Boateng végleg a Milané

27

A Milan alelnöke, Adriano Galliani megerősítette, hogy Kevin Prince Boateng végleg a Milanhoz kerül.

A ghánai játékos a Milan és a Genoa közös tulajdonában van jelenleg, de játékával meggyőzte a Milan vezetőségét, hogy érdemes kifizetni érte tulajdonjogának a másik felét is.

„Ő a mi játékosunk. A Genoa 6 milliót kér érte, ami 7 millióra nőhet, amennyiben megnyerjük a bajnokságot. Az üzletet már pár hónappal ezelőtt nyélbe ütöttük Rio de Janeiróban, egy étteremben.” – mondta Galliani

Boateng játékával, küzdeni akarásával hamar belopta magát a Milan szurkolók szívébe. Többször is hangoztatta, hogy jól érzi magát a klubnál és ha rajta múlik, szívesen maradna Milánóban.
27 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. T.Silva után a legnagyobb igazolás!Örülök hogy megvettük ennyi pénzért!Dupláját fogja érni 2éven belül:)

 2. Az már most tuti, hogy jövőre nem lesz, nem lehet rossz a csapatunk. A középpályára már megvan az egyik stabil kezdőnk. Örülök a hírnek. Ez szerintem most közkívánatra történt. Boateng az év egyik legstabilabb teljesítményét nyújtotta/nyújtja, örülök, hogy nálunk nyeri az első trófeáját.

 3. És aztse felejtsük el ha megnyeri az első trofeáját akkor mellére tetoválja a Milan cimert :DDD
  kiváncsi leszek arra majd 😀

 4. Királyság, számítottam rá ! de ha Ganso jön akkor vissza megy eredeti posztjára középre, bár mind egy 😀

 5. Na ez egy remek hir,es egy kituno igazolas.Boateng egesz szezonban az egyik legjobb volt,es szerintem meg sokat fog fejlodni a Milanban.Most mar nagyon bizakodo vagyok hogy az uj szezont egy nagyon jo kerettel fogjuk kezdeni,az uj igazolasok is hozza hasonloak lesznek!!!Taiwo mar szinte biztos,meg Sakho,Fernando es Ganso kellene,es akkor meg is volnank!!!

 6. Olyan érzésem van vele kapcsolatban, mintha mindig is itt játszott volna. Szinte már elképzelhetetlen nélküle a középpálya. Sokszínű játékos, akire a középpálya több részén is lehet számítani, így igazi főnyeremény. Ebből adódóan nagyon nehéz meghatározni az eredeti posztját. Játszott már védekezőközéppályást, szélsőt, irányítót is. A lényeg azonban az, hogy nagy spíler. Szerintem Ganso érkezésével abban a pozícióban kell játszania ahol a VB-n is. Én ott találkoztam először a játékával, és már akkor nagyon meggyőzőnek találtam. Az ára meg már most is jóval 7 millió felett van a jelenlegi árak közepette. A Milanos tetováláshoz pedig sok sikert kívánok.

 7. A vb előtt utáltam,az értelmetlen belépői miatt.Ballack az ő törlesztése miatt hagyta ki a tornát.Allegri csodát művelt vele és nagyon sokat változott a játéka.Az energiáit csak a játékra fordítja és ezzel engem is meggyőzött,hogy itt a helye a mi családunkban.Isten hozott Boa és ne feledd a Jackson showt sem!!!

 8. hát igen … ennek örülhetünk. Boateng valóban bizonyitott. Jó igazolás. hiba lett volna nem megvenni. Csak nehogy ő legyen az egyetlen igazolásunk…..
  Nagyon remélem hogy Janiék is érzik mennyire fontos még most leiagzolni az embereket azokra a posztokra ahol hiányosságok vannak… mert jövőre átformálódik minden… és onnantól kezdve nem fogjuk birni utol érni a többi európai elit klubot….
  De Boatengnek örüljünk! nagyon jó a srác! 🙂

 9. Ganso 20 millió fölött jön valószínűleg, Boateng meg összesen került 13 millióba?!
  Nem csak nálatok de nálam is egyik “kedvenc” lett 🙂

 10. Örülök neki nagyon,hogy végleg megtudtuk szerezni,mert tényleg nagyon jó játékos.Sokat fog még nekünk segíteni a közeljövőben.

 11. Nagyon jó játékos , nagy kedvenc lett 1 év alatt! Hajtós , technikás , visszamegy védekezni is , igazi univerzális középpályás , nagyon örülök , hogy a miénk lett!!!
  (Remélem azért Berlu amikor azt mondat a nyáron 2 klasszis érkezik nem Boára és Ibrára gondolt!! )

  • Bebaszna ha most bejelentené, hogy a 2 megígért klasszis végre teljes mértékben a miénk. Boa és Ibra. (Csak vicc volt)

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet