a csapat ahogy van??? És nem kellenek igazolások? A régi jó szöveg…… ha igy lesz akkor bajban vagyunk elvtársak….. 😀

  • Ugyanez a gondolat jutott eszembe a bal oldallal kapcsolatban.. Hát nevetséges. Azt nem tudom minek vettük? Bal hátvédként inkább Antonini verette szét velem a tv-t fordulóról-fordulóra, oda nem kellett, erre most középpályán sem számolnak vele.. Érdekes.
   Mindenesetre, ha a Galliani féle Bl-célokat vesszük, minimum két nagyon jó középpályással kell kalkulálni, és Pastore nem feltétlenül tartozik ezek közé. Messze még az augusztus vége.

 3. ááá szerintem ez megint egy elterelő hadművelet….. Emanuelson lesz a BK…. szerintem ez egy elterelés h az ilyen inter féle féreg csapatok ne halásszák el előlünk a jó üzleteket… szerintem ez így lesz!

  Boateng maradni fog! én nagyon csípem ahogy hajt! igazi küzdő szellem!

  Pastore szerintem egy jó játékos..de ennyit egy játékosra nem dobunk ki…
  kell egy védekező közép mert Van bommel nem fogja bírni… és egy irányító stílusú játékos.. egy igazi játékmester! én hiszek Allegri-Galliani duóban!

 4. ha Boa lenne az irányító vagy Robi akk is kéne még kp. , ha Robinho betudná rúgni a helyzeteit mint Cagilari ellen akk nem lenne sok gondunk, mert hamar helyzetbe kerül, meg Cass. is tud irányítani, szval lehet, h tényleg csak 1 kp. érkezik csak, de könyörgök Antonini szoruljon a padra vagy még messzebb és mutasson vmit ez a Didac gyerek, mert Taiwo cseréjeként szívesebben elnézném mint Antoninit..ha már csak egy kp. érkezik remélem nem Lazzari lesz az

 5. bal oldali középpályást???akkor mi a francnak igazoltuk Emanuelsont??bal oldali védőként ugye nem kell mert van…akkor csak a középpályán van helye…és ugye ő bal lábas…Pastore viszont jöhetne fiatal és megvannak a képességei,hogy akár olyan karriert fusson be nálunk mint Kaka(szerintem)!A Boateng”téma nevetséges de Cassano lehet menni fog…bár én sajnálnám..Egy fiatal védekező középpályás meg el kellene mert ez a részleg “öreg”(Ambro,Gatta,Van Bommel)…

  Forza Milan

 6. Ez így nem a legjobb hír, szerintem Boateng lesz jövőre az irányító, Gattuso, Van Bommel középen meg jobb oldalon és hoznak valakit a bal szélre. Ez így édeskevés lesz jövőre a BL-re és majd jön megint az edző hibáztatása, mert nem teljesítette a kitűzött célokat. Ide kéne egy irányító, így Boateng visszalép jobb oldalra, középen lehet valamelyik öregünk(Van Bommel,Ambrosini…) és bal oldalra is kell egy minőségi játékos. Ez még mindig nem BL győztes csapat, de már kezd alakulni.

 7. Ne mááár! Én nem akarom elhinni, hogy egy megnyert bajnokság után, BL-célokkal álmodozva ilyen nevek kerülnek elő…. Ha így lesz az számomra nagy csalódás… Nem hiszem el,hogy csak mi nem tudunk egy igazi klasszist igazolni… Ez csak kacsa! Jani bácsi csak eteti a pornépet 😀

 8. balszélső? akkor ezek szerint nem 4-3-1-2es játékrendszerben fogunk játszani? mert ott a 3 középpályás közül egyik sem kifejezetten szélső. De ha már balszélső és gyors fiatal lendületes játékost keresnek akkor egy kicsit hazabeszélek és azt mondom hogy Dzsudzsák Balázs! szerintem megütné a Milan szintjét és hasznát is venné a csapat 🙂 az ára elvileg 11-15milló euró között mozog…megérné

 9. na Dzsudzsi nagyon nem a Milanban való, mert, hogy a Juve meg akarja venni az is csak kacsa de oda beférne, na de nem vicceskedjünk, hogy Balázs ide…ebbe a csapatba 1-2 világklasszis játékos kell aki lehet a csapatunk motorja/húzóembere..Urby szélre Flamini/MVB középre jobb szélre Boa és előre egy irányító aki tudja osztani a “zsét” és tud kreativitást vinni a középpályánkra és néha besegít a védekezésbe bár az nem szükséges csak szolgálja ki a csatárokat és vigye fel a labdát és ültessen be a hintába bár védőt és lőjön kapura vagy passzoljon eredményesen..A mi kis csapatunknak egy ilyen játékosra van szüksége !!! Én kitartok még mindig az mellet, h Ganso a mi emberünk Kaká is ritka jól mozgott fiatalon, a Liba nagy spancijai a csapat braziljai itt vannak és idén lehet nagy pénzt kidobni játékosra,szval drágalátos vezetőségünk ne a bal kp. megerősítésén gondolkozzon hanem, hogy ki lenne a csapat számára a tökéletes irányító, fazonszabász.

 10. Nem értek egyet azzal aki Dzsudzsi Balit nem érzi képesnek arra, h beférjen a Milan Bal szélére. Allegri pont bal lábas focistát keres! Ennek ellenére ez a bal kp-s sztori tuti valami elterelés vagy kacsa lehet. A múltkor nyilatkozta valaki, hogy bal oldalon több ember is képes, szokott játszani; Boateng, See, Urby, Flamini, Ambro. Van der Vaart én szerintem jobb mint Pastore de nem kimondottan bal KP a szakterülete. Valaki említette NANI-t. Ő jó lenne, olyan fürge, h csomót kötne az (Inter) védők lábára. 🙂
  Átigazolási tervek: Az elején azt írták: Nagy mozgások, erősítések várhatóak a Milan háza táján (főleg KP-án). Igazi erősítéseket akarunk a csapatba látni! Ehhez képest………2 ingyen védő, Silva plusz szerződést kapott, megérdemelten. Kíváncsian várjuk ki és hova érkezik még a későbbiekben. Mikor történik már végre újra olyan, h nem csak az első keretből kiszorult játékost veszünk meg, hogy nekünk jó lesz az (Robinho, Ibra, Cassano)…..Félre ne értsétek, ők is jók. Ezzel most lehet ellenszenvet váltottam ki de talán van aki érti miről beszéltem.

  Forza Milan!!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS