2022. december 03., szombat

Van Basten szerint jó úton halad a klub

-

Marco Van Basten, a Milan legendás támadója hisz Allegriben és abban, hogy vezetésével a klub újra a legjobbak közé emelkedik.

A Milan közel áll ahhoz, hogy 2004 után ismét megnyerje a bajnokságot, előnye jelenleg 8 pont az Interrel szemben. A piros-feketéknek ez lehet az első trófeájuk 2007 decembere óta, amikor a klubvilágbajnoki címet hódították el.

A  La Gazzetta dello Sport hasábjain megjelent Van Basten interjúban a következők olvashatók:

„A Milan még nem üti meg azt a szintet, amit a Bajnokok Ligája legerősebb csapatai képviselnek, de most éppen egy építkezési folyamat szemtanúi lehetünk, aminek eredményeképpen hamarosan újra a csúcsra érhet a klub.

Allegri egy nyugodt és intelligens ember. Tiszta és átgondolt ötletei vannak a taktikáról és a csapatépítésről. Amszterdamban ismertem meg, majd Dubajban találkoztunk újra. Élmény vele beszélgetni, igazán remek edzőnek tartom, a klub remekül választott, mikor rábízta a csapatot. „

Zlatan Ibrahimovicról is mondott pár szót a holland:

„Sok bajnoki címet nyert már, különböző európai topcsapatokkal, szóval ő egy nagyszerű játékos. Szerintem jelenleg fejben fáradt egy kicsit. Ő egy igazi szikla, aki erejével és technikájával egymaga is képes helyzeteket kiharcolni.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS