2022. december 05., hétfő

Ganso – Milan vagy Inter?

-

Ganso újra megerősítette, hogy  szeretné elhagyni a Santost és Olaszországba akar igazolni.

„Az én jövőm Olaszországban van. Milan vagy Inter? Még nem tudom.” –nyilatkozta a 21 éves tehetség a Sky-nak.

„Úgy gondolom, mindkét csapatnak hasznos lennék, de jelenleg csak annyit mondhatok, hogy Olaszországban szeretném folytatni a karrierem.”

Ganso arról is beszélt, hogy állandó kapcsolatban van barátaival Milánóban.

„Sok barátom van Itáliában. Gyakran beszélek Robinhóval és Thiago Silvával, akik szeretnék ha a Milanhoz mennék. Ugyanakkor beszéltem Leonardóval is, aki szereti a játékomat és dicsért engem. Még nem tudom, hogy ősztől hol játszom majd.”

A Milan részéről Galliani szólalt meg az ügyben, tagadva, hogy a klub ajánlatot tett volna a brazilért.

„A Milan még nem tett ajánlatot érte.”– válaszolta riporterek kérdésére  Galliani.

„Nem hiszem, hogy helyes lenne olyan játékosról beszélni, aki még egy másik klub alkalmazottja. Ha ajánlatot teszünk érte, majd beszélünk a dologról.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ganso helyében biztos a Milant választanám.. egyrészt mert Milan szurkoló vagyok, másrészt, ne azért menjen oda mert Leo szeretné, mert nyártól már 100%, hogy nem ő lesz az inter edzője, így már “nincs miért oda menjen”
    nálunk itt van silva, robi, pato közülük ketten biztos itt lesznek jövőre is….

  2. Van egy olyan megérzésem, hogy mivel Ganso is olvasgatja a neten a pletykákat még vár egy kicsit a döntésével. Bár én még mindig tartom, hogy azért fog a Milanba igazolni, mert bajnokok lehetünk(leszünk), de úgyis nyáron dől majd el minden. Nyilatkozatából csak egy dolog derül ki: hogy jövöre már nem a Santos-ban fog focizni.

  3. Én nem értem ezt az egészet.egyszer azt irják,h a 45% a miénk mert megvettük a játékostol és menedzserétöl.aztán meg jön egy ilyen nyilatkozat.akkor nem igaz,h mi megvettük volna azt a bizonyos százalékot?mert ha igaz lenne akkor,h mehetne máshova?ennek a történetnek jobb lenne leghamarabb pontot tenni a végére.

  4. Az biztos hogy az Inter nagyon be fog keverni ebbe az igazolasba…de szerintem Ganso a Milant fogja valasztani,foleg ha bajnokok leszunk.Leonardo ugysem fog az Inter edzoje maradni a jovo szezontol,tehat ez is egy elony nekunk Ganso megszerzesere.Most mar csak attol felek,nehogy az Inter tullicitaljon egy csillagaszati osszeggel!!!

  5. Ha a pénz miatt dönt, akkor meg egy segg.. azért jöjjön ide, hogy focizzon, kupákat nyerjen, és ne a pénz miatt menjen oda ahova megy… ha az meg csak kifogás, hogy júj, ott van leonardo akkor majd szeptemberbe meg kiváncsi leszek hogy miket nyilatkozik mikor más lesz majd az inter edzője..

  6. Na bumm….valóban már nekem is kezd az agyamra menni… össze vissza nyilatkozatok minden oldalról. Braida és Galliani utazgatnak Braziliába tárgyalgatni, Robinho és Silva egyfolytában húzza a Milanba, a játékos játékjogainak 55%-a a miénk, a Santos feljelent minket az UEFA-nál, Leonardo dicséri a játékát a srác meg annyit tud csak nyilatkozni, hogy nem tudja melyik Milanoi klubba fog igazolni. Persze Galliani ilyenkor már mindent tagad…. soha semmi közünk nem is volt a fiatal brazilhoz, a mi keretünk eléggé erős ahhoz hogy jövőre kupákat nyerjünk…… KÉSZ! A Ganso-val kapcsolatos pletykákat ezentúl inkább el sem olvasom! Ha jön jön, ha nem nem… le se sz@rom!
    Hajrá MILAn!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS