Ancelotti dicsér és gratulál

15

A Milan legutóbbi bajnokcsapatának edzője, Carlo Ancelotti szerint Rómában révbe ér a Milan.

A jelenleg az angol bajnokságban szereplő Chelsea-t irányító Ancelotti a Gazzetta dello Sportnak azt mondta, hogy a Milan a következő fordulóban, Rómában teljesen megérdemelten szerzi meg az aranyérmet. ” A csapat rendszeresen jól játszott, a fontos mérkőzéseket hozta. Januárig remekül kihasználta az erős Ibrahimovic egyéni képességeit, majd szerepét átvette a régi gárda: Gattuso, Nesta, Seedorf, Ambrosini. Döntő volt, hogy Allegri jól kezelte a játékosokat és remek viszonyt alakított ki az érzékeny klubvezetéssel.  Remekül megtalálta a sérült Pirlo helyettesét, Van Bommel megvásárlása  tökéletes volt, játéka nagyszerűen illik a csapathoz.”

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Hát, ha bajnok lenne a Chelsea, nem semmi talpraállást produkálnának és akkor 1-2 Chelsea-drukker befoghatná a pofáját, hogy Carlo milyen rossz edző, és el kell küldeni, stb…

 1. ezeket a google fordítós cikkeket mellőzzük már pls. Vagy legalább egy wordbe legyen leellenőrizve, hogy helyes-e a szöveg.

  • Szerintem meg ezeket a lekicsinylő, felettébb értelmetlen szurkálódásokat kellene mellőzni, és témához való hozzászólások írásával foglalkozni. Teljesen érthető jelen formában is a nyilatkozat tartalma, esetleg egy kis kreativitás igénybevételét lehetne alkalmazni hozzá amennyiben szükséges, az ilyen megnyilvánulások helyett. Ezekre semmi szükség, mert építő jellegű kritikának ezt nem lehet nevezni. Akik szabadidejük nagy részét ennek az oldalnak az üzemeltetésére fordítják naprakészen az aktuális eseményeket folyamatosan elérhetővé téve, ÉRTÜNK, a közösségért vannak. Mikor fogok már egy olyan hozzászólást látni, hogy jól megírt cikk, szép munka. Nem tilos elmondani, mégsem látni soha. Ellenben ha van egy kis hiba már rögtön ugrani kell. Ez nem csak neked szól, ne haragudj, hogy rajtad csattan, nagyon remélem, hogy eljut még ahhoz a jó pár emberhez akihez kellene. Bocs az offért.

 2. Jól van, Juhej megelőzött! Seedorf tényleg nyerő ember volt egy csomó meccsen, Gattuso gólja 3 pontot ért a Juventus ellen, és voltak még egész jó meccsei, Nesta meg mindig magas szinten nyomta. De Ambrosini? Egyszerűen nem fogom fel, mi a francot látnak benne. És azt sem mondanám, hogy a “régi gárdának” lenne köszönhető a remek tavaszi szereplés. A jó ősz egyértelműen Ibra miatt van. De egy ilyen felsorolásból kihagyni Boatenget (úgy, hogy Ambrosini meg bekerül), felettébb érdekes. Mintha azt mondanám, hogy a Barcelona tavaszi legjobbjai Xavi, Iniesta meg mondjuk Gabriel Milito, MESSI meg sehol nem lenne… Carlo, most ezt nem kellett volna. De én is drukkolok, hogy megcsapják a MU-t vasárnap!

  • Godom! Nagyon egyetértek azzal, amit írtál! Alapjában jó ötlet volt, hogy a régi
   honlappal ellentétben a főoldal híreihez is hozzá lehet szólni. Tegnap már olvastam
   régi, elismert fórumozóktól, hogy bele sem olvasnak ezekbe a hozzászólásokba,
   mert szó szerint 1-2 kivétellel lehúzzák az egész főoldalt. Rengeteg Milan szurkoló,
   aki csak olvas minket, többek között ezért sem regisztrál és nem vesz részt a
   munkánkban. Ezt nem csak nekem mondták többen is, tehát kár tagadni. Persze
   vannak fiatalok is, akik értelmes gondolatokat írnak. Őket be is fogadjuk, a meccsek
   alatt szánalmasakat írogató chatelőkkel ellentétben. Már láttam, hogy nekik nem
   csak én, hanem más komoly Milan szurkoló sem válaszol. Nem mi vagyunk a nagyképűek.
   A főoldal szerkesztőinek meg egy nagy elismerés, köszönet, ahogy te is írtad!

   • Énis volt már hogy kritizáltam cikkeket,mert szerintem is gyengére sikerült egy kettő.
    Ettől függetlenül amit írsz,az teljesen igaz,nem kéne olcsó kritikával illetni mindent ami nem tetszik,pláne ha ezek az emberek a saját szabadidejük árán írnak bejegyzéseket,szerkesztik az oldalt ami mindenképpen elismerésre méltó.
    Az hogy komoly milan szurkolóra tereled a témát viszont sajnos komolytalanná teszi a hozzászólásod,mert hogyan tudnád te megmondani hogy ki komolya milan szurkoló?
    Ez nem verseny,az mint ahogy az sem hogy ki az elismert fórumozó.Szerintem te sem gondolod hogy ettől függ az hogy ki mennyire van oda a piros fekete színekért.
    De amit a cikkek ócsárolásáról írsz helyén való abszolút,és köszönet azoknak akik miatt naponta 2-3 új bejegyzés születik az oldalon

   • Teljesen egyetertek veletek sracok.
    En kb 5-6 eve ezzel az oldallal kezdem a napom,es neha az osszes szorom felall a sok profi edzotol,es klubbvezetotol!Nem is ertem,hogy miert van ott a mi szeretett focink ahol,mikor MO-n egy csomo remek edzo van!

  • Az ősszel (konkrétan január végéig) még nem volt Van Bommel a középpályán, és abban biztos vagyok, hogy nem Ibrahimovics lépett vissza a középpályára védekezni! Hát kik is voltak ott? Ja , Gattuso és Ambrosini!!!! Ugyanis november óta a Milan vezeti a tabellát, és abban az időszakban is megdolgoztak a Milan középpályásai az eredményekért, nem Van Bommel leigazolásával támadtunk fel!!!

  • Ambrosinit talán nem kellene ócsárolni,mert bár idén nem játszott annyit-szerintem- a legmegbizhatóbb középpályásaink között van,mellesleg olasz!!!

 3. BillyCcurta! Senki sem mondta, hogy Van Bommel leigazolásával támadtunk fel, az viszont szemmel látható, hogy stabilabb lett a középpályánk az érkezésével. Ancelotti nyilatkozatából az vehető ki, hogy amit Ibra ősszel (januárig) csinált, azt az általa említett játékosok “folytatták”. Ezzel kapcsolatban emeltem ki Ambrosinit, aki azért messze nem tett hozzá annyit a csapat játékához JANUÁR UTÁN. Nestával és Seedorffal – utóbbi azért inkább a Spurs elleni visszavágó óta villog, de azóta szinte nem is volt rossz meccse – nem lőtt mellé Carlo, de tán Gattusoval sem annyira. A lényeg, hogy Ambrosini kiemelése – számomra legalábbis – érthetetlen. Patot kihagyta a felsorolásból, Van Bommelt, Boatenget szintén, pedig a ghánai-német a legjobban teljesítő középpályásunk volt az egész szezont tekintve. Ancelotti arra akar utalni – szerintem tévesen -, hogy amit Ibra “abbahagyott” januárban, azt hála pl. Ambrosininek, tovább tudta vinni a csapat. Pusztán ebbe kötöttünk bele néhányan. És ez – valljuk be – jó nagy tévedés részéről.

 4. Lansky, amennyiben a szavak jelentésének konkrét tartalmát nézzük, lehet, hogy igazad van. Ambro a Catania-Milan találkozón, január végén játszott utoljára. Ilyen értelemben valóban téved Ancelotti. Ugyanakkor, ha a szaksajtót is olvassátok, sok olyan véleménnyel találkozni, miszerint “a szenátorok” megváltozott hozzáállása (és nem feltétlen a pályán mutatott játéka) is sokat adott ehhez az 1. helyhez. Én azt hiszem, Carlo mondata erre a szerepre utal és nem kell szó szerint venni.

  Talán még annyit. Köszönöm mindazoknak, akik a szerkesztők munkáját kritikájukkal segítették. Az elismerések pedig további munkára ösztönöznek mindnyájunkat. Köszönjük, hogy írhatunk nektek a Milanról, köszönjük, hogy olvastok bennünket!

 5. Egy bármilyen trófea elhódításakor nem csupán a pályán mutatott teljesítmény számít, sőt. Rendkívül sok mindennek kell klappolnia a háttérben is. Ambrosini a Milan csapatkapitánya. Az ő szerepe akkor is kulcsfontosságú, ha a meccsen két értelmeset nem lép. Lehet öregezni meg évek óta szidni mindenkit, de ezek a játékosok fantasztikus képességekkel vannak megáldva. Én Ibra idehozatalát sem feltétlenül az őszi villanásai miatt látom kiváló igazolásnak, hanem ami a nyilatkozatokból is kiolvasható volt, hogy egy győztes mentalitást hozott be ismét a csapatba. Felélesztette a tüzet a régi gárdában is, akiket valljuk be ennyi megnyert cím után nem egyszerű motiválni. Ezt a győzni akarást is átvette a csapat, aminek fenntartásában nagy szerepe van az Ancelotti által említett névsornak is, hiszen ha nem is a legjobbak, nem is a legértékesebbek, de ők a csapat szíve és magja. A Tottenham meccs óta, már ott is, hihetetlen koncentrációval játszunk. Stabil játék és teljesen más mentalitás, mint amit az elmúlt években láttunk. Ezzel együtt emelném a kalapom Allegri előtt is, és “ismerve” őt, biztos vagyok benne, hogy ez Ambrosininek is kijár.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet