A River Plate eladná Lamelát a Milannak

19

José Alberti, FIFA ügynök és dél-amerikai játékosfigyelő nyilatkozott Erik Lameláról, Paulo Henrique Gansóról és a Milanról: “Megerősítem a Milan érdeklődését Lameláért, azonban nem ők az egyetlenek. A Milannál aggódnak Ganso újabb sérülése miatt, így érthető, hogy Erikre is szemet vetettek. Azonban a River Plate elnöke, Passarella nyugtalan amiért el kell adja legnagyobb gyémántját, de ez mind a játékosnak mind a klubnak előnyös lenne.”

Alberti szerint Ganso egyre távolabb kerül a Milantól és úgy hiszi, hogy Lamela lesz a Milan fő célpontja, de kérők akadnak szép számmal. “Igazak azok a hírek, hogy érdeklődik a Roma is Lameláért, de nem tartom valószínűnek, hogy a fővárosba költözne. Az új amerikai vezetés nem nyit az argentín piac felé.”

A hónapokig tartó huzavona Gansóért és az újabb sérülés tehát elbizonytalaníthatja a Milant és az átigazolási mogult, Gallianit. Bár a Milannak úgy tűnik van egy B-terve is Lamela személyében, ha mégsem sikerülne tető alá hozni a brazil játékmester klubcseréjét.
(köszönet Patyának)

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hát azért Ganso még is jobb volna:) mondjuk egyikük játéka se tetszik nekem annyira:P

  Meglássátok Lucas lesz a legjobb igazolásunk:) Imádom ahogy játszik:D Remélem be fog válni!

  • Nem igazoltuk le Lucast. Én is azt hittem, mivel az oldalon is megjelent, hogy leigazoltuk, de az információ téves volt. Kár mert szerintem is hatalmas játékosról van szó,

 2. hát én nem tudom, hogy kivel járnánk jobban vele vagy Gansoval.. de én egy hónapja Gansot nagyon vártam, most meg azon az állásponton vagyok, h Ganso jöhetne télen ha téleg 25 misit kell kipengetnünk a Corinthiasnak..hát a nyárra nekünk kell egy irányító mindenképpen, de nem tudom, hogy Lamela játszana-e a kora miatt, de sztem ha megvennénk játszana, de ennyi erővel Merkel-lel is lehetne komolyan számolni ő is fiatal. Én a fiatalítás híve vagyok főleg, hogy az öregeink szinte már teljesen kiégtek :S Kaká tapasztalt és ismeri a Seria A-t meg persze a csapatot is, de én nem rá szavaznék erre a posztra, mert fiatalabb ember kéne Lamela vagy Ganso fiatalok és elvileg elég tehetségesek is erre a helyre nálunk. De felmerül a kérdés, hogy 18-20 éveseknél nem kell-e a csapatunknak egy kicsit idősebb ember ill. tapasztaltabb, bár én nem tudok mást az argentinon és brazilon kívül erre a posztra. Szerintetek ki lenne a megfelelő ember G vagy L ?

  • Háát szerintem annyit nem ér Ganso hogy a klubján kívül (Santos) még a Corinthiasnak is fizessünk érte. 😛 Már ha érted mire gondolok. 😉

 3. De mért kell ilyen messziről játékost hozni, mikor a közelben is lenne(sztem még jobb is mint a két cikkben levő). Itt most Eden Hazardra gondolok, aki európa legújabb csillag jelöltje. Támadó középpályán és szélső támadó poszton is bevethető, a szomszédból kellene elhozni, de sürgősen mert ha a barca vagy a manutd rászáll nekünk nem sok esélyünk marad.

  • Így van!!! Hazard kéne nekünk nagyon!! Isteni tehetség, és ő már tapasztaltabb mint Ganso, meg Lamela. Nem is értem, hogy vele miért nem foglalkoznak Gallianiék.

 4. Mert Galli Janiék nem akarnak Hazárd játékost a csapatba. 😀

  na én csak megemlitem, Lamelának is jobban örülnék, mint Ganso-nak… 😉

 5. Szerintem Galliani tudja hogy ki a jo jatekos es lehet hogy mar regen hazardot akartak megveni(aminek orulnek) es ganso csak egy elterelo hadmuvelet volt vagy csak tenlegesen gansot akarjak akit ha meg akkar szerezni a milan megfogja barmi aron.

 6. Hernanes leigazolása szóba sem jöhet? Érdekes, hogy a vezetőség egy Európában még nem bizonyító játékostól várja, hogy ő legyen a BL-trófeát célként kitűző Milan fazonszabásza… Hernanes sem sokat tett le az asztalra, de azért a Lazioban már letette a névjegyét. A Lazionak nincsenek olyan csatárai, mint nekünk, a Milannak meg nincs olyan szervezője, mint Hernanes. Simán el tudnám képzelni nálunk. Persze Lamelát meg nem véletlenül nézegetjük már hónapok óta. Argentin játékosunk nem nagyon volt még, csak Redondo meg Crespo ugrik be a közelmúltból. Lehet, hogy kincset találtunk a személyében, de lehet, hogy ráfizetés lesz. Szerintem nem leszünk nagyon elkeseredve, ha “csak” ő jön, nem pedig Ganso. Ha a brazilok annyira tartogatni akarják, tegyék. A vezetőség viszont sürgősségi úton szerezzen egy irányítót, ne az legyen, hogy augusztus végéig várunk, és a végén a csapattársait sem ismeri meg…

  • valahol olvastam… Hernanes, nem akarja elhagyni a fővárost. Nem érdekli se a BL sem pedig az EL indulás. A Lazio játékosa, imádja Rómát, maradni akar.

   Én nem tudom de mikor először jelent meg a hír hogy jön valami Ganso… utánna néztem de nekem akkor se tetszett. Lamela-t jobb játékosnak tartom. Persze ha Ganso jönne, nem átkoznám a vezetést…. na de lenne pár ember akiket szívesebben látnék.

 7. Ganso sérülései igen aggasztóak, ráadásul a Santossal is nehéz tárgyalni. A River Plate sokkal lazábbnak tűnik, úgyhogy mindenképpen elhoznám. Más kérdés, hogy egy 19 éves játékos mennyire lenne képes egy ekkora csapatnak kreativitást adni.

  • Hát Messi 18-19 évesen már egész komoly kreativitást tudott adni a Barcának, és hát valjuk meg a Barca se kis csapat. Ha Erik ezt nem tudja akkor nem kell és kész.

 8. Utána néztem ennek a Hazard gyereknek és bizony nagyon ott van a szeren szerintem. Gyors és ügyes focista. Lamella is ügyes. Ganso szappanopera véleményem alapján már csak a múlt. Nagy volt a füstje és kicsi a lángja.

 9. Hogyha Ganso annyira sérülékeny akkor hagyjuk a fenébe.. drága is, és nehezen akarják odaadni.. itt van ez a srác, nem írják h sérülékeny (bár az elején ganso-ról se írták) jönne, és odaadnák szívesen.. akk ? vegyük aztán kész

 10. Én Gansoval és Lamela-val úgy vagyok mint Patoval voltam. Azt se tudtam hogy ki is az a Pato ameddig le nem igazoltuk. Őszintén megmondva tartottam is tőle, de bevált nagyon is jól. Akármelyik is jön remélem lesz olyan jó a saját posztján mint Pato. De sztem sem ártana egy ismertebb tapasztaltabb (nem öreg) játékost is keresni.

 11. Az tény hogy,Ganso hatalmas tehetség,de aggodalomra ad okot a sérülékenysége ami egy BL-ben,Vidic,Rio F.,Piquet sem nagyon szünnének,sőt..!
  Ha a Milán nézegeti ezt a Lamela gyerekt is,akkor tuti hogy ő sem lehet rossz,de benne van a rizikó,hogy a kb10-20 millióért cserébe csak egy “ujjab” pados játékost kapunk.
  Ezért én Kaká-t javasolnám..akiben még 3-4 év van európai szinten..addig meg meglátjuk,hogy mi lesz a Ganso-val meg a Lamelával…

  • Ez helyes döntés, én is támogatnám, tehetségek nem csak most vannak, lesznek 2-3 év múlva is, és ha Kaká tudná hozni azt a formát, amit már az utóbbi időkben elkezdett mutatni, nagyszerű választás lenne.

 12. Én azt olvastam valahol hogy Hamsik és Sandro a fő kiszemeltek a középpályára.
  De lehet hogy csak pletyka az egész.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet