Húsvétkor sincs pihenés

13

Húsvét idején sem pihennek a visszatérésre készülő játékosok a Milannál. Nesta, Inzaghi és Pato is Milanellóban dolgoznak, hogy a Bologna elleni találkozóra felépüljenek.

Az idei szezonban már nem először fordul elő, hogy egy játékos szabadnapja helyett inkább az edzést választja, hogy minél jobb formába kerüljön. Korábban Cassano és Pato is így tett, most pedig a fent említett hármas igyekszik kihasználni minden percet, hogy fizikailag utólérje magát.

A Milan számára jó hír, hogy Pirlo, Ambrosini, Abbiati és Bonera is teljes értékű munkát végez, így elutazhattak a csapattal Bresciába.  Amennyiben minden a tervek szerint alakul, akkor jövő hétvégén már csak Jankulovski lesz a sérültek listáján, mindenki másra számíthat Allegri a bajnoki véghajrában.13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ne bántsuk Pirlo-t,sokat volt sérült,sok szünet után nehéz visszarázodni a régi ritmusba.Seedorfnak is mindenki útilaput akart kötni a lába alá néhány hónapja,mert volt 5-6 béna meccse.Azóta eldöntött 1-2 meccset,folyamatosan a mérkőzés legjobbja,lövi a gólokat,és most minden szurkoló szerződést hosszabbítana még egy évre vele.Nem szép dolog ez a részlehajlóság,és mindig szidalmazni azt,aki nem játszik épp tudásához,vagy a Milanhoz méltóan.Ne felejtsük néhány éve még pont ugyanez a Pirlo sok meccset döntött el a mi javunkra.Adjunk neki kis időt.Ha nincs igazam,bocs mindenkitől,nem akarok senkit se megbántani.Csak szeretem ezt a csapatot.A játékosaival együtt!!
  Forza Milan!!!

  • Szezon végére ugy is kiderül, meg nyáron lesznek felkészülési meccsek. Gondolom az alapján lesznek a szerződéshosszabítások.

 2. Nem lehet csak a múltból élni. Pirlo, Ambrosini, Seedorf a három kedvencem volt 3-4 éve, de már Pato, Abate, Boateng hármas. Nem szabad elfelejteni mit tettek a klubért az öregek, de ha lendületes csapat akarunk lenni és nem kiesni a BLből a legjobb nyolc között akkor el kell köszönni tőlük. Hiába van 1-2 jó meccse mindegyiknek ha a szezonba van 60 meccs.

 3. Krisesz! Igaz, Pirlo sokat volt sérült. Amikor nem volt sérült, már akkor is gyengén játszott. Valóban, Seedorfot sokan – köztük én is – rengeteget szapulták. Ugyanakkor a Spurs elleni második meccs óta mintha kicserélték volna. Az viszont nem igaz, hogy azt megelőzően volt 5-6 béna meccse. Szerintem szorozd be 4-gyel vagy 5-tel… Azt sem hinném, hogy emiatt a néhány valóban jó meccse miatt most mindenki szerződést hosszabbítana vele… Részrehajlóság? Be kell látni, hogy vannak, akik folyamatosan magas szinten teljesítenek vagy legalábbis tudnak hozni egy “elmegy” színvonalat (Silva, Nesta, Yepes, Boateng, Abbiati, Van Bommel). Ugyanakkor a csapatnak olyan tagjai is vannak, akik az esetek nagy részében sok hibával, bizonytalanul vagy éppen a csapat összteljesítményéhez keveset adva játszanak. Ilyen Bonera, Antonini, Pirlo, Oddo pl. Néhány éve Pirlo valóban jól játszott. De rajtunk röhögött egész Európa, amikor tavaly a MU elleni katasztrófánál olyanokból állt a csapat, akik “néhány éve” még jól játszottak. 2011-et írunk. Pirlo mikor játszott utoljára úgy, hogy dicsérni lehetett? Én nem egyszer úgy figyeltem néhány meccsünket, hogy csak egy meghatározott játékost néztem. Pirlo mozgása alapján meg sem lehet különböztetni azt, hogy támad vagy éppen védekezik a csapat. Pirlo folyamatosan kocog, ami nem futás. Elkéri a labdát, majd vagy ível egyet valakihez vagy a lehető legbiztosabb passzolási opciót választja. A tavaszi idényben bajnokikon Pirlo most, a Samp ellen kapott kb. 20 percet. Úgy verte a Milan az ellenfeleket (Juve, Inter, Napoli stb.), hogy Pirlo nem játszott. A Bari elleni kupameccsen akkor állt be, amikor már 3:0-ra vezettünk. A Samp ellen szintén a 3. gólt követően állt be. Amikor végig pályán volt, ez meg is látszott az eredményen (Palermo), de főleg a mutatott játékon. Őszintén! A Napoli vagy az Inter ellen kinek hiányzott Pirlo? Érdekes módon látványos támadásaink voltak, volt lendülete a csapatnak, veszélyesen játszottunk. Ha valaki nem veszi észre, hogy Pirlo ugyanazt a semmit mutatja évek óta, azt nagyon tudom sajnálni. A jelenlegi és a következő évek Milanjának semmi szüksége Pirlora.

 4. Bár az utóbbi időben Seedorf jól játszik, én vele se hosszabítanék, új középpályát kell építeni, s ebben 35 évesen nincs helye neki. Meg kell köszönni az eddigi munkát neki, s mehet, akárcsak Pirlo (2 éve nem volt egy jó meccse), Ambrosini (soha se volt Milan szintű), Bonera (gyenge a védelembe), s még sorolhatnám!
  Én a vének közül egyedül Gattusot tartanám meg, a jövő csapatának építésében nagy segítség volna, elsősorban az öltözőben. S szerintem ő a kispadozást is eltűrné…

  • szerencsére TE még a cipőjét sem viheted egyiknek sem. Ambrosini egyike azon kevés játékosoknak akik maguk a MILAN. A vének közül ambro 34, pirlo 32, gatta 32 éves. Szerencsére nem rajtad múlik kit tartunk meg…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet