Abbiati igen, Nesta nem

11

Alessandro Nesta nem épült fel sérüléséből, így kihagyja a szombati Brescia elleni találkozót.

A Sky Sport 24 értesülései szerint Nesta térdproblémája nem jött rendbe, ezért Allegri nem számíthat rá a hétvégi bajnokin.

A védő eddig kulcsszerepet játszott abban, hogy a Milan kapta a legkevesebb gólt a bajnokság során, Thiago Silvával a világ egyik legjobb védőpárosát alkotják. Kiesése nagy veszteség a klub számára.A görög Sokratis lehetőséget kapott a posztján a Palermo elleni kupameccsen, de a sajtó szerint nem tudott élni vele. Minden bizonnyal Yepes lesz az, aki Nesta helyére lép a Brescia ellen.

Christian Abbiati ugyanakkor felépült kisebb sérüléséből és ismét ő védheti a Milan kapuját, Marco Amelia újra a kispadra szorul.

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem lesz gond a Yepes-Silva párossal. Ha Yepes lett volna a társa a Palermo ellen már lehet, hogy továbbjutónak éreznénk magunkat a kupában.

 2. Sokratis-t valóban nem a legjobbkor dobták a mély vízbe pont egy felpörgött Palermo ellen…Én azért azt mondom adnék neki egy újabb esélyt a Bresica ellen hátha tudna bizonyítani mert azért az idei Brescia elég gyengécske támadásban nem úgy mint a Palermo és talán önbizalmat adna neki. Amúgy is meglátásom szerint a szombati mérkőzés az első Milan gólig fog tartani és ha mondjuk az előny már meglenne az első 20 percben akkor akár egy több gólos diadal is lehet….

 3. ui: és egy kicsit előre gondolva, nem Yepes a jövő viszont ha Sokratis összekapja magát ő akár lehetne….

 4. Pippoforever :
  Na tudod kinek adjál Te újabb esélyt…..!!
  Megvolt neki, ez már nem az első, akkor se élt vele.
  Aki nyomi az is marad!!!! (mint pl. Oddo, Antonini)
  Csak hogy a védőket említsem.
  Lehet hogy a kora miatt Ő a jövő és nem Yepes, de nem itt lesz a jövője abban biztos vagyok!
  Nem a Brescia ellen kell bevetni, hanem ott kéne játszania! 😀
  Természetesen Oddo-val, Antonini-vel, Flamini-vel…!
  Erről ennyit.
  Értelmes, tehetséges játékosokat kell vennünk a nyáron, ez a tény!!!

 5. Pippoforever! Részben van csak igazad. Yepest is bedobta már Allegri a mély vízbe, és nem teljesített rosszul egyszer sem. A Spurs elleni hazai meccsen a csapat egyik legjobbja volt, kár, hogy nem tudott alárúgni Lennonnak. 🙂 Yepes mindig készen áll, hogy Nesta vagy Silva helyettese legyen, Papastathopoulos meg eléggé gyakran nem képes erre. Az utóbbi évek egyik legrosszabbul sikerült védőigazolása ő…

 6. Pippoforever! Meg azt se felejtsd el, hogy nem a Brescia elleni meccsen kell próbálkozni Sokratis-szal, hiszen brutálisan nehéz meccsünk lesz!
  1. Kötelező 3 pont nekünk, mert nagyon kell a scudetto-hoz és a papírforma miatt is!
  2. Idegenben leszünk!
  3. A Brescia élet-halál harcot vív ellenünk, hiszen 4 ponttal vannak lemaradva jelenleg a bentmaradó helytől!
  4. És még idegenben is lenyomta a romát simán, azt hiszem 2-0 ra, tehát nem olyan aki be sem talál véletlenül sem csapat.
  5. Nekünk a 3 legkeményebb csatárunk nem lesz ott. Pippo, Pato, Ibra. Nélkülük nehéz meccs lesz.
  Ráadásul Nesta sincs a védelemben és tegnap jött a hír, hogy Bonera felépült, és ha berakják a csapatba az azt jelenti, mintha emberhátrányban lennénk.:)
  Ha meg még olyan bírót raknak be aki Milan ellenes, pl: bertivoglio, akkor nagyon nehéz 3 pont elé nézünk.
  Bízok a Milan-ban, hiszem hogy nyerünk, nem akarok vészmadár lenni, de nagyon kell szorítani holnap a 3 pontért!
  És a Palermonak Lazionak is, mert ha a Palermo hazai pályán lenyomja a Napolit a Lazio meg x-el, akkor 4 meccsből egyet kell nyerni és bajnokok vagyunk matematikailag is.

  FORZA MILAN!!!

 7. Tisztelt Lansky!Maxxximálisan egyetértek Sokratis-t illetően,hónapok óta kerettag igaz kevés játéklehetőséggel-de játékáról a magabiztosságnak még a csirája sem tűnik fel.Márpedig egy határozatlan és bizonytalan belső védő óriási kockázat—-mindenki ellen!!!!!!

 8. Sokratis eredeti posztja jobb szélső védő, lehet hogy nem kéne erőltetnie ezt a középső védő posztot , mert amikor a szélre tették be, már nem tudom melyik meccs volt, nem játszott rosszul, de az Abate helye, ezért találták ki hogy menjen középre. De úgy látszik ez nem jött be 🙂

 9. Yepes tényleg jól alkalmazkodik, a rutinjának megfelelően. De egy ilyen foltozott középpályával és támadó sorral maga előtt neki sem lett volna sok esélye. Ráadásul Sokratos kb 5ször játszott idén, össze-vissza. Elég kevés, hogy magabiztosan alkalmazkodjon T.Silvához. Bár csak az öszefoglalót láttam de szerintem nem miatta kaptuk a góljainkat.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet