Merkel lehet a kulcs Marchettihez és Lazzarihoz?

20

A La Gazzetta dello Sport legfrissebb értesülései szerint a Cagliari elnöke, Cellino Alexander Merkelt szeretné Marchettiért és Lazzariért cserébe.

A Cagliari első embere vélhetően egy kölcsönszerződést vagy közös tulajdont harcolna ki a fiatal német irányítóra. A Milan feltehetően belemegy a transzferbe, hiszen Marchettit és Lazzarit is régóta szeretné soraiban tudni egykori edzőjük, Massimiliano Allegri.

(Köszönet Patyának a fordításért)

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szerintem nem kéne belemenni ebbe az üzletbe. Merkel nagyon ígéretes játékos, és tudatosan be lehetne építeni a csapatba, ha esetleg kapna 15-20 perceket elsőnek. Lazzari nálam nem lenne kezdő amúgy sem, de szerintem Allegrinél sem. Cserekapusnak meg szerintem lehetne válogatni más kapusokból is. Tehát nem szabadna elpocsékolnunk egy ilyen fiatal tehetséget mint Merkel.

  • maximalisan 1et értek veled igaz h kéne marchetti és lazzari se lenne rossz de ekkora tehetséget semmi pénzért nem adnék oda !

  • Merkelt nem szabad eladni szerintem!
   Amikor beállt mindig ügyesen mozgott és fiatal s mi neveltük ki!
   Talán egy parma színtű klubnak odaadni,had érjen még s utána visszahívni.
   Lazzari meg Marchetti nem életbevágó.

 2. Merkel tényleg nagyon tehetséges… lehet ha több hangsúlyt fektetnék rá…. megoldódna egy nagy probléma a kp-n…

 3. Szerintem meg jól hangzik a csere! Merkel 1-2 évre elmegy játszik minden meccsen,megszerzi a rutint és visszajön hozzánk annyira fiatal hogy bőven belefér! Mert ebbe a mostani keretbe úgy sem férne be,padon ültetni meg luxus inkább akkor futballozzon!
  Forza Milan!

 4. Na ez a Lazzarival annyira oda vannak.Ebbe a szezonba alig játszott végig egy meccset.Vagy be vagy le cserélték.Szerintem teljesen felesleges nekünk ha már egy Cagliariban nem tudott állandó kezdö lenni.Üljön csak Merkel a padon helyette.

 5. könyörgöm csak ne közös tulajdonnal adjuk kölcsön… aztán vásárolhatjuk vissza horribilis összegért a játékjogának felét!

 6. Hát nem azt mondom Lazzari és Marchetti nagyon jóljönne szerintem a Milanba, de azért ezt a fiatal kölyköt nem kéne lepazarolni mert nagyon tehetségesnek látom Merkelt 🙂

 7. Én sem áldoznám be értük Merkelt. Itt van egy tehetséges saját nevelésű játékosunk, miért nem becsüljük meg és építjük be a csapatba fokozatosan? Van potenciál a gyerekben, ne máshol érjen be…

 8. Szerintem nagyon buta otlet lenne. Inkabb akkro vegyek meg oket penzert vagy keressenek kapust meg egy vedekezo kozeppalyast mashol. Nem akkora jatekos Lazzari.
  Valjon meg a Milan a jopar idosebbtol meg a toltelekektol es akkor lehet beinvesztalni. De ne az egyik legnagyobb lehetseget adjuk erte. eleg fiatal van mar igy is joint ownership-be.
  sokaknak lejar a szerzodese tovabba meg lehet valni csomo mas jatekostol is lasd Onyewu, Zambrotta, Sokratis (ha ugysem jatszatjak) Cassano, (aki szerintem nem jo a Milanba) Borriello. Seedorf-on es Pirlo-n is sporol a milan egy jo 10-11 millat a fizujukon. Ambrosini, Oddo, Janku, Legrotaglie fizuja is egyutt van 7 Misi minimum. Ezekbol kell koltekezni. vissza Astori-t es mondjuk egy Hernanes-t is szivesen latnek ha mar elszurtak tavaly,hogy a Milanba hozzak, Marin-t is szivesen latnam es johet akkor Lazzari is ha annyira kell!

  • Én belemennék a cserébe de Merkelből nem kell tulajdonrészt adni. Odu, Di Gennaro, Darmian, Ardemagni mehet (ha vki már félig sem a miénk akk bocs)

   Miért akarja mindenki elküldeni Casst?

   • Szerintem Cassano nem váltotta be a hozza fűzött reményeket és a súlyát sem sikerült leadnia nekem úgy tűnik ami azért durva ha fel év alatt nem sikerült formába lendülnie.
    kicsit Pirlo-snak tűnik nekem. Zseni a srác vannak briliáns megmozdulasai de annyira nem tori össze magát.

 9. NEM Nem és NEM !!!! be kell építeni őket Strasser-rel együtt a nagy csapatba..nem tudom miért áradozik erről a Lazzariról annyira Allegri, Marchetti meg nem kell ilyen áron.. ha Lazzari olyan jó jó lenne már rég a válogatottban szerepelne. Merkelt nem szabad elengedni, páran írták, hogy fejlődik meg minden, persze ha tényleg fejlődni fog akk. azt nálunk tegye, ne kelljen megvennünk a későbbiekben a saját játékosunkat.

 10. Szerintem nagyon fontos hogy jól és eredményesen szerepeljen a csapat de még fontosabb hogy mi tudjuk szeretni a csapatunkat eredményektől független!!!!!!!! Akikért elcserélnék Merkelt nem tartom Milan szintű játékosnak 1-ket sem de Merkel még kész a fejlődésre egy talpra esett játékos sőt kifejezetten szimpatikus Strasser is sőt sokkal inkább látnám már őket a csapatban mint az öregeket akik megérdemlik a köszönetet és a hálát de már nem tudják biztosítani a jövőbéli eredményeket lehet a fiatalok se de neki még lehet fejlődni de amit írtam olyan játékosok legyenek a csapatba AKIKET TUDUNK SZERETNI!!!! Marchettihez és Lazzarihoz ők nem tudnak BL győzelemhez segíteni minket!!!

 11. Merkel fiatal, és drága kincs, nem kéne elpasszolni, max csak kölcsönadni.
  Sokan írják h Lazzarri idén nem tett le sokat az asztalt, mert nem játszott stb na akkor itt vannak az adatok;
  1654 percet játszott, 28 meccsen, 18-szor volt kezdő, 10-szer cserélték be, 12-szer cserélték le, 10-szer ücsörgött a padon, 1 gólt lőtt (XDD), 2 sárgát kapott…
  Hát.. szerintem Serie-b-be jobb támadók vannak.. nem kell!

  Machetti viszont kéne, adjuk oda nekik bonera-t, antoninit, mellé 10 milliót (ez utóbbi csak viccnek .. XD) és kész:D:D

 12. Merkelt max kölcsönbe, de azt is csak végső esetben.
  Cserekapust én primaverából hoznék, és igazolnék egy idősebb kapust Roma helyére, mert ha jól tudom ő is elmegy…

 13. Én kölcsön adnám 1 évre. Addig mi megvesszük a másik 2 emberkét. Vissza jön a kölcsönből Merkel is. Vagy ha a kölcsön nem jó hanem 50% akkor az is jó. Vmi okosat arra is ki lehet találni hogy azt az 50%ot hogy vegye a kopasz vissza okosan. Bár ez egy kicsit bonyolult lenne és eléggé rizikós.

 14. hát …nem tudom…én nem látom Merkelben azt a szupertehetséget…Lazzari?minek
  még a Calgliari-ban is alig játszik…
  marchettit a vb.n láttam…annyira nem győtött meg de padra talán jó lenne…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet