Michael Jackson is pályára léphet

8

Kevin-Prince Boateng különös ígérettel állt elő arra az esetre, ha a Milan megnyeri a bajnokságot.

„Ha miénk lesz a Scudetto, beöltözök Michael Jacksonnak és bemutatom a moonwalkot a pályán.”- nyilatkozta a La Gazzetta dello Sport-nak.

„Karrierem során még semmilyen komoly címet nem nyertem, ezért a bajnoki arany megszerzése hatalmas dolog lenne számomra. Szerintem a Milan képes a duplázásra is, a kupa megnyerése is reális cél a bajnoki cím mellett. Én mindig nyerni szeretnék, minden meccsen, minden sorozatban.”

A 24 éves ghánai az egyik legjobb igazolása a Milannak, teljesítményével és ellentmondást nem tűrő játékával gyorsan a szurkolók kedvencévé vált.
Ha valaki szeretne gyakorolni Boatenggel, annak egy kis segítség.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ibra és Prince volt a leghasznosabb igazolásunk a nyáron. Nélkülük nem lennénk ott ahol vagyunk. Megérdemelné Prince, hogy végre nyerjen valamit. Egyébként meg nagyon kíváncsi vagyok Kevin-Prince-Jackson Boatengre.

  2. Szerintem Boateng az utobbi ido egyik legjobb igazolasa,ra tud epulni egy ujabb Milan,remelem a kovetkezo evekben is ilyen jol fog jatszodni.Szemely szerint jelenleg a kedvenc jatekosom a Milantol.Ha a nyaron megjonnek az erositesek(Taiwo,Mexes,Ganso,Fernando)akkor nagyon utokepesek leszunk,es a Bl-ben is bizonyitani fogunk.Addig is remelem meg fogjuk latni Boateng tancat :)!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet