Inzaghi visszatér!

14

Filippo Inzaghi több hónapnyi kihagyás után szombaton újra pályára léphet.

Nagyszerű hír a Milan szurkolói számára, Filippo Inzaghi ma újra teljes edzésmunkát végzett. November óta ez volt a támadó első olyan tréningje, amikor a többiekkel közösen készülhetett.

Inzaghi még tavaly ősszel szenvedett súlyos térdsérülést, melynek következtében hosszú hónapokra harcképtelenné vált, az orvosok akkor azt mondták, csak a következő szezonban van esély a játékára. Nos Pippo legendás elszántsága ezúttal is csodát tett, a csatár már ebben az idényben újra játszhat.

Ha Massimiliano Allegri is úgy gondolja, akár már a holnapi, Cagliari elleni bajnoki is visszatérhet a csapatba.A bajnoki ünneplés tehát tovább fokozható, a szurkolók kedvencének visszatérése csak tovább növeli a milanisták örömét.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. YES!!!!!! Ha 2 héttel korábban történt volna a sérülése akkor hamarabb épül fel és lehet elintézi a Palermo-t is. 🙂

 2. Azt hiszem ennek Pippo még nálunk is jobban örül! Csodáltos sportember, kár hogy egyre kevesebb van a fajtájából.

 3. Na ez nagyon jó hír, ennek örülök. Remélem góllal fog visszatérni, az mindenkinek jót tenne 🙂

 4. Egy ikon, aki sokadszorra is bebízonyítja hogy játszani akar. Nagyszerű sportember ez a Pippo. Remélem kap majd 15-20 perc játék lehetőséget a hétvégén, hisz már úgyis megnyertük a bajnokságot 🙂 Forza Milan Így tovább Pippo!!! 🙂

 5. Pippo!♥ Már ideje volt hogy felépüljön!a mentalitása csodálnivaló!(: Remélhetőleg játszani fog♥♥

 6. hát már sokat nem fog tenni, de legalább felépült. Kiváncsi vagyok milyen tervei vannak vele a vezetőségnek. Illene még egy évet odaajándékozni neki, és lehetőséget adni neki a BL-ben, hogy Raul-tól, visszahódíthassa a rekordját. Az szép lenne.

  • megint csak egyetérteni tudok.

   GIGALÁJK PIPPO MIO!

   egyébként szerintem tuti hogy becserélik, már csak az ünneplés kedvéért is. Mint ahogy az is tuti, hogy nem lesz kezdő.

   Jajj de örülök neked te idióta lesipuskás:)))))))))<333

 7. Ez nagyon jó hír végre visszatér a Pippo.Nekem is az egyik kedvenc játékosom a Pippo.Remélem,hogy kap egy 15percet a Cagliari ellen.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet