2022. november 28., hétfő

Pirlo még nem biztos a jövőjében

-

Az AC Milan olasz középpályása a bajnoki ünneplés közepette beszélt bizonytalan jövőjéről, és dicsérte edzőjét, Massimiliano Allegrit.

”Az idény elég balszerencsésen alakult a számomra, de a bajnoki ünneplés szebbé tette az évet. Allegri remek munkát végzet. Sikerült megtalálnia a megfelelő összeállítást ahhoz, hogy megnyerjük ezt a nehéz sorozatot. Mindig is az Intert tartottuk a legfőbb riválisunknak a Scudettóért folytatott harcban.”

Arra a kérdésre, hogy ez volt-e az utolsó ünneplés a Milan mezében, Pirlo csak kitérő választ adott.

”Nem tudom, hogy mi lesz majd. A szurkolóknak köszönök mindent, mert mindig csodálatosak voltak. Meglátjuk majd, hogy a következő szezonban is a Milan játékosa leszek-e.”

Az üggyel kapcsolatban megszólalt még a csapat másodedzője, Mauro Tassotti is.

”Allegri egy sokkal inkább védekező felfogású játékost szeretne a védelem előtt, mint Prilo. Meg szerettük volna nézni, hogy miként teljesítene egy összetettebb feladatkörben, de sérülése miatt hosszú hónapokra az oldalvonalon kívülre szorult.”

”Mindenesetre annyi biztos, hogy Pirlo egy fontos játékos, de nemcsak a Milan, hanem az egész olasz labdarúgás számára.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hát akárki akármit mondhat nekem egy valamit azért ne felejtsünk el, hogy Pirlo sokat tett le az asztalra Milan a mezében. Szerintem viszont mivel eléggé magas a fizetése és már azért ő sem fiatal meg kéne a adni a csapatnak azt a lehetőséget hogy fiatalodjon a posztokon. Mindenkinek jót tenne szerintem egy fiatal játékos aki hasonlóan tudja rúgni a szabadrúgásokat mint ő és jó passzolási készségű is lenne, mint Pirlo. El kéne engedni őt is levezetni és nem pumpálni kéne őt mint ahogy a Juve nyomatja orrba szájba Del Pierot. Tessék egy fiatal jóképességű játékost venni a helyére. Egyébként Grazie Andrea és nagyon sok köszönettel tartozhatunk az ő játékának ( persze most nem az ideire gondoltam) 😀

 2. Mit is mondhatnék neki nagyon sok mindent köszönhetünk kedvencem a mostani Milanban de nem hogy a legjobb formában lévő játékos csak kedvenc igazi példakép(persze nem ő a fő kedvencem ha nem Kaká) de most már úgy érzem én is hogy eljárt felett az idő mennie kell sajnos….:(
  Grazie Pirlo!!!

 3. Ez olyan bucsu nyilatkozatnak tünt.
  Frissiteni kell a keretet és mikor máskor ha nem most.Sok játékosnak lejár a szerzödése és igy megnyilik az ut uj játékos érkezésére.Aki elmegy mert már nem kell annak köszönjük meg.Játékosok jönnek,mennek neke is volt kedvencem.De a club az mindig AC MILAN marad!!!

  • A korábbi chatről való kitiltások a minap újra érvénybe léptek, emiatt nem látszik egyeseknek a chat. A kitiltások határozatlan idejűek.

   Megkérek mindenkit, hogy ilyen jellegű hozzászólásokra ne a főoldali hírek cikkeit használjátok, mivel innen törlésre fognak kerülni. Információkérésre lehet privát üzenetet írni, vagy esetleg ott a fórum.

 4. Régen Pirlo volt a kedvenc középpályásom. Sokat köszönhet neki a Milan és én nem mondom hogy már nem tudna sokat tenni a Milanért, de én ugy vettem észre, hogy nincs motivációja. Nem ad olyan passzokat, nem rúg úgy mint régen, hanem inkább csak elszaladgál a pályán. Köszönöm neki amit eddig tett, de úgy érzem hogy eljött a búcsú ideje. Szerintem engedjük el és vegyünk egy fiatalabb és hasonló képességű játékost a helyére. GRAZIE PIRLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS